Connect with us

Σάρωσαν τα μετάλλια τα ΠΑΟΚτσάκια!

Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου, η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε 4 διοργανώσεις συλλέγοντας 15 μετάλλια, εκ των οποίων 7 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα.

Άκης Σακισλόγλου

Σάρωσαν τα μετάλλια τα ΠΑΟΚτσάκια!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

“Οι αθλητές μας χωρίστηκαν στις διοργανώσεις και συμμετείχαν σε διασυλλογικούς αγώνες δρόμου που έγιναν στην Λάρισα το Σάββατο σε κυκλική διαδρομή με αποκλεισμό, και Κυριακή σε αγώνα ανάβασης δρόμου πάλι στην περιοχή Συκούριου της Λάρισας. 

Επίσης το Σαββατοκύριακο διεξήχθηκαν και οι αγώνες ΜΤΒ από την ομάδα του Ποδηλάτη στο σχολείο Delasalle όπου τη μία μέρα ήταν eliminator και την άλλη μέρα cross country.

Την Κυριακή ακόμα έγιναν οι αγώνες cross country του ΒΑΟ ορεινής ποδηλασίας στο δάσος του ΣΕΙΧ ΣΟΥ και τέλος το τριήμερο διοργανώθηκαν τα 26α Καζαντζάκεια στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Αναλυτικά οι επιτυχίες 

Σάββατο Λάρισα αγώνας δρόμου με αποκλεισμό

6η Μαλουση Φανή (μινι μικρα κοριτσια)

3ος Σάββας Σιδηρόπουλος (Μινι μικρα αγορια)

6ος Γλαρουδης Άγγελος (μινι μεγαλα κοριτσια)

2η Τορυρλή Δέσποινα (Μινι μεγαλα αγορια)

4ος Πρασσάς Θεόδωρος (Μινι μεγαλα αγορια)

1ος Κατσίμπουρας Δημήτριος (Παμπαιδες)
 

Κυριακή Λάρισα αγώνας ανάβασης

1η Μαλούση Φανή (Μινι μικρα κοριτσια)

2ος Σιδηρόπουλος Σάββας (Μινι μικρα αγορια)

4ος Γλαρούδης Άγγελος (Μινι μικρά αγόρια)

2η Τουρλή Δέσποινα (Μινι μεγαλακορίτσια)

1ος Σταματιάδης Πάρης (Μίνι μεγάλα αγόρια)

5ος Γιοσμάς Κωνσταντίνος (Μίνι μεγάλα αγόρια)

1ος Κατσίμπουρας Δημήτριος (Παμπαιδες)

3ος Νικολαΐδης Νικόλαος (Παιδες)

Σάββατο αγώνας Delasalle eliminator

1ος Κυριακίδης Ορέστης (Παμπαίδες)

Κυριακή αγώνας Delasalle cross country

1ος Κυριακίδης Ορέστης (Παμπαίδες)

2η Σιδηροπούλου χαμαιδη (Μίνι μικρά κορίτσια)

3η Μίλκογλου Μιχαέλα Χαμαιδή (Μινι μεγάλα κορίτσια)

Κυριακή σιρκουί 26α Καζαντζάκεια στο Ηράκλειο της Κρήτης

1ος Ντελόπουλος Κυριάκος (εφήβων)

Κυριακή σειχ σου cross country mtb

3ος Μπούκας Κωνσταντίνος (ανδρών)

ΣΧΟΛΙΑ

Uncategorized

Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Αποκαλύψεις-σοκ από τη δικογραφία: Συμπεραίνει ότι χωρίς την υψηλή προστασία «αξιωματούχων» του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να έχει στηθεί η εγκληματική οργάνωση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με την επίσημη εκπροσώπηση της ομάδας του Ολυμπιακού, περιέχονται στη δικογραφία και φέρνει στη δημοσιότητα το iEidiseis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού που έχει συγκεντρωθεί προέκυψε ότι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, έχουν συγκροτήσει -τουλάχιστον από τις αρχές του έτους 2019- επιχειρησιακά δομημένη οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση κακουργημάτων και πλημμελημάτων, όπως εκρήξεις και εμπρησμούς, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών μηχανισμών, ανθρωποκτονίες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κλοπές, ληστείες και εκβιασμούς και άλλα πολλά.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα τα παραπάνω εγκλήματα έχουν τελεστεί με κίνητρα οπαδικά. Δηλαδή, είτε ως έκφραση διαμαρτυρίας για μη ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό αποτελέσματα, είτε ως μέθοδο εκβιασμού απέναντι σε αντίπαλες ομάδες και τις αστυνομικές δυνάμεις. Η δικογραφία αναδεικνύει και το γεγονός ότι εντοπίστηκαν και οικονομικά οφέλη από τη δράση αρκετών μελών της οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία αναλύεται η επιχειρησιακή δομή της εγκληματικής οργάνωσης η οποία περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη, τους αποκαλούμενους «μεγάλους» της Θύρας 7, και τους αποκαλούμενους «μικρούς», που χρησιμοποιούνται κυρίως ως δύναμη κρούσης της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ανακρίσεων και των καταθέσεων (τρεις εκ των κατηγορουμένων έχουν ήδη τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων), προκύπτει ότι εκτός από την εμφανή ηγεσία η εγκληματική οργάνωση πιθανότατα διευθύνεται, από στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αθλητικού Σωματείου «Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς».

Επισημαίνεται επίσης ότι χωρίς τη συμμετοχή και την «υψηλή προστασία» των συγκεκριμένων «αξιωματούχων», η εγκληματική οργάνωση των χούλιγκανς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Για παράδειγμα, αναφέρονται περιπτώσεις ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, όπως ο Α.Ι., ο Μ.Δ., και άλλοι, οι οποίο εισέρχονται όχι απλά στα γήπεδα, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ως «SLO» της ΠΑΕ Ολυμπιακός με διαπιστεύσεις, που έχουν λάβει από τη Super League, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΠΑΕ, που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αγραφιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που παράλληλα είχαν τις διαπιστεύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δημιούργησαν επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, δίνοντας το σύνθημα στους «μικρούς» της οργάνωσης να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο.

Αναφέρονται τα επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στις 23/04/2023 στο στάδιο «Καραϊσκάκης», όπου ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Α.Ι., έκανε σήμα στα μέλη της οργάνωσης από τις Θύρες 6 και 7 του γηπέδου να εισέλθουν στο γήπεδο και να προκαλέσουν επεισόδια σε βάρος των αστυνομικών.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στις 03/12/2023, όπου οι χούλιγκανς, όχι μόνο μπήκαν στο γήπεδο, αλλά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να φρόντισε, να ανοίξει η πόρτα της κερκίδας, ώστε η είσοδος των χούλιγκανς στον αγωνιστικό χώρο να διευκολύνεται.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας αναφέρεται ότι τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έπαιρναν προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τις οποίες είτε μοίραζαν, είτε πουλούσαν σε άλλους.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο της δικογραφίας είναι, ότι έχουν εντοπιστεί ορισμένα από τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να διατηρούν και εργασιακή σχέση «ακόμη και χωρίς να παρέχουν πραγματική εργασία» σε διάφορους οργανισμούς του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ανάκριση από το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», ο Α.Ι. εργάζεται από το 2018 στην εταιρία RED STORE ΕΠΕ που είναι η μπουτίκ του Ολυμπιακού. Ο Π.Θ. εργάζεται από τον Ιούνιο του 2022 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι Μ.Δ. και Κ.Π. από 01/06/2022 εργάζονται στον Δήμο Πειραιά. Οι Χ.Μ. και Χ.Ι. εργάστηκαν για ένα δίμηνο, το 2023, στον Δήμο Πειραιά. Ενώ, ο Χ.Μ. εργαζόταν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από 06/04/2020 έως 07/12/2023, δηλαδή μέχρι την ημέρα που τραυματίστηκε θανάσιμα ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Λυγγερίδης.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος: «Δεν έχω διοικητική σχέση με τον Βόλο»

Στην… αντεπίθεση ο Δήμαρχος Βόλου, ετοιμάζει…. μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον αθλητικού δικαστή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την καταγγελία του περί σεξουαλικής παρενόχλησης από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αχιλλέας Μπέος "ξαναχτύπησε"!

Αυτή τη φορά, με μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε πως ουδεμία διοικητική σχέση έχει εδώ και μήνες με τον ΝΠΣ Βόλος και προανήγγειλε... μήνυση στον αθλητικό εισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, για την πειθαρχική δίωξη που του άσκησε για πρόσφατες δηλώσεις του κατά της διαιτησίας!

«Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην «κρίση» του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος. Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους «κριτές» και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές. Έλεος πια…» ανέφερε ο Δήμαρχος Βόλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ