Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έχασε την ευκαιρία

Ισόπαλο (17-17) έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Άκης Σακισλόγλου

Έχασε την ευκαιρία

Σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ Ευόσμου παρουσία τουλάχιστον 2.000 φίλων του ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για φέτος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα παρότι ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ, ενώ έχασε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να πάρει και το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα καθώς στην επίθεση που είχε, δεν κατάφερε να την εκδηλώσει την ώρα που οι ρέφερι είχαν σηκωμένο παθητικό. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία για το γκολ, ωστόσο ο Κοτανίδης έκανε την σωτήρια επέμβαση, με τις δυο ομάδες τελικά να μοιράζονται τους βαθμούς.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης άρχισε τον αγώνα με τους Γουργούμη, Τσίλη, Βεσελίνοβιτς, Πετρίδη, Παλάσκα, Κοκώνη και Αραμπατζή, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τους Τσιλιμπάρη, Κωστακίδη, Σανίκη, Αλβανό, Τζηρά, Παπαδιονυσίου και Κανδήλα. Στο ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησαν οι άμυνες ο τερματοφύλακας του ΟΣΦΠ, Κώστας Τσιλιμπάρης με 12/18 αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει χαμηλά τον ΠΑΟΚ στο σκορ. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να μπει καλύτερα στο ματς, όπου με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ήταν στο υπέρ του 1-4, με τον Κοκώνη να μειώνει πέντε λεπτά αργότερα σε 2-4. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν το προβάδισμα, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ (4-8), με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να μειώσει και να ρίχνει τελικά τη διαφορά στο – 3 με γκολ του Νικολαΐδη για το 6-9 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά καλά, μάζεψε την διαφορά των τριών τερμάτων ενώ με την συμπλήρωση του 40λέπτου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (10-10). Στη συνέχεια οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί (11-11, 12-12), ενώ με γκολ του Νικολαΐδη, ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά για πρώτη φορά. Ακολούθησε ένα σερί 4-0 από τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπέρ του 13-16. Εκεί ήρθε η νέα αντίδραση του Δικεφάλου, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 17-17 ενώ στη συνέχεια έχασε τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι παίκτες δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν την επίθεση. Ακολούθως, ο Κοτανίδης έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το 17-17 και τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς.

Στην αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός είχε τέσσερα δίλεπτα, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε έξι. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν επτά φορές πέναλτι, σκοράροντας στα έξι, ενώ ο Δικέφαλος είχε μόλις τρία κερδισμένα, με δυο εύστοχα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ ΞΥΝΗ

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-4, 3-5, 4-7, 6-9 (ημίχ.), 8-10, 10-10, 13-13, 13-15, 15-17, 17-17

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Καραγκιοζόπουλος, Γκρκ, Νικολαΐδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης, Οικονόμου, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 2, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης.

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στουμπής, Ασβεστάς, Κανδύλας, Σανίκης 2, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας Δίλεπτα: 6-4 Πέναλτι: 2/3 – 6/7

Θυμηθείτε όσα έγιναν στο ματς όπως σας τα μετέφερε live το PAOK24

Τελικό σκορ 17-17

Τέλος του παιχνιδιού με μεγάλη επέμβαση του Κοτανίδη σε σουτ του Αλβανού

22″ η μπάλα για τον ΟΣΦΠ

Σωτήρια επέμβαση του Κοτανίδη

Τελευταίο λεπτό

Ο Γουργούμης αποκρούει πέναλτι του Αλβανού

Τρία λεπτά ακόμα

17-17 Παλάσκας ισοφαρίζει!

Τέσσερα λεπτά ακόμα

16-17 με πέναλτι του Βεσελίνοβιτς

Χαμένο πέναλτι του Παλάσκα

15-17 απαντάει ο Αλβανός – 24:07

15-16 στο γκολ ο ΠΑΟΚ με τον Βεσελίνοβιτς

7 λεπτά ακόμη

14-16 Παλάσκας κρατάει ζωντανό τον ΠΑΟΚ

13-16 Κωστακίδης – 9 λεπτά για το φινάλε

13-15 Αλβανός με πέναλτι

19:43 στο δεύτερο μέρος

13-14 Αλβανός

14 λεπτά ακόμα

Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ

13-13 Τζήρας ξανά με πέναλτι

13-12 Κυπραίος και ο ΠΑΟΚ μπροστά! Το γήπεδο παίρνει “φωτιά”

13:28 στο δεύτερο μέρος

12-12 ξανά στα ίσια το ματς!

11-12 με πέναλτι του Τζήρα

11-11 ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ! Ξανά με Βεσελίνοβιτς

10-10 ο Βεσελίνοβιτς ισοφαρίζει!

21 λεπτά για το φινάλε

Μάτωσε στο κεφάλι ο Πετρίδης και πρέπει να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου

9-10 με τον Παλάσκα

24 λεπτά για το φινάλε

8-10 Σανίκης

8-9 Κοκκώνης με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο γκολ!

7-9 ο Κυπραίος μειώνει

Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

6-9 εντυπωσιακό γκολ του Νικολαΐδη

5-9 Αλβανός με πέναλτι

Άουτ Βεσελίνοβιτς

5-8 Παλάσκας με πέναλτι

4-8 Καραμπουρνιώτης

Νέα επέμβαση του Τσιλιμπάρη

4-7 Σανίκης

7 λεπτά ακόμα

4-6 Τζήρας

4-5 στον αιφνιδιασμό ο Τσίλης

Επιστρέφουν οι δύο ομάδες

Μικρή διακοπή στο παιχνίδι διαμαρτυρίες για άγνωστο λόγο από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ

Δοκάρι ο Πετρίδης

11 λεπτά για το πρώτο μέρος

3-5 ο Βεσελίνοβιτς μειώνει

2-5 Κανδύλας

Ακόμα 15 λεπτά

2-4 με τον Κοκκώνη

Ο Τσιλιμπάρης έχει σταματήσει αρκετές προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ

Τάιμ αουτ 12:02

1-4 Αλβανός με πέναλτι

11 λεπτά στο πρώτο μέρος

Άστοχο σουτ του Βεσελίνοβιτς

Δοκάρι ο Αραμπατζής

7 λεπτά έχουν παιχτεί ως τώρα

Παραμένει το 1-3

Σκληρό φάουλ στον Τσίλη

1-3 Τζήρας

1-2 Σανίκης

1-1 ο Τσίλης

0-1 Αλβανός με πέναλτι

Καυτή ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Ευόσμου

Στη σέντρα ο ΠΑΟΚ

1ο ημίχρονο

Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

Αποθέωση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες η παρουσίαση του ΟΣΦΠ

Ξεκινάει η παρουσίαση των δύο ομάδων!

Όμορφη ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Έχει ολοκληρωθεί η προθέρμανση των δύο ομάδων

Η προσέλευση των φίλων του ΠΑΟΚ συνεχίζεται.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στην Έδεσσα τον Αερωπό και τον ΟΣΦΠ τον Πανελλήνιο.

20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και περίπου 10.00 φίλοι του Δικεφάλου έχουν γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προθέρμανση των δύο ομάδων.

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα σας από το ΔΑΚ Ευόσμου. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Hanball Premier των ανδρών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ