Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ισχύει με Λεονάρντο

Το όνομα του Λεονάρντο φιγουράρει εκ νέου στην "ασπρόμαυρη" επικαιρότητα…

Ελένη Μπούντου

Τι ισχύει με Λεονάρντο

Παρά το γεγονός ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, οι δυο πλευρές φαίνεται πως… χωρίζουν, με τον άσο της Πρωταθλήτριας της Σερβίας να αποχαιρετά στο πλαίσιο της φιέστας τους οπαδούς της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: “Σας αγαπώ, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου”.

Τα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Λεονάρντο έχουν πάρει “φωτιά”, με τους Σέρβους να εμφανίζουν τον ΠΑΟΚ ως τον πιο δυνατό… μνηστήρα για την απόκτησή του. Μάλιστα, σημειώνουν πως ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να πληρώσει τη ρήτρα των 2.5 εκατ. ευρώ και να καταβάλλει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή ύψους 500.000 ευρώ.

Η πεποίθηση των Σέρβων ενισχύεται από το γεγονός πως ο Λεονάρντο βρέθηκε στο στόχαστρο των “ασπρόμαυρων” τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο, η υπόθεση του δεν προχώρησε ποτέ καθώς η Παρτιζάν τον ήθελε στο δυναμικό της τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος σημείωσε 24 γκολ, γεγονός που “ανοίγει” την όρεξη τόσο σε εκείνον όσο και στην Παρτιζάν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομικά πρόταση.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν… εγκαταλείψει την υπόθεσή του και για την ώρα δεν έχουν ξεκινήσει καν επαφές με τους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου, όπως σωστά σημείωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ:

«Έχουν ειπωθεί πολλά για τον Λεονάρντο αυτή τη χρονιά, ξέρω κι εγώ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά πρόταση δεν έχουμε. Είναι γεγονός ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, αλλά και πολλές ομάδες από πιο ισχυρά πρωταθλήματα της Ευρώπης».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ