Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021 ο Πούγγουρας

Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ανήκει από σήμερα ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους "πράσινους".

Ελένη Μπούντου

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021 ο Πούγγουρας

Ο νεαρός στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και σήμερα το πρωί μετέβη μαζί με τον ατζέντη του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας, έως το καλοκαίρι του 2021. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Πούγγουρας θα ενσωματωθεί την Παρασκευή στην αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος θα διατηρήσει στην υπόθεση Πούγγουρα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ