Connect with us

Η εταιρία WILSON στον όμιλο ΦΑΙΣ!

Στα πλαίσια της αναπτυξιακής πορείας των τελευταίων ετών, αλλά και της ενίσχυσης του portfolio με τα μεγαλύτερα σήματα παγκοσμίως, ο Όμιλος Εταιριών Φάις εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχή ανάληψη ενός ακόμη super brand, αυτή τη φορά από τον τομέα του τένις!

PAOK24

Η εταιρία WILSON στον όμιλο ΦΑΙΣ!

Από τις 27 Οκτωβρίου 2017, ο Όμιλος αναλαμβάνει επίσημα στην Ελλάδα την αποκλειστική αντιπροσώπευση της διάσημης Wilson, που αποτελεί την νούμερο 1 εταιρία επιδόσεων στο τένις στον κόσμο.

Με ιστορία 104 χρόνων, η Wilson φημίζεται για την άριστη ποιότητα και για τα πρωτοποριακά της προϊόντα. Την εμπιστεύονται και την επιλέγουν οι top τενίστες του πλανήτη όπως οι Grigor Dimitrov, David Goffin, Juan Martin del Potro, Simona Halep και οι ξακουστές Venus και Serena Williams. Με ρακέτα Wilson παίζει και ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, ο Roger Federer, που έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς ως ο «θεός» του αθλήματος.

Όσον αφορά στα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι τυχαίο ότι δύο από τους καλύτερους Έλληνες τενίστες, η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αγωνίζονται και αυτοί με ρακέτα της Wilson. Η προϊοντική γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει τα πάντα για το τένις όπως ρακέτες, συλλογές από ενδύματα και υποδήματα, αξεσουάρ όπως σακίδια, μπάλες, χορδές κ.α. H Wilson πρωτοστατεί με τις μπάλες της και σε πολλά άλλα αθλήματα όπως ράγκμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, σκουός, μπάντμιντον κλπ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με την παρουσία των διευθυντικών στελεχών των δύο εταιριών

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Γιατί όχι και στο Τσάμπιονς Λιγκ!»

Συνεχάρη τους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο ο προπονητής του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νέα επική εμφάνιση η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης και με 2-0 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος εξασφάλισε ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον θα παίξει με τη Βουλιαγμένη έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε:

«Πραγματικά είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό που έγινε σήμερα. Πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα 15 παλικάρια. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι με όλη την σημασία της λέξης. Θεωρώ για τον κόσμο ο οποίος ασχολείται με το πόλο πρέπει να κάναμε την έκπληξη της 20ετίας, αν λάβει κανείς υπόψη το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Απόλλων, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή, και με τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Κάναμε δύο παιχνίδι αονειρεμένα. Προς Θεού δεν είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα, θεωρώ πως σε αυτό το τριήμερο παίξαμε καλύτερα και το θέλαμε πιο πολύ. Είναι στιγμές γιορτής, χαράς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος γέμισε το Ποσειδώνιο και νομίζω ότι τους ανταμείψαμε με μοναδικές στιγμές. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο στόχος εκπληρώθηκε, πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη, χωρίς φόβο, με το ίδιο πάθος, και όπου βγει. Πλέον στο σημείο που είμαστε θα κυνηγήσουμε, γιατί όχι, την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Νάκος Σιορδίλης, είπε:

«Είμαστε σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Ο στόχος ο οποίος ήταν η Ευρώπη, επετεύχθη, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο νωρίς απ' ότι περιμέναμε. Ένα πράγμα θέλω να πω, ο Απόλλων μας κέρδισε δύο φορές στην κανονική περίοδο με μεγάλα σκορ, αλλά στα πλέι-οφ παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θέλεις το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Θα πάμε τώρα στους ημιτελικούς κόντρα σε μία τεράστια ομάδα στο πόλο, όπως είναι η Βουλιαγμένη. Ό,τι κερδίσουμε είναι προς όφελος μας, χωρίς άγχος, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Βεβαίως πως υπάρχει στο μυαλό μας και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».
, είπε:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική

Μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε 3ος αν και έχασε 2 βαθμούς (1-1) στη Λαμία, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έμεινε στην τέταρτη θέση αφού δεν κέρδισε (1-1) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν 4 αγώνες αφού θα παίξουν στην Τούμπα στις 12/5.Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Παρέμεινε πρώτη και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 4!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Άρης 49
6. Λαμία 35

*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η, 28/4)

17:00 Ολυμπιακός - Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Μια ομάδα μια θλίψη (vid)

Το PAOK24 News by GAS24 ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η άσχημη εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» και η ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λαμία απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24 της Τετάρτης.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=qGsReZcyusM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ