Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενρίκε – Ρέι σημειώσατε… 1

Πέτυχε το πρώτο φετινό επίσημο γκολ του ΠΑΟΚ, θα παραλάβει και το πρώτο ατομικό βραβείο…

Στέργιος Αναστασιάδης

Ενρίκε – Ρέι σημειώσατε… 1

Ο Πέδρο Ενρίκε αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στο παιχνίδι με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο “Βαλερί Λομπανόφσκι”, συγκεντρώνοντας ποσοστό που άγγιξε το 50% στη σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η τελευταία, ανέφερε πριν από λίγο: “Ο Πέδρο Ενρίκε αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της πρώτης αναμέτρησης του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο.

Στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αλλά εξασφάλισε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα Play Offs της διοργάνωσης. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά ο Δικέφαλος βρήκε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και πλέον ορίζει ο ίδιος την τύχη του στην ρεβάνς της Τούμπας.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Πέδρο Ενρίκε. Ο Στανόγεβιτς τον έριξε στο γήπεδο σαν αλλαγή και αυτός φρόντισε να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης και να πετύχει ένα πανέμορφο και άκρως σημαντικό γκολ. Λίγο μετά την είσοδό του στο γήπεδο, πήρε την μπάλα από τον Μάτος και με μία εξαιρετική προσπάθεια απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς και εκτέλεσε κάτω από τα πόδια τον Μακχαράτζε. Πέρα από το γκολ, η συνολική του παρουσία ήταν θετική, όντας αρκετά δραστήριος και δίνοντας πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο  Ενρίκε  ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 46,86% των ψήφων και κατέκτησε τον πρώτο ατομικό τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο μόνος που κατάφερε να κοντράρει τον βραζιλιάνο άσο ήταν οΡοντρίγκο Ρέι , ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, κρατώντας όρθια την ομάδα με καίριες επεμβάσεις”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ