PAOK24Ποδόσφαιρο

Αποκαλύψεις Κατσαρή για τη νέα Τούμπα!

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ανέλυσε όλα τα δεδομένα και τα επόμενα βήματα, μιλώντας στη FORZA

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Αποκαλύψεις Κατσαρή για τη νέα Τούμπα!
Η ώρα έφθασε, οι συνθήκες ωρίμασαν. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός μεγάλου ονείρου, της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ανοίγει το φάκελο του νέου γηπέδου της Τούμπας, αναλύοντας όλα τα δεδομένα, αλλά και τα επόμενα βήματα.

Η FORZA δίνει το λόγο στον πλέον αρμόδιο για το ζήτημα, τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή. Στην τρίτη πλέον δεκαετία του ως επικεφαλής του ερασιτέχνη, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τους επόμενους σταθμούς της τεράστιας προσπάθειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου. 

Πώς φαντάζεστε το νέο γήπεδο της Τούμπας; Πως το οραματίζεστε;

«Ένα πολύ σύγχρονο γήπεδο, που για τα επόμενα 50 χρόνια θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας, πρωταγωνίστριας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Συνεπώς, πρέπει να έχει και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Και με τα 29 στρέμματα που εξασφαλίσαμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο». 

Από όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο άμεσο μέλλον, ποια είναι η πιο δύσκολη κι η πιο κρίσιμη;

«Αν αποφασίζαμε να κάνουμε ένα γήπεδο αποκλειστικά στο δικό μας χώρο, θα μπορούσαμε πολύ γρήγορα να αρχίζαμε τις εργασίες. Αλλά αυτό το γήπεδο δεν θα ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις του κόσμου και, επιπλέον, δεν θα αξιοποιούσαμε την όλη περιοχή με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα γήπεδο, με απώτερο στόχο να αξιοποιηθεί όλη η γύρω περιοχή, ολόκληρη η αλάνα της Τούμπας. Υπάρχουν, όμως, προβλήματα με οικόπεδα, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι άγνωστοι, ενώ κάποια άλλα οικόπεδα ανήκουν στο δήμο. Εξετάζουμε και το θέμα του σχολείου, χωρίς καμία πρόθεση από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε το παραμικρό πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής. Επιδίωξη μας είναι να το εντάξουμε στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γηπέδου, όπως το ίδιο σκοπεύουμε και με το κολυμβητήριο. Επιμένουμε σ’ έναν μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να υπάρχει πάρκινγκ για τους θεατές, να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου των φιλάθλων και, παράλληλα, όλες αυτές τις υποδομές, που θα δημιουργήσουμε γύρω από το γήπεδο, να τις χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής, όταν δεν θα διεξάγονται παιχνίδια».

Συνεπώς, η μεγαλύτερη σας αγωνία έχει να κάνει με τον περιβάλλοντα χώρο, κι όχι με το νέο κτίσμα. Είναι έτσι;

«Ακριβώς. Αναφορικά με το κτίσμα, ο μεγαλομέτοχος θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα αρχίσει την κατασκευή του έργου. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση μας επιτρέπει να επιλύσουμε, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση, προβλήματα, που πιθανώς να προκύψουν σε σχέση με τα υπουργεία περιβάλλοντος και τουρισμού. Αν, π. χ. ανακαλυφθούν αρχαία ευρήματα, και προκειμένου να μην μπλέξουμε σε χρονοβόρες καταστάσεις με το κράτος, που ίσως επικαλεστεί την απουσία του απαραίτητου εξιδεικευμένου προσωπικού, υπάρχει η πρόβλεψη να προσλάβει ο ΠΑΟΚ υπαλλήλους, ειδικούς στην αρχαιολογία και να προχωρήσουν οι διαδικασίες με ταχύτητα».

Ήδη, πάντως, έχουν καταγραφεί οι πρώτες αντιδράσεις, σχετικά με το θέμα του σχολείου. Πώς τις αντιμετωπίζετε;

«Θέλω να είμαι σαφής. Δεν επιθυμούμε να προκαλέσουμε πρόβλημα σε κανέναν. Αλλά και δεν θέλουμε να έχουμε απέναντι μας ανθρώπους, που θα φέρνουν αντιρρήσεις για τις αντιρρήσεις κι όχι για την ουσία. Σε περίπτωση που τελικά το σχολείο κατεδαφιστεί, θα κατασκευαστεί ένα νέο και σύγχρονο σε διπλανό χώρο, κοντά στο υφιστάμενο κτίριο. Με άλλα λόγια, η περιοχή δεν θα στερηθεί σχολείου. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη η αυλή του σχολείου χρησιμοποιείται από εμάς, όταν διεξάγονται παιχνίδια. Αν, βέβαια, δεν καταλήξουμε σε συμφωνία, το σχολείο θα παραμείνει ως έχει. Εμείς το χρειαζόμαστε για τη συνολική αξιοποίηση της αλάνας». 

Λέτε, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να προκαλέσει ζημιά στο δημόσιο συμφέρον.

«Σε καμία περίπτωση. Ό,τι γίνει τελικά, θα εξυπηρετεί συνολικά την περιοχή, όλης της Θεσσαλονίκης. Κατ’ αρχήν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει την παραμικρή απαίτηση από κανέναν φορέα, είτε είναι η περιφέρεια, είτε ο δήμος, να του δώσει χρήματα για να κατασκευάσει το νέο γήπεδο. Αυτό που περιμένουμε από την περιφέρεια είναι, αν μπορέσει, να εξασφαλίσει κάποια κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία θα αξιοποιηθούν για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, π. χ. κατασκευή δρόμων. Επαναλαμβάνω, με πόρους από την Ευρώπη, όχι της περιφέρειας και του δήμου. Να σημειώσω εδώ ότι κι ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας κι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό για το νέο γήπεδο».  

Έχετε πει στο παρελθόν ότι μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στον οποιοδήποτε, προκειμένου να προωθήσετε τα συμφέροντα της ομάδας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, πως μπορείτε να πιέσετε τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε ν΄ αποφευχθούν φαινόμενα γραφειοκρατίας;

«Σας θυμίζω ένα αντίστοιχο προηγούμενο, το ‘Παλατάκι’. Τότε, βέβαια, υπήρχε ο ορίζοντας της διεξαγωγής του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Θυμάμαι ότι κάθε εβδομάδα κάναμε σύσκεψη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού αθλητισμού, του γενικού γραμματέα, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, του νομάρχη Θεσσαλονίκης. Όλοι έτρεξαν και ασχολήθηκαν με το κλειστό γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παρέκκλιση από τα χρονοδιαγράμματα. Θυμάμαι ότι τότε είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας στη διασφάλιση των χρημάτων. Τώρα, έχουμε τα χρήματα, δεν τα ζητάμε. Συνεπώς, αυτό που περιμένουμε από τους φορείς είναι να επιταχύνουν τις διαδικασίες. Έχουμε την εμπειρία από τη συνεργασία με το δημόσιο, την τοπική αυτοδιοίκηση και ξέρουμε πώς θα κινηθούμε. Για να πάμε και στα παλιά, προκειμένου να γίνει το γήπεδο της Τούμπας, συνέβαλαν σ’ ένα βαθμό και η πολιτεία, κι ο δήμος».

Ίσως η πιο μεγάλη πίεση να είναι αυτή που ασκεί ο Ιβάν Σαββίδης στον εαυτό του, έχοντας αποφασίσει να μπει ξανά μόνο στο νέο γήπεδο της Τούμπας. Συμφωνείτε;

«Ο Σαββίδης θα είναι αυτός που θα ‘τρέξει’ την κατασκευή του γηπέδου. Δεν νομίζω πάντως ότι το συγκεκριμένο κίνητρο είναι αυτό που θα μας κάνει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ασκούμε συνεχώς πίεση στους ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα μ’ αυτό το μεγάλο έργο. Όπως πολύ σημαντική είναι και η κατανομή αρμοδιοτήτων. Καθένας από εμάς θα ασχολείται με έναν συγκεκριμένο τομέα και θα πιέζει σε ανάλογη κατεύθυνση». 

Πόσο εφικτό είναι να έχετε ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες γραφειοκρατικού χαρακτήρα μέχρι το Μάιο;

«Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα κάποιες διαδικασίες. Ένα σκέλος είναι το σχέδιο και η αρχιτεκτονική του νέου γηπέδου, όπως και η εξασφάλιση ενός μίνιμουμ χώρου στάθμευσης. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε τι θα γίνει ακριβώς για τον περιβάλλοντα χώρο. Όπως σας είπα, υπάρχουν και αμφισβητούμενες ιδιοκτησίες. Για να καταλάβετε, το κολυμβητήριο κατασκευάστηκε σε οικόπεδο, ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι άγνωστος. Και μόνο ένα κομμάτι του οικοπέδου ανήκει στο δήμο». 

Απ’ όσα γνωρίζετε, αρκούν δύο χρόνια από την ημέρα που θ’ αρχίσουν οι εργασίες μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής;

«Βέβαια. Μη σας πω και ότι αρκούν 18 μήνες. Όταν υπάρχει το χρήμα, ελαττώνεται κι ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου».

Εφόσον υλοποιηθεί το έργο, θα αποτελέσει και το αποκορύφωμα στην παραγοντική σας θητεία;

«Η κατασκευή της νέας Τούμπας αποτελεί το όνειρο των τελευταίων γενεών, ένα όνειρο ζωής. Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά, όταν πρωτοήρθα στην Τούμπα, όταν το γήπεδο ακόμη φτιάχνονταν. Η θύρα 4 ήταν ακόμη μπαζωμένη, δεν υπήρχαν κερκίδες. Με τα ψέματα, που λέει ο λόγος, κάναμε το γήπεδο. Όταν, όμως, πέρασαν τα χρόνια και η ομάδα μας άρχισε να πρωταγωνιστεί, όλοι είχαμε ένα στόχο: ένα νέο γήπεδο. Στη διάρκεια της ενασχόλησης μου με τον ΠΑΟΚ, προέκυψε το Παλατάκι. Και ήταν μεγάλο το επίτευγμα, να κάνουμε ιδιόκτητο γήπεδο μπάσκετ. Απέμενε, λοιπόν, το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. Και δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν, που το θέμα βρίσκονταν στην επικαιρότητα. Επί εποχής Μπατατούδη, ως διοίκηση ερασιτέχνη είχαμε κάνει δημοσκόπηση για το που θα ήθελε ο κόσμος να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο. Ποσοστό 85% και πάνω ήθελε Τούμπα, ένα 10% ήθελε Καρατάσου και ένα 4%-5% προτιμούσε το χώρο δίπλα στο Παλατάκι. Είχε ‘πέσει’ τότε μια πρόταση να πάρουμε από το ΙΚΑ τα 200 στρέμματα στην Πυλαία και να τ’ ανταλλάξουμε με την έκταση της Τούμπας» 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

«Τα πάντα για να πετύχουμε τη μέγιστη» 

Έχουν αυξηθεί όντως οι πιθανότητες, έτσι ώστε η χωρητικότητα του νέου γηπέδου να φθάνει τις 40 χιλιάδες; 

«Είναι κάτι, που δεν έχει μπει ακόμη στις συζητήσεις. Από την πρώτη στιγμή, βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε ένα όσο το δυνατό πιο μεγάλο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν θα σταματήσουμε, ακόμη κι όταν εξασφαλιστεί μια χωρητικότητα της τάξης των 35 χιλιάδων θέσεων. Οι μελετητές θα δουν τους διαθέσιμους χώρους κι ανάλογα θα κρίνουν».  

Υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταστέγαση των τμημάτων του ερασιτέχνη, τα οποία δραστηριοποιούνται στο γήπεδο;

«Έχουμε κάνει τη σχετική αναζήτηση, και στη Μίκρα, και στη Σταυρούπολη, ακόμη και στο Παλατάκι. Μπορεί να γίνουν και κάποιες γρήγορες κατασκευές. Το βέβαιο είναι ότι κανένα τμήμα δεν πρόκειται ν’ αναστείλει τη λειτουργία του».

Θα εξακολουθήσει να αποτελεί το νέο γήπεδο περιουσιακό στοιχείο του ΑΣ ΠΑΟΚ;

«Όλες οι συμφωνίες και οι συμβάσεις για την κατασκευή του νέου γηπέδου γίνονται με τον ερασιτέχνη. Ο ΑΣ θα κάνει συμφωνία με την εταιρεία ειδικού σκοπού, που θα συσταθεί ακριβώς για τη διεκπεραίωση του έργου. Και αυτή η εταιρία θα έχει τη χρήση και την εκμετάλλευση του γηπέδου για όσο διάστημα χρειαστεί να κάνει απόσβεση. Κατόπιν φυσικά συμφωνίας με τον ΑΣ, στον οποίο μετά από κάποια χρόνια θα περιέλθει και πάλι το γήπεδο. Και η λογική αυτό λέει. Δεν μπορεί κάποιος να κατασκευάσει ένα γήπεδο, να χρειάζεται ένα διάστημα π. χ. 30 χρόνων για να κάνει απόσβεση και εσύ να θέλεις να του το πάρεις μετά από δέκα χρόνια». 

Αυτή η συμφωνία θα είναι άσχετη με τους όρους της υπάρχουσας συνεργασίας της ΠΑΕ και του ΑΣ;

«Φυσικά. Η ΠΑΕ θα έχει τη χρήση του γηπέδου για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα βρούμε. Άλλωστε, ο κ. Σαββίδης μας έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος. Η παραχώρηση του σήματος είναι άλλο κεφάλαιο. Αλλά, εδώ, να πούμε και το άλλο. Μέχρι σήμερα, μας ‘κρατάει’ ο Σαββίδης. Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ, θα είχαμε μεγάλα προβλήματα ύπαρξης της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Ο ΑΣ θα κατέβαζε πολύ χαμηλά το μπάτζετ και από τα 20-22 τμήματα που διατηρεί, να κατέβαινε στα πέντε-έξι, με την προϋπόθεση να αυτοσυντηρούνται. Και, σίγουρα, δεν θα είχαμε το βόλεϊ, το χάντμπολ και το γυναικείο ποδόσφαιρο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Για αυτό λέω ότι στην ουσία ο Σαββίδης στηρίζει το σύνολο των τμημάτων». 

Τι θα σημαίνει για το σύλλογο η ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Κατ’ αρχήν, θα ανατείλει μια νέα εποχή. Θα δοθούν ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα στο μεγαλομέτοχο και θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα. Πάνω απ’ όλα, θα δημιουργήσουμε νέα γενιά μικρών ΠΑΟΚτσήδων, γιατί οι τίτλοι είναι αυτοί που φέρνουν νέους φιλάθλους σε μια ομάδα». 

Πόσες είναι ακόμη οι προσωπικές σας αντοχές στο τιμόνι του ΑΣ μετά από 21 χρόνια προεδρικής θητείας;

«Μετά από τόσα χρόνια, όση αντοχή κι αν έχει κανείς, τα αποθέματα τελειώνουν. Και στα 21 χρόνια προσθέστε άλλα δέκα-δεκαπέντε σε θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα. Όταν ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ, από οποιοδήποτε πόστο, απαιτείται τρέξιμο και δουλειά. Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι αντοχές σου δίνουν κουράγιο και τη δύναμη να κάνεις υπομονή και να δώσεις ό,τι μπορείς στα χρόνια που ακολουθούν. Επιθυμία μου είναι να βρεθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα κάποιος να έρθει μαζί μας και να ασχοληθεί με τον ΑΣ. Σκεφτείτε ότι η ΠΑΕ έχει ένα τμήμα από 30 παίκτες. Εμείς έχουμε 30 επί 20 τμήματα. Θέλει μεγάλη προσοχή για να μη σου ξεφύγει τίποτα. Και το πιο εύκολο να σου ξεφύγει είναι το οικονομικό». 

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ  

«Διατηρούμε καλές σχέσεις μ’ όλους» 

Τι ρόλο μπορεί να παίξει το γεγονός ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, και σε επίπεδο κυβέρνησης, αλλά και τοπικής αυτοδιοίκησης;

«Θα έλεγα ότι στη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να παίξει βοηθητικό ρόλο. Κανένα κόμμα δεν θέλει να έχει απέναντι του τον κόσμο του ΠΑΟΚ, συνεπώς όλοι θα είναι περισσότερο κοντά μας. Τη μια μέρα ζητήσαμε συνάντηση με περιφερειάρχη και δήμαρχο, την άλλη ημέρα αυτή έγινε. Και κάτι ακόμη. Δεν μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μπορεί ο καθένας από εμάς να πρεσβεύει κάτι, αλλά όταν ασχολούμαστε με τα θέματα της ομάδας μας, είμαστε ΠΑΟΚ. Και δεν υπάρχει πολιτικός, που να ισχυριστεί ότι έτυχε διαφορετικής αντιμετώπισης από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Διατηρούμε καλές σχέσεις με όλους, αντιμετωπίζουμε όλες τις παρατάξεις ισότιμα, έχοντας ως μοναδικό μας γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου μας». 

Πηγή : FORZA
Αφού σας αρέσει ο νόμος του ισχυρού…

Αφού σας αρέσει ο νόμος του ισχυρού…

"Φίλε Ολυμπιακέ νιώθεις αδικημένος; Πεταμένο κάρμα και εδώ χτυπάς. Ρόδα είναι και γυρίζει". Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Το φαινόμενο... Βαρέλα-Κρέσπο

Το φαινόμενο... Βαρέλα-Κρέσπο

Δίδυμο που δεν σπάει, δίδυμο μακριά από... κάρτες

Το σχόλιο της ημέρας

Το σχόλιο της ημέρας

Και τώρα κύπελλο για τον ΠΑΟΚ! Με μία διαφωνία για το κατεστημένο του μπάσκετ #PAOK #PAOK24

«Η συμμορία τους διαλύθηκε…» (pic)

«Η συμμορία τους διαλύθηκε…» (pic)

Το παράδειγμα των Μπόνι και Κλάιντ. Λέξη - κλειδί: Συμμορία #PAOK24

Το δίδυμο της επιτυχίας...

Το δίδυμο της επιτυχίας...

Οι δύο στόπερ του ΠΑΟΚ έχουν «κουμπώσει» #PAOK #PAOK24

Επιστροφή με αρκετή... μπάλα (video)

Επιστροφή με αρκετή... μπάλα (video)

Παιχνίδια σε μικρές και μεγάλες εστίες

Το σχόλιο της ημέρας


«Καθαρίζει» με την τιμωρία του ο Γιαννούλης


Γράφει το κοντέρ του Λουτσέσκου...


Τρομερός Πασχαλάκης! (pic)


Θέτει εαυτόν εκτός Α1 ο Αναστόπουλος


Παραμένει... άσφαιρος ο Πρίγιοβιτς


Μαζί με την αποστολή στο Ηράκλειο και η Μαρία Γκοντσάρεβα!


«Όπλα μας η ψυχή και η χημεία μας»


Υπόκλιση στον Goldkeeper!


Μέσα ο Γκος, ηγείται της αποστολής ο Μπάνε!


Χωρίς Μουαγκουτούτια στο Βραχάτι!


Μικρό αλλά όμορφο! (pics)


Για τον τρίτο τίτλο στον πέμπτο τελικό


«Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε»


Ένα ακόμα παράσημο!


Εργασία και... χαρά (video)


«Δεν μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει μια χορηγία στη ΝΔ;» (video)


FORZA με αλήθειες που πονάνε!


Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»


Γεμάτο τριήμερο!


Κλειστές οι θύρες 6, 7 και 2!


Πρόβλημα και με Καλάθη στον Παναθηναϊκό


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (ηχητικό)


Καλύτερα ο Ελ Καντουρί


«Στεκόμαστε δίπλα στους υπέρ-ήρωες!»


Δημήτρης Μπάσης & Κώστας Καραφώτης: «Μία στάση εδώ στα πιο ωραία λαϊκά»


Κρύφτηκαν οι ψεύτες


«Έτοιμοι και διψασμένοι για την κατάκτηση του κυπέλλου!»


«Βαρύ» πρόστιμο στον ΠΑΟΚ!


Crazy Sale στa Prince Oliver @One Salonica outlet mall!


«Η τέλεια ομάδα το '99, δε χάνω τον τελικό της Κυριακής!»


«Ξέρουμε τι μας περιμένει, τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο»


«Με ήθελε ο Λέκο στον ΠΑΟΚ αλλά...»


Με το μυαλό στην Τότεναμ!


Αναβολή η απολογία Σισέ, παίζει με ΑΕΚ


ΠΑΟΚ των... σκόρερ


Παναθηναϊκός: "Τρέχει" για ΠΑΟΚ ο Ινσούα


Τα βλέμματα στον Καντουρί


Στοιχεία που εντυπωσιάζουν! (video)


«Άδεια» τα ταμεία της Superleague


Μετάλλιο και διακρίσεις στο πανελλήνιο


Τους τα... έψαλε


Ο Κρέσπο τα «έχωσε» στον Ουάρντα


Σε οικογενειακό κλίμα πριν τον τελικό


Σοκ στο 90', απομακρύνεται και ο στόχος της Ευρώπης


«Πέρσι τον έκλεψαν, φέτος μακάρι να το σηκώσει»


«Θα προσπαθήσει η Ομοσπονδία για παγκόσμιο στο Παλατάκι»


«Αναστέναξαν» τα δίχτυα (vid)


Βαφειάδου στο PAOK24: «Δεν μας επηρεάζει η έδρα, πάμε για την κούπα»


Οι μέρες και ώρες των επόμενων αγώνων


Πρωτοπόρος στην Αγγλία!


To pregame του τελικού!


Προπόνηση χωρίς Γκος!


«Τεράστια η συσπείρωση γύρω από την ομάδα»


Live Chat με τον Σταύρο Κόλκα!


Μήνυση του Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας!


Μαθήματα... τριγωνομετρίας! (video)


«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας» (video)


«Δικαίωση για όσους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα»


Περέιρα: «Κανονικά η 4η αλλαγή στο Κύπελλο»


Το σχόλιο της ημέρας


«Καθαρίζει» με την τιμωρία του ο Γιαννούλης


Γράφει το κοντέρ του Λουτσέσκου...


Τρομερός Πασχαλάκης! (pic)


Θέτει εαυτόν εκτός Α1 ο Αναστόπουλος


Παραμένει... άσφαιρος ο Πρίγιοβιτς


Μαζί με την αποστολή στο Ηράκλειο και η Μαρία Γκοντσάρεβα!


«Όπλα μας η ψυχή και η χημεία μας»


Υπόκλιση στον Goldkeeper!


Μέσα ο Γκος, ηγείται της αποστολής ο Μπάνε!


Χωρίς Μουαγκουτούτια στο Βραχάτι!


Μικρό αλλά όμορφο! (pics)


Για τον τρίτο τίτλο στον πέμπτο τελικό


«Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε»


Ένα ακόμα παράσημο!


Εργασία και... χαρά (video)


«Δεν μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει μια χορηγία στη ΝΔ;» (video)


FORZA με αλήθειες που πονάνε!


Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»


Γεμάτο τριήμερο!


Κλειστές οι θύρες 6, 7 και 2!


Πρόβλημα και με Καλάθη στον Παναθηναϊκό


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (ηχητικό)


Καλύτερα ο Ελ Καντουρί


«Στεκόμαστε δίπλα στους υπέρ-ήρωες!»


Δημήτρης Μπάσης & Κώστας Καραφώτης: «Μία στάση εδώ στα πιο ωραία λαϊκά»


Κρύφτηκαν οι ψεύτες


«Έτοιμοι και διψασμένοι για την κατάκτηση του κυπέλλου!»


«Βαρύ» πρόστιμο στον ΠΑΟΚ!


Crazy Sale στa Prince Oliver @One Salonica outlet mall!


«Η τέλεια ομάδα το '99, δε χάνω τον τελικό της Κυριακής!»


«Ξέρουμε τι μας περιμένει, τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο»


«Με ήθελε ο Λέκο στον ΠΑΟΚ αλλά...»


Με το μυαλό στην Τότεναμ!


Αναβολή η απολογία Σισέ, παίζει με ΑΕΚ


ΠΑΟΚ των... σκόρερ


Παναθηναϊκός: "Τρέχει" για ΠΑΟΚ ο Ινσούα


Τα βλέμματα στον Καντουρί


Στοιχεία που εντυπωσιάζουν! (video)


«Άδεια» τα ταμεία της Superleague


Μετάλλιο και διακρίσεις στο πανελλήνιο


Τους τα... έψαλε


Ο Κρέσπο τα «έχωσε» στον Ουάρντα


Σε οικογενειακό κλίμα πριν τον τελικό


Σοκ στο 90', απομακρύνεται και ο στόχος της Ευρώπης


«Πέρσι τον έκλεψαν, φέτος μακάρι να το σηκώσει»


«Θα προσπαθήσει η Ομοσπονδία για παγκόσμιο στο Παλατάκι»


«Αναστέναξαν» τα δίχτυα (vid)


Βαφειάδου στο PAOK24: «Δεν μας επηρεάζει η έδρα, πάμε για την κούπα»


Οι μέρες και ώρες των επόμενων αγώνων


Πρωτοπόρος στην Αγγλία!


To pregame του τελικού!


Προπόνηση χωρίς Γκος!


«Τεράστια η συσπείρωση γύρω από την ομάδα»


Live Chat με τον Σταύρο Κόλκα!


Μήνυση του Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας!


Μαθήματα... τριγωνομετρίας! (video)


«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας» (video)


«Δικαίωση για όσους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα»


Περέιρα: «Κανονικά η 4η αλλαγή στο Κύπελλο»


#Λένα Ζευγαρά # live unplugged : Kυκλοφόρησε και ξεσηκώνει (vid)


Θεσσαλονίκη: Σε τρία σημεία οι αγρότες


Νέα αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο ΑΠΘ


«Άδειαζε» σπίτια με πασπαρτού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Είχαν «ρημάξει» εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 850.000 ευρώ η λεία τους


Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από ιδιωτική κλινική


Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα στην ένοπλη ληστεία στους Άγιους Πάντες


ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πυλαία: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους του δήμου και ζητούσαν χρήματα


Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Και επισήμως Βόρεια Μακεδονία η πΓΔΜ


Δολοφονία στο Πανόραμα - Μαφιόζικη εκτέλεση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ


Αλέξανδρος Καλλέργης: Μεγάλη δωρεά αγάπης στα ορφανά του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος


Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ληστών μπροστά στην κάμερα (vid)


Λήστεψαν νεαρούς στη Νέα Παραλία


Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ένα από τα οχτώ τυχερά δελτία


Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο


Στην αντεπίθεση η οικογένεια του 12χρονου που ήθελαν να διώξουν από σχολείο στην Καλαμαριά


Επιχείρηση καθαρισμού σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων κοντά στα Δικαστήρια


Στην DIMERA συμφερόντων Σαββίδη, γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας


ΚΕΕΛΠΝΟ: 38 θάνατοι από την γρίπη, 20 σε μια εβδομάδα


Φαντάρος δεν προλάβαινε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη και πήρε τηλέφωνο για βόμβα


Μπλόκα αγροτών σε όλη τη χώρα


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Χωρίς νερό για πολλές ώρες περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Η επιστροφή του Μάκη Δημάκη στη Θεσσαλονίκη - Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης


Καλαμαριά: Τι θα γίνει με τον 12χρονο που ήθελαν να διώξουν οι συμμαθητές του από το σχολείο


Πανόραμα: Στις φλόγες τέσσερα οχήματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης


Μαζεύτηκαν τρακτέρ στον Λαγκαδά - Σκέψεις για μπλόκο στο Δερβένι


Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες


Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ


Δημοσκοπήσεις: Από 2 έως 12% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Καλαμάτα: Θρήνος και σοκ για τις τρεις νεκρές στην ταβέρνα


Αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας


Τζόκερ: Τυχερό 5άρι στη Θεσσαλονίκη


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ ο Σάκης Αρναούτογλου


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Το σχόλιο Μπουτάρη για την υποψηφιότητα Λεκάκη


Συνέλαβαν νονό της νύχτας στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής μπούκαρε με ρόπαλο σε ψιλικατζίδικο και χτύπησε υπάλληλο


Βασίλης Δήμας Tour - Δείτε σε ποιες χώρες θα εμφανιστεί


Έκλεψαν 400 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα


Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Άκυρος συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης - Μεταλλικό αντικείμενο και όχι βλήμα


Συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης για το βλήμα που βρέθηκε (pics)


Καστοριά: Ακόμη δεν έχουν βρει γιατί 300 άτομα έπαθαν γαστρεντερίτιδα


Αύξηση κατώτατου μισθού - Τι αλλάζει με παραδείγματα


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το αιματηρό επεισόδιο στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τραγωδία στις Σέρρες - Δύο νεκροί σε τροχαίο


Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τσίπρας στο υπουργικό: Προχωράμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650€


Άρχισαν κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στον κόμβο της Κουλούρας τα πρώτα τρακτέρ


Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης στις εκλογές


Αυξάνονται οι κατώτατοι μισθοί από 50-110€


Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Τσίπρας: Ιστορική μέρα, η Βόρεια Μακεδονία θα είναι μία φίλη χώρα


Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε τράπεζα


Υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών