Connect with us

ΑΣ

Στον τελικό με καλή εμφάνιση!

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 7-3 του Εθνικού στον ημιτελικό του 12ου τουρνουά ΣΕΔΥ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στον τελικό με καλή εμφάνιση!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Γαλανίδη που «κατέβασε ρολά» και τον Τίγκα που στην επίθεση πέτυχε τρία γκολ έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού, αλλά άστοχου Εθνικού.

Μετά από ένα «σφιχτό» ξεκίνημα με χαμένες επιθέσεις εκατέρωθεν ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις στην επίθεση και «ξέφυγε» στο σκορ παίρνοντας διαφορά ασφαλείας που τον οδήγησε τελικά και στη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η συμμετοχή του 17χρονου Κουλούρη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 2-1, 2-1

Σκόρερς ΠΑΟΚ: Τίγκας 3, Μαξίμοβιτς 1, Ζάτοβιτς 1, Τάτσης 1, Τσολακούδης 1.

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 18:30.

*φωτογραφία από pisina.net

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το «χρυσό» γκολ και το… τρίτο ημίχρονο

Το καθοριστικό τέρμα της Γιαννακά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εκτός έδρας σε νοκ άουτ ματς για μία θέση στον τελικό.

Ο Δικέφαλος έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού με το «χρυσό» γκολ της Γιαννακά στο 116'.

Θεοδωρίδης: Πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον Παναθηναϊκό ήταν η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο την φετινή χρονιά. Ήταν λογικό να μπει με διάθεση να διεκδικήσει το οτιδήποτε. Εμείς είχαμε την κατοχή σε πολύ μεγάλο βαθμό, νομίζω πάνω από 65%, ευκαιρίες πάρα πολύ, υπομονή στο παιχνίδι μας. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, παρότι ήταν πολύ κοντά σε αυτό του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες μας έκαναν υπερπροσπάθεια, άντεξαν 120 λεπτά, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι το οποίο αξίζει συγχαρητήρια τόσο στο προπονητικό σταφ, όσο και στο ιατρικό επιτελείο. Πέρα για πέρα δίκαιη η πρόκριση».

«Τα καταφέραμε ως ομάδα»

Η σκόρερ Βάσια Γιαννακά τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έτυχε να είμαι εγώ η τυχερή που έβαλε το γκολ πρόκρισης, στο τελευταίο λεπτό κιόλας κάτι το οποίο μου δίνει επιπλέον χαρά. Με χαροποιεί το γεγονός πως παίξαμε πάρα πολύ καλά, δώσαμε μάχες στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αντιμετωπίσαμε ένα δυνατό σύνολο. Είμαστε όλες χαρούμενες, διότι τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε ως ομάδα».

Από την πλευρά της η Μαρία Γκούνη σχολίασε:

«Πραγματικά τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, χαίρομαι πάρα πολύ για τη νίκη της ομάδας μου. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, και πάμε για το νταμπλ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στους “4” η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ!

Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Μανώλη Σολοποτιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με εύστοχο χτύπημα της Γκιζάρη στο 8ο λεπτό, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη εις βάρος της ΑΕΛ Β με σκορ 1-0 και πήρε την πρόκριση στους "4" του πρωταθλήματος Β' ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών.

Κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίστηκε με αρκετές παίκτριες από την "πρώτη" ομάδα της, η οποία αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική, οι παίκτριες του Μανώλη Σολοποτιά είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να "κλειδώσουν" τη νίκη πριν το σφύριγμα της λήξης, με τον προπονητή του Δικέφαλου να δηλώνει μετά το ματς:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική. Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε. Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β: Τσακίρη, Ιακωβίδου, Κυρανούδη, Κυριαζή, Γκιζάρη, Ντίνα, Κώττη (46' Στεφανί), Ασκαρίδου, Μπουρονίκου (88' Αλεξίου), Βλαχονικολή (90' Μαρίτσα), Βελιάνη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ