Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο αγώνας στην Κομοτηνή και οι αγώνες κόντρα σε όσους τώρα θα πολεμούν με κάθε μέσο τον Σαββίδη, στοχεύοντας να «βοηθήσουν» τους αντιπάλους του

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Όπως είπε και ο Σαββίδης: «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να καθαρίσουμε τον χώρο, αλλά και εσείς συνεχίζετε τη δουλειά σας μέσα στο γήπεδο για να είμαστε πάντα υπερήφανοι».

Άλλο τι θα κάνει η ΠΑΕ στον πολύ μεγάλο και δύσκολο αγώνα που έχει να διώξει το βρωμερό σύστημα από την ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και άλλο τι θα κάνει ο Τούντορ με τους παίκτες του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η ομάδα δεν θα έχει άλλοθι επειδή θα παίζει σε άδεια Τούμπα, με μια-δύο απουσίες παραπάνω και ίσως με πιο πολλές εχθρικές διαιτησίες. Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχει στόχους και πρέπει να τους διεκδικήσει.

Αύριο λοιπόν το μεσημέρι (προσοχή γιατί το ματς αρχίζει τελικά στις 15:00) ο ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση να παίξει καλά και να κερδίσει μία ομάδα που έχει χάσει την κατηγορία. Αυτό το «πρέπει» βαραίνει, αλλά… δεν αλλάζει, έστω και αν η ομάδα του Τούντορ αποτελείται από πολλούς νεαρούς, που… δυσκολεύονται όταν «πρέπει».

Από εκεί και πέρα ας δούμε λίγο μπροστά…

Ξέρουμε καλά ότι από αύριο-μεθαύριο θα γίνουν πολλές προσπάθειες ώστε να σπάσει το ΠΑΟΚτσήδικο μέτωπο, να αμφισβητηθούν οι προθέσεις του Σαββίδη, να μειωθεί η ομάδα, να «δημιουργηθούν» φαγωμάρες έστω κι’ αν δεν υπάρχουν.

Όπως είδατε από τις δηλώσεις Βρέντζου, ξέρουν και οι άλλοι πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποτύχει σε ότι και αν κάνει, όπως τώρα που επιχειρεί με όλες του τις δυνάμεις να ρίξει αυτή την διοίκηση της ΕΠΟ, να αλλάξει την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Οι ΠΑΟΚτσήδες στρέφονται εδώ και καιρό κατά του Σαββίδη…» είπε ο «επιστήμονας» και έδειξε τον στόχο!

Ξέρει ο Βρέντζος τι γίνεται εδώ! Ξέρει ο Βρέντζος και όλοι αυτοί, ότι θα το πουν και θα.. πιάσει τόπο. Όλο και κάποιος θα «τσιμπήσει» και από αύριο θα… βρίσκει αδυναμίες στα Ελληνικά του Σαββίδη, στην απομάκρυνση του Άρνεσεν, σε μεταγραφές που δεν έγιναν, θα έχουμε πάλι αναφορές στις συμμαχίες που δεν έπρεπε να γίνουν (λες και μπορεί να νικηθεί αλλιώς αυτό το τέρας με τα 100 πλοκάμια που υπάρχει απέναντι) θα θυμηθεί την φωτογραφία με τον Κοντονή και τι άλλο στραβό μπορεί να προξένησε φαγωμάρα τις περασμένες εβδομάδες.

Κι’ αυτό το λέμε εμείς που πρώτοι εδώ και χρόνια κατακρίνουμε τον μεγαλομέτοχο για πολλά από αυτά που αποφάσιζε για την ποδοσφαιρική ομάδα. Άλλο αυτό όμως και άλλο ΤΩΡΑ που έχει βγει μπροστά και δίνει την πιο μεγάλη μάχη των τελευταίων δεκαετιών για ΟΛΟ το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα (και για 5-10-20-30 μέρες) όλα τα άλλα πάνε στην άκρη, ειδικά όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις που θα βοηθήσουν αυτούς οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με «βολίδα» του Σάστρε το 3-2! (vid)

Ο ΠΑΟΚ έφερε… τούμπα το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγα λεπτά να φέρνει... τούμπα το ματς!

Στο 81' ο Κωνσταντέλιας ισοφάρισε σε 2-2 απαντώντας άμεσα στο γκολ του Βίντα.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την ανατροπή με τη «βολίδα» του Σάστρε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ισπανό ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα (που βρήκε λίγο ανάμεσα σε Μπάμπα - Γιόνσον) στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 3-2.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, όμως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό και το γκολ μέτρησε κανονικά!

Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω βίντεο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Ντέλιας» το έφερε στα ίσια!

Δεύτερο γκολ του νεαρού στο ματς – Ασίστ ο Σαμάτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άμεση η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ με τον Βίντα που έκανε το 1-2 στο 75'.

«Αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια.

Εκεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπιασε του σουτ και έκανε το 2-2 στο 81' πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στο σημερινό ματς!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή από… δώρο (vid)

Από φάουλ που υπέδειξε ο Σρέντερ το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από ένα φάουλ που καταλόγισε ο Σρέντερ σε βάρος του Κουλιεράκη και ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προήλθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον Σβαμπ στην προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα προς την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει, αλλά στη συνέχεια της φάσης τον Βίντα να σκοράρει από κοντά για το 1-2 στο 75'.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok2.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ