Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πολύτιμος κύριος Σάκχοφ

O Εβγέν Σάκχοφ κέρδισε και την εκτίμηση του κοινού και ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP Μαρτίου μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Ελένη Μπούντου

Ο πολύτιμος κύριος Σάκχοφ

Αθόρυβος, αλλά ουσιαστικός. Ένα σημαντικό εργαλείο για τον προπονητή του. Όλα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του:

Ο Μάρτιος μπορεί να μην περιελάμβανε πολλά παιχνίδια, αλλά όλα ήταν άκρως σημαντικά. Μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δύο εντός έδρας νικηφόρα ντέρμπι και ένα κακό βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Κοινή συνισταμένη σ’ αυτούς τους αγώνες, ήταν η πολύ καλή απόδοση τουΕβγέν Σάκχοφ . Ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει το στυλ που κερδίζει την εξέδρα, ωστόσο, αποδεικνύεται καθοριστικός για την έκβαση της αναμέτρησης. Έπειτα από ένα διάστημα προσαρμογής στην πρώτη του… περιπέτεια εκτός Ουκρανίας ο Σάκχοφ δείχνει την μεγάλη του ποιότητα.

Τακτικά άριστος, συνεπής στα καθήκοντά του, με αδιάκοπο τρέξιμο και συμβολή σε άμυνα κι επίθεση βρήκε τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και πλέον μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Όπως το έκανε τον Μάρτιο με αποτέλεσμα να κερδίσει το χειροκρότημα και την ψήφο του κόσμου που τον έχρισε 11888 MVP Μαρτίου.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, ο Σάκχοφ … κονταροχτυπήθηκε με τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή  Γκόικο Τσίμιροτ και τον Φερνάντο Βαρέλα , αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει το 46,47% των ψήφων και να κατακτήσει τον πρώτο του ατομικό τίτλο με την Ασπρόμαυρη φανέλα. Δεύτερος έμεινε ο Τσίμιροτ , ο οποίος ήταν για έναν ακόμα μήνα από τους καταλύτες του κέντρου, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Βαρέλα , που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και ανταποκρίνεται άψογα σε ότι του ζητηθεί από το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά οι 11888 MVP του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν:

Αύγουστος: Λέο Μάτος

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Παναγιώτης Γλύκος

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Δεκέμβριος: Λέο Μάτος

Ιανουάριος: Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Φεβρουάριος:  Γιάννης Μυστακίδης

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ζητάει Έλληνες διαιτητές μέχρι τέλους

Μετά την πρόσφατη συμφωνία με την ΑΕΚ στα μεταξύ τους παιχνίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ Άρης, με επιστολή της προς ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζήτησε να ορίζονται στα παιχνίδια της μέχρι το τέλος των πλέι οφ, μόνο Έλληνες διαιτητές, όπως έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «ΟPAP Arena» στο οποίο είχε οριστεί ο Μανούχος, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Την Κυριακή, στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» με την Ένωση, μπήκε ο Βεργέτης, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ο Άρης έχει να παίξει με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ