Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Άλλο ο Μακ, άλλο εγώ…"

Συνέντευξη στο PAOK24 παραχώρησε ο Τζάλμα Κάμπος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιστροφή του στα γκολ μετά από αυτό που πέτυχε στο Άμστερνταμ και το αν θεωρεί άδικο να τον συγκρίνουν με τον Μακ.

Στέργιος Αναστασιάδης

"Άλλο ο Μακ, άλλο εγώ…"

Αναλυτικά, ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός δήλωσε: 

Για το αν η χθεσινή βραδιά ήταν η καλύτερή που έχει ζήσει στον ΠΑΟΚ: «Όντως ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Το σημαντικότερο για όλους βέβαια είναι οι τρεις βαθμοί, που μας βάζουν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν του δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός πως επέστρεψε στα γκολ και στις ασίστ: «Είναι σημαντικό, ναι. Όπως είπα όμως πριν, το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ γι΄ αυτό, εγώ ήμουν ο τυχερός που σκόραρα και έδωσα και μία ασίστ, ενώ σκόραρε και ο Γκάρι και ο Σάκχοφ και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το πως μία ομάδα που χάνει δύο φορές από την Καραμπάγκ, παίρνει το διπλό εις βάρος μίας ομάδας όπως η Φιορεντίνα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε,  προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε, ήρθαμε εδώ, κερδίσαμε και θα προσπαθήσουμε αυτό να κάνουμε και στη συνέχεια».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να έχει περισσότερες βραδιές σαν τη χθεσινή: «Είναι διαφορετικοί αγώνες, διαφορετικοί αντίπαλοι, διαφορετικές ημέρες ξεκούρασης ανάμεσα στα παιχνίδια. Προσπαθούμε σε κάθε διοργάνωση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ο προπονητής αλλάζει τα πράγματα από αγώνα σε αγώνα για να πάρει το καλύτερο από εμάς, είμαστε 26 ποδοσφαιριστές στην ομάδα και το κίνητρό μας είναι πάντα υψηλό».

Για το αν έχει προσαρμοστεί και το αν θεωρεί άδικο να τον συγκρίνουν με τον Μακ: «Οι συγκρίσεις δεν είναι δουλειά μου, είναι δική σας. Ο Μακ έπαιξε εδώ στις προηγούμενες σεζόν, τώρα είμαι εγώ εδώ, οπότε μπορείτε εσείς να κάνετε τις συγκρίσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ