Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για όλα με δυναμικό τρόπο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν»

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε:
«Χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακουστούμε. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιου είδους τυπικές συναντήσεις, χάσιμο χρόνου, για να γίνουν στη συνέχεια, πιο ουσιαστικές, συναντήσεις σαν τη σημερινή. Δυστυχώς η ίδια η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες όσες θα αναμέναμε εμείς να έχει και δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε πολύ, αντιλαμβανόμενοι ότι δε θα υπάρχει αποτέλεσμα. Είχε ενδιαφέρον όμως. Σε διαφορετικούς τόνους και με διαφορετικές λέξεις, όλοι λέγανε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα».

Για την κατάσταση του ποδοσφαίρου:
«Χρειαζόμαστε ποιοτικό, καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφθορά και η κακή διαιτησία είναι η αιτία της βίας. Ανακοίνωσα στους ιδιοκτήτες και τους προέδρους των ομάδων τη θέση μου. Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Σήμερα αυτό που άκουσα από όλους τους ιδιοκτήτες, είναι ότι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Καθαρότητα στο ποδόσφαιρο. Να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, να σταματήσουμε να πληρώνουμε πρόστιμα, να κάνουμε αυτάρκες το ποδόσφαιρο. Εκπλήσσομαι που όλοι θέλουμε το ίδιο αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητα να βάλουμε ένα τέλος». 

Για τις ρατσιστικές αναφορές του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του:
«Είμαι προσβεβλημένος, γιατί δυστυχώς άρχισαν να χρησιμοποιούν μεθόδους για να με ονομάσουν φιλοξενούμενο, τον οποίο φροντίζουν. Αυτό είναι κάτι που με οδηγεί να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα. Τελικά, σε ποια απόφαση θα φτάσω δεν το ξέρω, θα πω όμως ένα πράγμα. Εγώ το ξαναλέω, δεν αλλάζω τη θέση μου. Ακόμα και αν η ίδια η Τούμπα κλείσει τις πόρτες της σε μένα. Βλέπω με αξιοπρέπεια στα μάτια των πάντων και δε στεναχωριέμαι για το ότι είμαι συνδεδεμένος με την Τούμπα. Δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο γα το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Το κράτος έχει αποκτήσει έναν απόλυτα σωστό επενδυτή. Είμαι περήφανος Πόντιος. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος… Θα το λέω με περηφάνεια. Κανείς δε θα μου δίνει οδηγίες, ποιος είναι εδώ φιλοξενούμενος. Θα πάμε στα δικαστήρια. Θα προστατεύσω τη δική μου αξιοπρέπεια και θα απαιτήσω από το κράτος να προστατεύει τους τίμιους και καθαρούς φορολογούμενους υπηκόους του. Δίνω πολύ μεγάλη αξία στο διαβατήριο που είναι στη τσέπη μου. Αν μου το έχει δώσει το κράτος ως φιλοξενούμενος, ας το πάρει πίσω. Θα απαιτήσω την καθαρότητα και θα τη διεκδικήσω. Μου κήρυξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτό τον πόλεμο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής. Προσβεβλημένος δεν είναι η καλύτερη φράση. Είμαι ένας περήφανος, αξιοπρεπής Πόντιος με μεγάλες επενδύσεις. Είμαι από τη Σάντα και αυτό θα το δουν».

Για τις επενδύσεις του:
«Εγώ στα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και με κάποιες μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχω κάνει πολύ περισσότερα από πολλούς άλλους που είναι εδώ. Εγώ απαιτώ, να ακούσω ποια είναι τα νόμιμα δικαιώματά μου, να ακούσετε τη δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει βάλει στα ταμεία του κράτους 308 εκατομμύρια ευρώ. Δε θέλω κανένας να πιστέψει ότι μπορεί με ευκολία να αφαιρεί τα χρήματά μου. Για αυτό, είμαι έτοιμος για όλα και σε κάθε περίπτωση πάνω απ όλα, θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ. Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση η οποία ακύρωσε το θεσμό του Κυπέλλου και είμαι υπέρ να διακοπεί το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 65 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, είμαι στη θέση να τον διατηρήσω σε οποιαδήποτε κατάσταση».

Για τον Παππά και τη διαιτησία:
«Θέλω οι ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων να υποστηρίξουν την ιδέα, ότι διαιτητές σαν τον Παππά να αποχωρήσουν ισόβια! Ισόβια! Αυτό θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Το είχα πει και μέσα. Εγώ δε δίνω τη συναίνεση μου στη βία. Είμαι εναντίον της βίας, ακόμα περισσότερο και αν οι ενέργειες του Παππα, προκάλεσαν τη βία. Είμαστε τυχεροί που δε σκοτώθηκαν άνθρωποι. Εμείς τι περιμένουμε; Να σκοτωθούν; Δε μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στο γήπεδο και με τις ενέργειες τους να προκαλούν τη βία. Αν το παιχνίδι διακοπεί τη στιγμή εκείνη που θα έπρεπε να διακοπεί με βάση τον κανονισμό, εμείς θα το δεχόμασταν ως δικό μας σφάλμα και θα δουλεύουμε να το διορθώσουμε».

Για το κομμάτι της βίας:
«Δε μπορούμε να εκτελούμε τα χρέη του κράτους. Η πηγή της βίας, αποτελεί πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύουμε εναντίον της τρομοκρατίας, έτσι πρέπει να παλεύουμε και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν βία. Εμένα στο μυαλό μου δε χωράει, πως πληρώνουμε χρήματα στο διαιτητή προκειμένου 90 λεπτά να μας κοροϊδεύει».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη φυλακή ο αρχηγός της Θύρας 7

Του προσάπτεται η κατηγορία του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αποκαλούμενος και ως «Κοντός», προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, με τη δικογραφία να αναφέρει πως… «Με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ».

Επίσης, σύμφωνα με τη δικογραφία, φορώντας καπέλο, ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, δίπλα της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη. Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίξουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ