Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απίστευτο: Μακεδονικός και ΣΑΠΚ κατά του ΠΑΟΚ!

Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2018, ωστόσο στον αθλητισμό συμβαίνουν καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν μπορεί κανείς να πιστέψει! Αυτή την φορά το θέμα ξεφεύγει και με το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Άκης Σακισλόγλου

Απίστευτο: Μακεδονικός και ΣΑΠΚ κατά του ΠΑΟΚ!

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Στις 07 Απριλίου 2018, είχαμε αποκαλύψει μέσα από το PAOK24, την σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να μεταφέρουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το τμήμα χάντμπολ των Ανδρών (σ.σ. μόνο) από την Μίκρα, στο ΠΕΑΚ Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Όπως είχαμε αναφέρει, το συγκεκριμένο κλειστό υπάγεται στην διοίκηση της Μίκρας και όχι στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μπορεί να ζητήσει αυτό αντί για το «Σπίτι του Χάντμπολ».

Πλέον έχουμε φτάσεις στις 06 Ιουνίου, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, οι άνθρωποι του Δικεφάλου παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι για το οποίο αναφέραμε αρκετά εδώ και εδώ, ξεκίνησαν τις συζητήσεις ώστε να πάρουν το οριστικό «ΟΚ».

Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν και αυτή την φορά αντιδράσεις, οι οποίες προέρχονται από την ομάδα του Μακεδονικού και του ΣΑΠΚ.

Τα δυο παραπάνω σωματεία εξέφρασαν ανοικτά ότι δεν επιθυμούν την παρουσία του Δικεφάλου στο ΠΕΑΚ Νεάπολης για προπονήσεις και αγώνες, σε μια περιοχή που δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε 2-3 πραγματάκια για να καταλάβει ο κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ τι πάει να γίνει και σε αυτή την ιστορία.

Όσον αφορά τον Μακεδονικό ο οποίος έχει ώρες στο ΠΕΑΚ Νεάπολης, έχει ΔΙΚΟ ΤΟΥ κλειστό γήπεδο και ΔΕΝ παίζει εκεί!!!

Πάμε και στο σωματείο ΣΑΠΚ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για το σωματείο του Δήμου της περιοχής, με τμήματα μπάσκετ/βόλεϊ/κολύμβηση.  Ακόμα λοιπόν και το σωματείο ΣΑΠΚ που είναι του Δήμου, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και εδώ μπαίνει ένα απλό ερώτημα.

Μήπως τελικά και ο Δήμος με τους εκλεγμένους υποψήφιους τους, δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στην περιοχή; Μια απάντηση που θα πρέπει να δώσουν στον κόσμο του Δικεφάλου στην περιοχή και όχι φυσικά στο PAOK24 που καταγράφει τα γεγονότα.

Οι επαφές με όλες τις πλευρές αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και το PAOK24 θα καταγράψει όλα όσα θα γίνουν με αυτό το θέμα, ώστε ο κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που μένει μόνιμα στη Νεάπολη και όχι μόνο, να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ