Connect with us

«Έτοιμοι για τη νίκη!»

Τις σκέψεις του για το σημερινό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" εξωτερίκευσε ο Ελ Καντουρί, εμφανιζόμενος αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Έτοιμοι για τη νίκη!»

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε όλοι στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε επίσης ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι θα δεχθούμε πίεση από τον αντίπαλό μας. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να πάρει μια νίκη που θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους στον ΠΑΟΚ και κυρίως στους οπαδούς μας.

Είναι σημαντικό το ότι η ομάδα πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο. Δουλέψαμε αρκετά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε και στην εμφάνισή μας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία. Πιστεύω ότι πλέον και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαμε στον ΠΑΟΚ στο τέλος των μεταγραφών έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα.

Θεωρώ ότι πλέον βρισκόμαστε στο επίπεδο που πρέπει για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί για ένα τέτοιο ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καρέ του σίγησε

Δεν βρίσκει γκολ ο ΠΑΟΚ από εκείνους που τον κουβαλούν επιθετικά στη σεζόν στο πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Αλί Σαμάτα να μην έχει βρει δίχτυα μέσα το 2024, αλλά και τον Μπράντον Τόμας να μην έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που έπαιξε, ο ΠΑΟΚ αναζητά τις απαραίτητες λύσεις στην εξίσωση «γκολ», όμως το τελευταίο διάστημα δεν τις βρίσκει ούτε από εκείνους που τον έχουν κουβαλήσει επιθετικά έως τώρα στη σεζόν.

Το καρέ των αρχισκόρερς του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα αποτελείται από τους Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ, Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Όμως και οι τέσσερις έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ντεσπόντοφ σκόραρε για τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Μουργκ έχει να σκοράρει από το ματς με τον Βόλο στις 21 Ιανουαρίου.

Ο Κωνσταντέλιας βρήκε τελευταία φορά δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Ζίβκοβιτς, τέλος, έχει να σκοράρει από τις 25 Φεβρουαρίου και την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους παραπάνω τέσσερις ποδοσφαιριστές μόνο ο Ντεσπόντοφ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στη διαδικασία των playoffs.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντηση Άρη σε Μπέο: «Ας μας πει ο Μπερτόγλιο τι του είπε ο Καρυπίδης…»

Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης απαντά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, πετώντας το γάντι στον Αχιλλέα Μπέο και ζητώντας να βγει στη φόρα το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Αναλυτικά:

“Ο Μπέος κατά την προσφιλή του τακτική προσπαθεί για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ας μας πει ο Μπερτόγλιο τι του είπε ο Καρυπίδης… Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπέος;”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ