Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πολύ μεγαλύτερη ανυπομονησία πλέον για τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Το παιχνίδι της Λεωφόρου συζητήθηκε ιδιαίτερα και καλό είναι να «μιλάμε» για ποδόσφαιρο.

Πέρασαν δύο ματς και ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος γιατί οι παίκτες του βγάζουν φοβερό πάθος μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής τους το «παλεύει» κάθε στιγμή,  ενώ σε ένα τουρνουά όχι και τόσο υψηλού επιπέδου, είναι φανερά ανώτεροι από τους αντιπάλους. (Κάτι που πιστεύαμε βέβαια και για την υπόλοιπη χρονιά, αλλά… δεν αποδείχθηκε από την βαθμολογία).

Η αρχή έγινε λοιπόν, η ομάδα δείχνει αποφασισμένη, πλέον όλοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί με δύο ματς. Από την τέταρτη αγωνιστική και μετά ξεκαθαρίζει ποιοι πάνε για…που.  

Το επόμενο ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ είναι το πλέον καθοριστικό! Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ «πρέπει» να κερδίσει. Αυτό το «πρέπει» είναι πάντα ένα πρόβλημα, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Εκεί όμως που το πρόγραμμα ήταν πραγματικά άδικο για τον ΠΑΟΚ, τώρα έγινε πολύ δύσκολο για δύο αντιπάλους του. Η ΑΕΚ σε δέκα μέρες θα δώσει τέσσερα ματς, ενώ ο Πανιώνιος σε εφτά μέρες θα παίξει τρεις φορές. Τα πλέι οφ είναι φυσικά… «ο θάνατός σου, η ζωή μου» και ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μεγάλη ευκαιρία στους δύο αγώνες απέναντι στο φτωχό ρόστερ του Πανιωνίου.  

* Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτά που έλεγα για τη διαιτησία το πρωί στο ραδιόφωνο. Ξέρω καλά τι είπα, ξέρουμε τι είδαμε χθες, αλλά απαντάτε (και καλά κάνετε βέβαια) και δεν γίνεται να αναγκάζομαι να υποστηρίζω τον κάθε Κύζα. Γι’ αυτό δεν συνεχίζουμε.

Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα φέτος, αλλά και ως ομάδα που δεν απείλησε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, είχε προσεκτική διαιτησία. Και μαγκιά του ΠΑΟΚ να έχει καλή διαιτησία. Έτσι πρέπει.

ΠΑΟΚ είναι και κανείς δεν θα τολμάει να σκεφτεί ότι θα τον αδικήσει. (Συγνώμη αν χαλάει ο μύθος μερικών ότι ο ΠΑΟΚ «πρέπει» να είναι πάντα αδικημένος. Αλλά αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Και θα αλλάξει).  

Όταν λοιπόν στο κύπελλο τον συνάντησε τον Ολυμπιακό και τον απείλησε (αφού προηγήθηκε στο ξεκίνημα) είδαμε πάλι τα περσινά σφαγιαστικά-επιστημονικά-μικρά σφυρίγματα που σε εκνευρίζουν και δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

Οι άλλοι (ΑΕΚ και Παναθηναϊκός) δε νομίζω ότι μπορούν να έχουν τέτοιες διαιτησίες, όπως ο Ολυμπιακός, ή όπως ομάδες που παίζουν με σοβαρούς αντιπάλους του Ολυμπιακού. (Θυμηθείτε τι «πέρασε» πέρυσι ο ΠΑΟΚ σε Λειβαδιά, Μυτιλήνη και όχι μόνο…).

Γι’ αυτό ας το αφήσουμε. Όχι εντελώς…

Τα πάντα καταγράφηκαν, ότι είπαν Μπεργκ και Ταυλαρίδης τα είδε και τα εμπέδωσε όλη η Ελλάδα. Την επόμενη φορά (και θα υπάρχει επόμενη φορά γιατί δεν μπορούν να παίξουν καλή μπάλα και εκνευρίζονται) θα την «πληρώσουν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

Παρακολουθήστε το 4o απολαυστικό επεισόδιο, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και παρακολουθήστε μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ