Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικοί Σιαμπάνης – Σταθόπουλος

Βασικοί οι Σιαμπάνης – Σταθόπουλος στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την Ουγγαρία.

Ελένη Μπούντου

Βασικοί Σιαμπάνης – Σταθόπουλος

Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 (Ουαλία, 10-15/11/2016).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης (78΄ Φουάσης), Ευαγγέλου, Νικολάου (69΄ Πανουργιάς), Μίγγος (78΄ Βαλμάς), Λημνιός, Σταθόπουλος (69΄ Σαμπανίδης), Μούργος (69΄ Λάμπρου), Βουκελάτος (69΄ Οικονομίδης), Παυλίδης, Νάτσος

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ποτέ!

Οι μεγαλύτερες ανατροπές φέτος και οι απαντήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έχει επιστρέψει. Έχει δει τα πράγματα να γίνονται πραγματικά δύσκολα γι' αυτόν, αλλά φώναξε "παρών".

Το βράδυ της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ είδε την ΑΕΚ να φτάνει στο 2-1 -από ανύπαρκτο φάουλ που δε θα έπρεπε να έχει δοθεί- αλλά έβγαλε αντίδραση και πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι, για να μείνει ζωντανός στη "μάχη" του τίτλου.

Δεν ήταν η πρώτη ανατροπή του "Δικεφάλου" φέτος, όμως ήταν μία από τις πιο σημαντικές και το PAOK24, θυμάται μερικές από τις μεγαλύτερες φετινές ανατροπές-επιστροφές της ομάδας του Λουτσέσκου σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ 2-3

Ήξερε από την αρχή πως θα είχε μία δύσκολη ανατροπή, παίζοντας σε ένα δύσκολο και περίεργο αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας την Ελσίνκι στη Φινλανδία, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ με τον Μπαντέ, αλλά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου άλλαξε πρόσωπο, μπήκε δυνατά και βρήκε τα γκολ της ανατροπής, αρχικά με τον Κουλιεράκη και στη συνέχεια με τους Ντεσπόντοφ και Μπράντον, για να μειώσει απλά στο τέλος η Ελσίνκι για το 3-2.

Αμπερτίν-ΠΑΟΚ 2-3

Μια 10λεπτη αδράνεια, λίγο έλειψε να αποδειχθεί οδυνηρή για τον ΠΑΟΚ, όταν βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ σε ένα σημαντικό ματς με τους Σκωτσέζους. Ο "Δικέφαλος" πήγε στην έδρα της Αμπερντίν, με τους Σκωτσέζους να μην είναι καθόλου απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να βρίσκουν με το... καλημέρα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Μιόφσκι και Πολβάρα να "παγώνου" τον ΠΑΟΚ. Κι όμως, η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε τη λύση! Ο Ντεσπόντοφ ήταν αυτός που μείωσε αρχικά κι ο Βιεϊρίνια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Οζντόεφ κέρδισε πανέξυπνα πέναλτι, με τον Σβαμπ να είναι απόλυτα ψύχραιμος για το τελικό 3-2.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2

Βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη, αλλά δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Ο ΠΑΟΚ πήγε στην έδρα της ΑΕΚ, στις αρχές του Απρίλη, για να παίξει ένα σπουδαίο και σημαντικό ντέρμπι και παρά το γεγονός ότι ξανά κλήθηκε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση, βρήκε τον τρόπο να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα. Η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 με τους Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ να σκοράρουν και μάλλον πίστεψε πως εκεί είχαν τελειώσει όλα, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Η ομάδα του Λουτσέσκου "απάντησε" αρχικά με τον Μπάμπα και στο φινάλε με τον Οζντόεφ, για να σταθεί όρθια σε ένα γήπεδο όπου όλοι είχαν βιαστεί να ξεκινήσουν το... πανηγύρι, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2

Και φτάσαμε στην περασμένη Κυριακή... Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Κωνσταντέλια, μετά από ωραία συνεργασία των "ασπρόμαυρων", αλλά είδε την ΑΕΚ να ισοφαρίζει -αρχικά- με τον Πινέδα, σε μία φάση όπου η αντίδραση των "ασπρόμαυρων" ήταν κακή, αλλά και να φτάνει στο 2-1, εκμεταλλευόμενη φάουλ που ουδέποτε υπήρξε, με τον Βίντα να σκοράρει από κοντά. Και πάλι βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όμως ξανά επέστρεψε από τον... εφιάλτη, με τον Κωνσταντέλια να ισοφαρίζει και τον Σάστρε στο φινάλε, να βάζει την "υπογραφή" του σε μία ακόμη μεγάλη ανατροπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα εποχή της FORZA!

Ένα σημαντικό βήμα για όλους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA μπαίνει σε μία νέα εποχή και προσαρμόζεται στις ανάγκες του "σήμερα", κάνοντας ένα σημαντικό ψηφιακό βήμα.

Αναλυτικά:

"Τα χρόνια αλλάζουν και επιτάσσουν την προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής που ζούμε.

Η FORZA, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Το ψηφιακό της βήμα που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αναγνώστες, να έχουν πρόσβαση στην ύλη της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας, εντελώς δωρεάν.

Από το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου και κάθε Σάββατο οι εγγεγραμμένοι χρήστες, θα λαμβάνουν στο mail τους, το newsletter για ελεύθερη πρόσβαση στην πλούσια και ανανεωμένη ύλη της ψηφιακής FORZA.

Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε την εγγραφή σας στο https://www.forzaonline.gr/news/forza-newsletter/ (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση) για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν πρόσβαση στην ύλη της FORZA για άνετη ανάγνωση από τον υπολογιστή σας, το tablet και φυσικά το κινητό σας τηλέφωνο.

Η FORZA και οι αναγνώστες της, υποδέχονται την ψηφιακή εποχή!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ίωση που τον ταλαιπώρησε… διπλά και η επιστροφή

Το δύσκολο διάστημα που αφήνει πίσω του ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εν μέσω ντέρμπι, αλλά και των δύο προημιτελικών του Europa Conference League με την Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μία ίωση που δυσκόλεψε πολύ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Αυτός που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από όλους, ήταν δεδομένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ήταν και ο μόνος που πέρασε την ίωση με τον πυρετό σε δύο φάσεις.

Ο "Ντέλιας" βίωσε μία δύσκολη κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο στάδιο και είναι ενδεικτικό, ότι πριν από τη ρεβάνς της Τούμπας με την Κλαμπ Μπριζ δεν είχε καταφέρει καν να προπονηθεί για 2 ημέρες -ήταν εκτός την Τρίτη και την Τετάρτη- ενώ και μετά, δεν συμμετείχε στην προπόνηση ούτε και την Παρασκευή, αλλά ούτε και το Σάββατο.

Γενικά, πέρασε μία μεγάλη ταλαιπωρία που ξεκάθαρα επηρέασε την εικόνα του κι εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, όπως φάνηκε και την περασμένη Κυριακή πλέον το έχει αφήσει πίσω του όλο αυτό, ενώ κι άλλοι συμπαίκτες του όπως ο Ντεσπόντοφ, ο Κουλιεράκης και ο Μεϊτέ ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα φαίνεται να έχει περάσει για τον ΠΑΟΚ και πλέον, άπαντες έχουν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν και να γεμίσουν μπαταρίες αυτές τις ημέρες, για να μπουν ξανά σε ρυθμούς πλέι οφ, με φόντο τους "τελικούς" που ακολουθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ