Connect with us

ΑΣ

«Οφείλουμε πολλά στον Γιώργο Ελευθεριάδη»

Τα… καλύτερα είχε να πει ο Χρήστος Καραγκούνης για τον προπονητή της ομάδας πυγμαχίας του Δικεφάλου, Γιώργο Ελευθεριάδη.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Οφείλουμε πολλά στον Γιώργο Ελευθεριάδη»

Ο 26χρονος πυγμάχος του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τόνισε: 

Για την ενασχόλησή του με την πυγμαχία: “Ασχολούμαι με το άθλημα της πυγμαχίας απο το 2013 και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί μέσω αυτού έχω καταφέρει να πάρω δύναμη και να ανταπεξέλθω σε μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα της ζωής”.

Για τις επιτυχίες του το 2017: “Μέσα στο 2017 είχα την τιμή να κατακτήσω την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (64+kg), ενώ την προηγούμενη σεζόν πήρα και πάλι την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας. Όλα αυτά οφείλονται στον εξαιρετικό και πολύ έξυπνο προπονητή κ. Γιώργο Ελευθεριάδη καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας μεταφέρει καθημερινά όλη του την ενέργεια στην προπόνηση και εμείς προσπαθούμε να την βγάλουμε στους αγώνες.

Για το άθλημα της πυγμαχίας στην Ελλάδα: “Γενικότερα για το άθλημα της πυγμαχίας θεωρώ πως είναι αρκετά υποτιμημένο στην Ελλάδα, καθώς όχι μόνο δεν διοργανώνονται πολλοί αγώνες μέσα στην χρονιά, αλλά και οι αθλητές δεν έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν και να πάρουν περισσότερες εμπειρίες μέσα απο αυτούς.

Για το 2018: “Εύχομαι για το 2018 σε όλους υγεία ,ευτυχία και για εμάς τους πυγμάχους να είμαστε όσο πιο μακριά γίνεται απο τραυματισμούς και τα καλύτερα θα έρθουν”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ