Connect with us

Θύρα 4 για όλα

Ανακοίνωση με πολλαπλούς αποδέκτες.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Θύρα 4 για όλα

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αναφέρεται σε ανακοίνωση του στη φετινή μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικεφάλου, στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος, αλλά και σε θέματα της επικαιρότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά και έχουν γίνει ακόμα περισσότερα. Φωνές έκλεισαν και συναισθήματα άγρια και πρωτόγνωρα μας κατέκλυσαν ενώ οι καπνοί από τους πυρσούς φέρνουν ακόμα θολούρα. Η αλήθεια όμως είναι απλή και λιτή και καλό θα κάνουν όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα: ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπουπολιτών είναι πανάξιος και αήττητος Πρωταθλητής και Κυπελλούχος 2018-2019.

Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 ευχαριστεί και συγχαίρει όλους, έναν προς έναν, τους συντελεστές της επιτυχίας και υπόσχεται με τη σειρά της να κάνει αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και επιμονή ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει όσα του αξίζουν και όσα του χρωστάει η ιστορία.

Πριν δύο χρόνια άλλωστε, μετά τον τελικό του Βόλου, είχαμε γράψει πως «…ερχόμαστε με την αξία μας να πάρουμε όσα μας στερήσατε άδικα τόσα χρόνια». Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό που ζούμε είναι απλά η αρχή. Όσο μεγάλες και να είναι οι χαρές, ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ δεν πρέπει να ξεχάσει τις μάχες που χρειάστηκαν για να φτάσουμε ως εδώ. Το γκρέμισμα του κατεστημένου δεν ήρθε σε μια μέρα. Ξεκίνησε με την διακοπή του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το Μάρτη του 2016 στην Τούμπα εξαιτίας της ξεδιάντροπης διαιτητικής σφαγής και συνεχίστηκε με την απαίτηση του Λαού του Π.Α.Ο.Κ και την περήφανη απόφαση του προέδρου να μην κατέβει η ομάδα στον Πειραιά. Στην πορεία, αποδείχτηκε ότι το κατεστημένο έχει ακόμα βαθιές ρίζες κλέβοντας μας το περσινό πρωτάθλημα με πρόσχημα μια κορδέλα και μια φωτογραφία. Ακόμη και φέτος, που η αγωνιστική διαφορά μας από τους θιασώτες του ΠΟΚ ήταν καταφανής, το σύστημα Μαρινάκη αποπειράθηκε με μάταιες προσπάθειες να αποφύγει το αναπόφευκτο. Έδειρε διαιτητές, ξέρασε χολή μέσω των media και παρουσίασε το άσπρο μαύρο με μοναδικό σκοπό να υπονομευθεί η επιτυχία μας.

Αυτήν την επιτυχία έρχονται να εκμεταλλευτούν τα φαντάσματα του παρελθόντος και με την ιδιότητα του Π.Α.Ο.Κτσή θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε στον τρισκατάρατο Γιώργο Ορφανό ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αμαρτωλό υπουργείο αθλητισμού συνέδεσε το όνομα του με σκάνδαλα αλλά κυρίως με το αθλητικό νομοσχέδιο που επέβαλε το “ιδιώνυμο” καταστρέφοντας ζωές αθώων. Ο σύνδεσμος μας αλλά και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ τον πολέμησε και κατάφερε την απόσυρση του νομοσχεδίου του και τον πολιτικό του αφανισμό για σχεδόν μια δεκαετία. Ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ έχει μνήμη χρυσόψαρου και έρχεται τώρα να ζητήσει την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές. Θα πάρει… αυτό που του αξίζει. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή στο συνδυασμό του εχθρού του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ, ενός ανθρώπου που αποτελεί την αγωνιστική σημαία της μεγάλης ομάδας του ΄70 μας απογοητεύει και μας στεναχωρεί.

Εκτός βέβαια από τον Ορφανό έχουμε και τον Ταχιάο, ο οποίος με κάθε ευκαιρία καταφέρεται δημόσια εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Ιβάν Σαββίδη και δεν διστάζει να κρύβει τα αντιΠ.Α.Ο.Κτσήδικα συναισθήματά του. Ο άνθρωπος αυτός δηλώνει με περίσσιο θράσος ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στον Π.Α.Ο.Κ και είμαστε σίγουροι ότι η εκλογή του θα φέρει εμπόδια στην ανέγερση της Νέας Τούμπας. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο κόσμος της ομάδας δεν πρέπει να ξεχνάει τη συμμετοχή του στα πιο σκοτεινά και συντηρητικά χρόνια της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της πόλης όπου υπεξαιρέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ενώ είχε το θράσος να υπερασπιστεί και τον πρώην δήμαρχο στο δικαστήριο, ο οποίος φυσικά και καταδικάστηκε.

Αναφορικά κυρίως με τον τελικό παρωδία που διοργάνωσε ο υφυπουργός Βασιλειάδης, ο οποίος συνέχισε τις αποτυχημένες και καθεστωτικές πρακτικές των προκατόχων του, ανεξαρτήτως αποχρώσεως θεωρούμε ,ότι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ δεν αφουγκράστηκε την βούληση του κόσμου στο θέμα των εισιτηρίων και δεν επέδειξε τον απαραίτητο ζήλο για να μας έχει κοντά της. Η αποδοχή ειδικών προσκλήσεων και οποιονδήποτε άλλων συγκυριακών μέτρων που αποκλείει όλο το οπαδικό και φίλαθλο κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ μας βρίσκει απολύτως αντιθέτους. Ήδη στην κουβέντα για την αναδιάρθρωση συζητιέται ο διπλός τελικός χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς, ενώ διάφορες απόψεις για τελικούς με σχολεία και ιδρύματα ακούγονται όλο και συχνότερα. Είναι φανερό πως σε κάποιους το μοντέλο του μπασκετικού πρωταθλήματος που εδώ και χρόνια οι αγώνες διεξάγονται μεταξύ συγγενών και φίλων φαίνεται ακόμη πετυχημένο. Εμείς θέλουμε οι τελικοί να γίνονται σε μονό παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο με οπαδούς και των δυο ομάδων. Κάτι διαφορετικό δεν πρέπει να υπογραφεί από την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι ο Π.Α.Ο.Κ έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Ολόκληρο το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ αγκαλιάζει την ανοδική πορεία της ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια , περήφανα και ανεξάρτητα διαφυλάσσοντας τις αξίες και την παρακαταθήκη που με θυσίες και υπερηφάνεια μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές. Η κατάντια ενός κάποτε υπολογίσιμου αντιπάλου που εδώ και χρόνια έχει καταντήσει οπαδικό ζόμπι(γαύρος), όσο μακριά και να είναι αυτήν τη στιγμή από εμάς ως ιδέα, δείχνει ξεκάθαρα γιατί δεν πρέπει να προδώσουμε ποτέ τις Π.Α.Ο.Κτσήδικες μας αρχές.

Πρέπει όλοι μαζί σύνδεσμοι και κόσμος να μην ξεχάσουμε από πού προερχόμαστε και που θέλουμε ή δεν θέλουμε να φτάσουμε. Είμαστε προσφυγικό σωματείο που ιδρύθηκε από κατατρεγμένους ανθρώπους και βασίστηκε στην ανιδιοτελή αγάπη και την προσφορά όχι στα κύπελλα και τα πρωταθλήματα. Δε βασίστηκε στο χρήμα αλλά στην αλληλεγγύη και πέτυχε λίγα σε τίτλους αλλά πολλά περισσότερα στις συνειδήσεις και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό. Για εμάς ο Π.Α.Ο.Κ πάντα θα πρεσβεύει το κάτι διαφορετικό γιατί πολύ απλά είναι το κάτι διαφορετικό. Όλα σε αυτήν τη ζωή είναι θέμα ιδεολογίας και μπροστά στον Π.Α.Ο.Κ όλες οι υπόλοιπες απλά ωχριούν.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Τι εικόνα θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ; (vid)

Το PAOK24 News by GAS24 σχολιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ PAOK24 NEWS

Θέμα πνευματικό ή σωματικό; Τι λένε στον ΠΑΟΚ για την εικόνα των «ασπρόμαυρων» στο ματς με τη Λαμία και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει μια ανάλογη εμφάνιση με εκείνη στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

Ποια θα είναι η εικόνα των «ασπρόμαυρων» το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος;

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης σχολιάζουν και αναλύουν στο PAOK24 News by GAS24 της Παρασκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=K65h4O39vCc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Λιώνης: «Όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα»

Μέσα από μια κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» της σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώνοντας μια ονειρική πρώτη χρονιά ζωής, το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ κατέκτησε την άνοδο και το πρωτάθλημα και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ανέστης Λιώνης μέσα από μια ανάρτηση - κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» των όσων έζησαν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πέρασαν 5 μέρες για να βρω τα λόγια για την ομορφότερη σεζόν της ζωής μου.

Κάποιοι τρελοί μαζευτήκαμε σιγά σιγά από το καλοκαίρι, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ζωές μας, με μοναδικό στόχο το να πετύχουμε κάτι σπουδαίο με τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Και τα καταφέραμε.

Ατελείωτα χιλιόμετρα, δύσκολοι τραυματισμοί, ήττες και ισοπαλίες στο τέλος λόγω απειρίας ενώ είμασταν καλύτεροι, στενοχώριες.. Μέσα από αυτά όλοι βγήκαμε πιο δυνατοί και φτάσαμε στο πιο ευτυχισμένο τέλος. Και στην τελική όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν σε αυτό το ασπρόμαυρο ταξίδι. Τον Απόστολο Καΐση, αυτόν τον άρρωστο οπαδο του ΠΑΟΚ που του ήταν ο ιδρυτής αυτου του τμήματος, τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη που βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση του, τον Πέτρο Βασιλακίδη που ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του τμήματος και έτρεχε μέρα νύχτα για να το κρατήσει όρθιο, τον προπονητή μας, τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο που ξόδεψε ατέλειωτες ώρες προπόνησης και υπομονής για να μας μάθει το ποδοσφαιρο Σάλας και να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες που έβαλαν κάτω τον εγωισμό τους και παραμειναμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε ολους εμάς που θυσιάσαμε τα πάντα για να φτάσουμε ως εδώ, στους ΠΑΟΚτσηδες όλου του κόσμου που αγαπάνε αγνά την ομάδα μας, σε όσους έφυγαν από τη ζωή για τα 4 αυτά γραμματα, στον Γιαννάκη, στον Μιχάλη και σε όλους μας τους χορηγούς που στήριξαν το εγχείρημα αυτό.

Φυσικά στον αδερφό μου Αλέξανδρο Βασάρα που τραυματίστηκε σοβαρά στα μέσα της χρονιάς και του είχα ταξει αυτό το πρωτάθλημα παρά την τέραστια για εμάς απουσία του και στον μάγο από τις φαβέλες της Βραζιλίας Στέλιο Χαρπίδη που τραυματίστηκε στον ημιτελικό και μας έδωσε άλλο ένα κίνητρο να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τώρα αρχίζει το καλό!
SATALANA

Υ.Γ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ