Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Χωρίς Σακόγλου ο ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό στο Παλατάκι.

Ελένη Μπούντου

Χωρίς Σακόγλου ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παμβοχαϊκό, από το οποίο όπως φαίνεται θα απουσιάσει ο Χάρης Σακόγλου, όπως έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο έμπειρος διαγώνιος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όπου πάρθηκε η απόφαση να προφυλαχθεί για τη σημερινή αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η έξυπνη «βόμβα» του ΠΑΟΚ ξεκλειδώνει τον υπόλοιπο σχεδιασμό

Η κίνηση ουσίας με τον Δημήτρη Μούχλια και οι θέσεις που θα αποκτηθούν οι τέσσερις ξένοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» στον περσινό σχεδιασμό τα... τερτίπια των μάνατζερ, έχασε Ράπτη και Βουλκίδη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ρότα όλος ο αρχικός σχεδιασμός του ρόστερ, που οδήγησε αναγκαστικά στις... παραδοσιακές διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Ο Δικέφαλος, πήρε το μάθημά του, και σε με μία κίνηση ουσίας, αλλά και εντυπωσιασμού, φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον 23χρονο διεθνή διαγώνιο Δημήτρη Μούχλια, έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κινηθεί και πέρσι για την περίπτωση του, όμως τότε η γερμανική Ντούρεν πρόλαβε να τον αποκτήσει, μετά το πέρασμα του παίκτη από το κολέγιο της Χαβάης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έριξαν ξανά «γέφυρες» προς την πλευρά του Δημήτρη Μούχλια και αυτή τη φορά μπήκαν οι βάσεις για να προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μούχλιας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα γίνει... οικογενειακή υπόθεση, αφού εκεί θα είναι συμπαίκτης μαζί με τον Βασίλη, που αγωνίζεται ως ακραίος στον Δικέφαλο, αλλά και τον 16χρονο Σταύρο ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στην Ευρώπη και θα βρίσκεται και αυτός στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό.

Η άφιξη του Δημήτρη Μούχλια, πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες και του τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέσα στο τάραφλεξ, αποτελεί ακόμα ένα συν στο σχεδιασμό του Γιόσκο Μιλενκόσκι για τη νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος πλέον θα μοιράσει τις τέσσερις -σίγουρες- θέσεις ξένων σε δίδυμο ακραίων (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περιπτώσεις παικτών που ξεχωρίζουν ήδη), σε πασαδόρο και κεντρικό, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Κοκκινάκη.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ