Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

O ΠΑΟΚ πρωτοτυπεί για ακόμα μία φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τη μεγαλύτερη αλυσίδα ελληνικών βιβλιοπωλείων, τα καταστήματα «Ιανός» για τη διάθεση του Toumba Magazine.

PAOK24

«Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρο, το οποίο ξεφεύγει από τα πρότυπα ενός απλού περιοδικού, έχοντας πολύ ιδιαίτερη σχεδιάση και πλούσιο περιεχόμενο, ο υπεύθυνος για την έκδοση του «ασπρόμαυρου» περιοδικού, Παναγιώτης Αρωνιάδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Ιανό, στην τελευταία συλλεκτική έκδοση του περιοδικού και στα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν με στόχο πάντα την έμπρακτη προσπάθεια αναβάθμισης του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρωτοβουλία της συνεργασίας με τον Ιανό: Θέλουμε να μεγαλώσουμε το δίκτυο πωλήσεων του περιοδικoύ για να μπορεί ο κόσμος να το βρει σε περισσότερα σημεία. Θεωρούμε ότι ποιοτικά μπορεί το περιοδικό να σταθεί στη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων, τον Ιανό. Χάρηκαν πολύ οι άνθρωποι του Ιανού που τους καλέσαμε κι εμείς το ίδιο για τη διαφαινόμενη συνεργασία και έτσι έφτασε το Toumba Magazine στα ράφια του βιβλιοπωλείου. Ηδη το τεύχος μας πάει πολύ καλά και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Για τα μελλοντικά σχέδια για το δίκτυο πωλήσεων του περιοδικού: Η προσπάθεια διεύρυνσης των περιοχών πωλήσεων συνεχίζεται και μπορεί να ανακοινώσουμε σύντομα και νέες συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε και δεν πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω. Κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή μπορεί να βρει το περιοδικό και στον Ιανό, σύντομα είναι πιθανό να μπορούμε να δώσουμε και νέα σημεία πώλησης.

Για όσα περιλαμβάνει αυτό το φοβερό τελευταίο τεύχος του Toumba Magazine: Υπάρχει μία λεπτομερής ανασκόπηση της σεζόν και οτιδήποτε θέλει ο κόσμος να δει για την κατάκτηση του Κυπέλλου με πλούσιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό και αρχειακό υλικό από όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ολοι οι αγώνες της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό βρίσκονται στο περιοδικό και πρόκειται για κάτι που κανείς δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού.

Για τους στόχους δημιουργίας του περιοδικού και διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεων του: Θέλαμε με το περιοδικό να ανοίξουμε μία νέα αγορά, η οποία θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του προιόντος και του αθλήματος, το οποίο μπορεί να υποτιμήθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καλό. Θέλουμε να φέρουμε το ποδοσφαιρο σε μία πιο μοντερνα έκδοση. Ετοιμάζουμε κι άλλες κινήσεις. Σύντομα θα κυκλοφορήσει συλλεκτική έκδοση του περιοδικού, το «coffee table book» (κόφι τέιμπλ μπουκ, μία συλλεκτική έκδοση με άλλης ποιότητας εξώφυλλο που συνήθως κοσμεί ως κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό το τραπεζάκι του σαλονιού), το οποίο θα είναι ένα περιοδικό που θα εκτιμήσουν σίγουρα οι συλλέκτες.

Για τα μελλοντικά σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το περιοδικό: Αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα ετοιμάσουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε εδώ του χρόνου να συζητάμε τι ακριβώς θα ετοιμάζουμε, το οποίο να είστε σίγουροι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ