Connect with us

ΒΟΛΕΙ

ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου (Pregame LIVE-pics&vid)

Η ώρα του δεύτερου τελικού της φετινής Volleyleague πλησιάζει. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:00 τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena και το PAOK24 σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου (Pregame LIVE-pics&vid)

Μπείτε στο LIVE του PAOK24 πατώντας ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου.

Στο γήπεδο βρίσκονται για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και αθλητές του τμήματος χάντμπολ. Συγκεκριμένα, οι Μπουκοβίνας και Νικολαϊδης έχουν πάρει τη θέση τους στις εξέδρες του PAOK Sports Arena.

Τώρα στο γήπεδο κάνουν την είσοδό τους και οι διαιτητές και επόπτες της σημερινής αναμέτρησης. Γεροθόδωρος και Βασειλειάδης θα διευθύνουν τον σημερινό αγώνα.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Φοίνικα, Ντούσκο Νίκολιτς δήλωσε: «Δεν πήγαμε καλά στον πρώτο αγώνα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Το έχουμε ξανακάνει, αρκεί να πιάσουμε καλό σερβίς και να τηρήσουμε σωστά την τακτική. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με την 2η θέση και θέλουμε να παλέψουμε και για το πρωτάθλημα. Στον πρώτο αγώνα εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά και δε νομίζω να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση».

«Ακόμα δεν πήραμε το πρωτάθλημα και δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση και να μπούμε πάλι σε καθεστώς μεγάλης πίεσης. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Βήμα βήμα θα πάμε και θα έρθει και η ώρα για τα πανηγύρια. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένω να βελτίωση σε πολλούς τομείς σε σχέση με τον πρώτο τελικό. Ο Φοίνικας θα ρισκάρει στο σερβίς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Ο κόσμος σίγουρα θα μας βοηθήσει όπως έχει κάνει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γ. Καλμαζίδης.

Αρκετή κίνηση υπάρχει έξω από το PAOK Sports Arena αυτή τη στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του PAOK24.

Σε εξέλιξη το ζέσταμα των δύο ομάδων 40 λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Φοίνικα επέστρεψαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αφού για λίγη ώρα είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Σιγά σιγά και ο κόσμος που βρίσκονταν έξω από το PAOK Sports Arena παίρνει τη θέση του στις εξέδρες του γηπέδου.

Λίγο μετά τις 18:00 και οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από τη Σύρο με τον “αέρα” του break, αφού επικράτησε στο “Δ. Βικέλας” του τοπικού Φοίνικα με 3-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:00 και οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο για ένα χαλαρό ζέσταμα.

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα από το PAOK Sports Arena. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου με στόχο να κάνει το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ