Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ

Για σήμερα στις 11.00 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προκηρύξει την ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της, με θέματα οικονομικής φύσης να υπάρχουν στην ατζέντα της.

Ελένη Μπούντου

Η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 20.12.2016 στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”

“ΠΑΟΚ” – Π.Α.Ε.

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 20.12.2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 20η Δεκεμβρίου 2016,  ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Υποβολή και έγκριση των αναμορφωμένων (αναδιατυπωμένων) Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.07.2013 – 30.6.2014 και για την εταιρική χρήση 01.07.2014 – 30.06.2015 λόγω μετάβασης στα νέα ΕΛΠ. Υποβολή και έγκριση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01.07.2015 – 30.06.2016, στις οποίες περιλαμβάνονται και ο Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων και οι σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή σύμφωνα με το άρθρο 43α του Κ.Ν. 2190/1920.

Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.07.2015 έως 30.06.2016.

Έγκριση αμοιβής Ορκωτού Ελεγκτή για την εταιρική χρήση 01.07.2015 – 30.06.2016. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.07.2016 – 30.06.2017 και καθορισμός της αμοιβής τους.

Έγκριση αμοιβής μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωση μετοχών.

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για το ποσό της μείωσης και επιπρόσθετη με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.

Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της  Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης».

Θεσσαλονίκη, 25.11.2016

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίωση είναι και… δεν πέρασε!

Το χρονικό της γρίπης που έχει “τσακίσει” τον Δικέφαλο εν μέσω “τελικών”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Και όμως! Η ίωση που "εισχώρησε" στον ΠΑΟΚ εδώ και έναν 20ήμερο και δεν λέει να τον "εγκαταλείψει", εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στον Δικέφαλο στην τελική - και πλέον κρίσιμη - ευθεία της φετινής σεζόν!

Πρώτο "θύμα" της, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο οποίος προσβλήθηκε παραμονές του αγώνα με τη Λαμία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ακολούθησε ο Τάισον ο οποίος ναι μεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά τελικά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί ούτε ως αλλαγή!

Ο επόμενος, ήταν ο Τόμας Μουργκ παραμονή του ταξιδιού του ΠΑΟΚ στο Μπριζ και έτσι ο Αυστριακός "καθηλώθηκε" στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ημέρα του πρώτου αγώνα με τους Βέλγους, ο Μπράντον Τόμας ξύπνησε το πρωί με πυρετό, ζαλάδα και έντονη αδυναμία, συμπτώματα που τα "κουβαλούσε" τόσο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ματς του "Γιαν Μπρέιντελ" ως αλλαγή όσο και τις ημέρες που ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη.

"Θύμα" της ίωσης με την επιστροφή του ΠΑΟΚ από το Βέλγιο έπεσε και ο Μάρκος Αντόνιο, για να ακολουθήσει ο Σουαλιό Μεϊτέ τρία 24ωρα πριν τον τον αγώνα - ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ. Τελικά, συμμετέχοντας μόνο στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, ο 30χρονος χαφ πήρε φανέλα βασικού κόντρα στους Βέλγους αλλά ήταν φανερό από το ξεκίνημα του αγώνα πως στερούνταν δυνάμεις, κάτι που συνέβη και με τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος μεσοπιθετικός προσβλήθηκε από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και δεν έκανε καν προθέρμανση πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ, αγωνίστηκε για 20 λεπτά ως αλλαγή παρότι εξασθενημένος και χθες δεν μετέβη καν στη Νέα Μεσημβρία έχοντας μεταξύ άλλων και βήχα, για να φτάσουμε έτσι στη σημερινή εξέλιξη με τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Αξίζει να σημειωθεί πως και άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και άνθρωποι του Δικεφάλου που βρίσκονται γύρω από την ομάδα προσβλήθηκαν από ίωση όλο αυτό το διάστημα χωρίς να έχουν τόσο έντονα συμπτώματα όσο οι παραπάνω, με όλο αυτό να προκαλεί πολλά προβλήματα στον Ράζβαν Λουτσέσκου επί καθημερινής βάσης, καθώς για παράδειγμα ο Μεϊτέ προπονήθηκε χθες το πρωί έχοντας πυρετό κοντά στους 38 βαθμούς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aποστολή χωρίς Κωνσταντέλια!

Η ίωση που δεν λέει να “εγκαταλείψει” τον ΠΑΟΚ στερεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου ένα από τα βασικά “όπλα” του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην οποία δεν συμμετείχε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης!

Έτσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπως και οι Ιβάν Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Γουίλιαμ Τρόοστ - Έκονγκ, με την αποστολή να αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kατηγορίας elite το φετινό τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Παρτιζάν, η Νιουκάστλ, ο Ερυθρός Αστέρας και φυσικά ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεχωριστό θα είναι το φετινό τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο διοργανώνεται και διεξάγεται από το 2009 στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Σχετικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Το τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης”, διεξάγεται από το 2009, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μας. Αυτή τη χρονιά όμως, μετατρέπεται σε ένα elite τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με την συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων από την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο LOLAS στη Σουρωτή, θα αφορά τις ηλικίες Κ15 και Κ13 και εκτός από  τα τμήματα του ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψουν ως την Θεσσαλονίκη, μεταξύ αλλων, η Νιούκαστλ, η Μπόχουμ, η Παρτιζάν.

Στην 1η φάση θα αγωνιστούν 16 ομάδες που θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους, βάσει δυναμικότητας. Στη 2η φάση – στο μονοπάτι gold – θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ στο μονοπάτι θα αγωνιστούν οι τρίτοι και τέταρτοι των ομίλων. Όσο για την τελική φάση, θα διεξαχθεί με νοκ άουτ αγώνες, έως τον τελικό.

Κ15

GROUP A

ΠΑΟΚ, Τζουνιορούλ (Ρουμανία), Πανιώνιος, Ατρόμητοι Λάρισας

GROUP B

Eρυθρός Αστέρας (Σερβία), Έξετερ (Αγγλία), Παναιτωλικός, Μπέμπηδες

GROUP C

Νιούκαστλ, Ράντερς FC (Δανία), ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης

GROUP D

Παρτιζάν, Ομόνοια Λευκωσίας, Μακεδονικός, Αγία Παρασκευή Βόλου

Κ13

GROUP A

ΠΑΟΚ, Έξετερ, Ατσαλένιος, Red Star School

GROUP Β

Ράντερς, ΝΠΣ Βόλος, TSC Όστερχουτ (Ολλανδία), Μπέμπηδες

GROUP C

Μπόχουμ, ΑΕΚ Λάρνακας, Pro Soccer Academy, ΠΑΟΚ Κομοτηνής

GROUP D

Παρτιζάν, Παναθηναϊκός, Ακαδημία Αρσακλή, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης

Κάθε ομάδα θα παίξει οκτώ αγώνες. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά, ενώ στην τελική φάση 25 λεπτά. Στον τελικό, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ