Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εκπομπή του PAOK24 (audio)

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το ραντεβού στο Libero 107,4 ήταν λίγο μετά τις 12.00 ως τις 14.00.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η εκπομπή του PAOK24 (audio)

Ακούστε όσα ειπώθηκαν στο ραδιοφωνικό PAOK24 σήμερα, όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να το κάνετε το μεσημέρι αλλά και όσοι θέλετε να την ακούσετε ξανά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνας διεθνής

Ηταν στην αποστολή στους αγώνες με τη Γεωργία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη. Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό.

Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης.

 

Πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να αποδοθούν ευθύνες, προτεραιότητα για εμάς η ασφάλεια των Βέλγων”

Η επιστολή Αγγελούδη για όσα έγιναν στο Βέλγιο και τους οπαδούς της Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, επέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFAΑλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ με υπεύθυνη την αστυνομία του Βελγίου.

Τώρα, έγινε γνωστό και το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής, που αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Την προσεχή Πέμπτη η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Club Brugge, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Στην πόλη μας ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη γιορτή, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να προβάλλουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε ένα φιλόξενο προορισμό.

Δυστυχώς οι μαρτυρίες κατοίκων μας που ταξίδεψαν στη Brugge για τον πρώτο αγώνα, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, συνοδευόμενα από πειστικά βίντεο και αποδείξεις για εκτεταμένη και υπερβολική χρήση βίας από την βελγική αστυνομία.
Οι βέλγικες αρχές δεν πρόλαβαν από νωρίς να εμποδίσουν όσους προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο (η οποία ήταν και η βασική τους αποστολή) και για αντίποινα επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο.

Η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν την πόλη μας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.

Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών.

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Αγγελούδης
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: “Παιχνίδι ζωής το αυριανό, μας δίνει ενέργεια ο κόσμος”

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την Μπριζ, την Τούμπα και τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το δικό του στίγμα, με φόντο την αυριανή "μάχη" με την Κλαμπ Μπριζ και τοποθετήθηκε για όλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το αυριανό ματς: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, που αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο top level. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και το γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα μας επηρέασε κι έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Τους έσπρωξε και το κοινό τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαρίσει. Σίγουρα δικαιούταν λίγο παραπάνω τη νίκη η Μπριζ, αλλά το ποδόσφαιρο κρίνεται στις στιγμές και τις λεπτομέρειες".

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: "Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι συζητήσεις. Κι εμείς είχαμε παίκτες εκτός αυτή την περίοδο. Δεν έχουν σημασία αυτά. Οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα, ενώ εμείς παίξαμε τρία παιχνίδια. Δεν μπαίνουμε σε ζυγαριά. Ξέρουμε ότι θα έχουμε καλή στήριξη από τον κόσμο μας κι όπως έχω πει πολλές φορές, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο φόβος που αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά η ενέργεια που δίνει ο κόσμος στη δική του ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές που θα πιέζουμε την Μπριζ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προβληματίσει τους Βέλγους".

Για την Κλαμπ Μπριζ: "Δεν μπαίνω σε σύγκριση της Κλαμπ Μπριζ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι δύο ομάδες με εμπειρία, αλλά δε μου αρέσει να συγκρίνω. Η Ντιναμό έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τη δική της ποιότητα και η Μπριζ έχει κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια. Σημαντικό για εμάς είναι να φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε. Ήταν σημαντικό να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μετά το πρώτο ματς. Στόχος είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δυνατή ομάδα, αλλά με λιγότερη πίεση για εμάς. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Το μόνο που μπορώ να συγκρίνω με την Ντιναμό, είναι ότι τότε ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα από άποψη ψυχολογίας, γιατί προερχόμασταν από μία ήττα με 2-0".

Για το αν θεωρεί πως αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φέτος: "Συνολικά δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Πριν από μία εβδομάδα παίξαμε με την Κλαμπ Μπριζ, είχαμε παίξει ντέρμπι στην Ελλάδα με ένταση. Παίξαμε με τη Λαμία που έπρεπε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ενώ η Μπριζ δεν είχε παίξει ματς πριν από εμάς. Τώρα, για εμάς ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αύριο είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά. Για να φτάσουμε εδώ, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλές άλλες ομάδες. Είχαμε και το πρωτάθλημα, όπου κανείς δε μας έδινε ελπίδες. Κάθε παιχνίδι μας έδινε ψυχολογία και ήταν σημαντικό. Το επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας τώρα είναι διαφορετικό και γι' αυτό πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι".

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ