Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερή επίθεση ΑΕΚτσήδων σε Μελισσανίδη!

Απίστευτες ατάκες για ομάδα, ΠΑΕ, μεταγραφές

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τρομερή επίθεση ΑΕΚτσήδων σε Μελισσανίδη!

Ο κόσμος της ΑΕΚ βράζει! Η νέα ήττα από τον Παναιτωλικό έχει δημιουργήσει τεράστια ένταση και πολύ αυστηρή κριτική κατά της διοίκησης. Αυτό που συνέβη στο FB της  ΑΕΚ χθες το βράδυ μετά το 2-1 του Αγρινίου ήταν φοβερό.

 

Διαβάστε μερικά μόνο από τα σχόλια κατά του Μελισσανίδη με αφορμή τις επιλογές του, τα λεφτά που δεν έβαλε και πολλά άλλα.

 

 

Χρηστος Σ…. Ειναι κριμα η πρωταθλητρια ομαδα να να εχει τετοια εικονα…βαλε λεφτα επιτελους ρε ξεφτιλα αλλιως φυγε δεν θελουμε μονο 1 πρωταθλημα αλλα καθε χρονο !!! Ενα τεραστιο μπραβο στον προεδρο του μπασκετ που κανει τεραστια προσπαθεια και χρειαζεται την στηριξη μας !!! ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΝΟ

 

 

Βασίλης Χ…. Διαλύθηκε η περσινή ομάδα άνευ λόγου και αιτίας η οποία με 2-3 προσθήκες θα πετούσε φέτος. Η αρχή όλων των κακών της φετινής χρονιάς.

 

Stathis Α…. H μεγάλη ομάδα φαίνεται απο την διάρκεια κ την συμπεριφορά της, ΑΦΟΥ πάρει το πρωτάθλημα. Η φετινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ στο τέλος θα τερματίσει 3ή μπορεί κ παρακάτω, με καμιά 15αρια 20αρια βαθμούς απο την κορυφή. Λυπάμαι που θα το πώ, αλλά η φετινή Α.Ε.Κ με 5-6 δανεικούς, με παίχτες να τελειώνουν τα συμβόλαια τους, χωρίς εξτρέμ για ακόμα μια χρονιά και χωρίς κεντρικά χαφ είναι όντως μια ομάδα απάτη… Και απατεώνες είναι όσοι λένε κ γράφουν οτι η ομάδα θέλει μόνο κεντρικό χάφ κ στα εξτρέμ είναι πλήρης… Χαμένη χρονιά απο τον Νοέμβρη…

 

Dimitris T… Μέχρι και ο Τραιανός ο Δέλλας μας κέρδισε …Μια καλή μεταγραφή κάναμε φέτος το Πούλμαν και δεν το βάζουν να παίξει οι αλήτες…!!!

 

Sakiss Z…. Δεν πειραζει ρε…μας φτιαχνει γηπεδο ο παρεδρος😂😂😂😂😂😂οταν κραζαμε το καλοκαιρι λεγατε δεν αγαπαμε την ομαδα…αντε να σας δω τωρα που εσεις την αγαπατε περισοτερο

 

Stratos M…. Η εικόνα της ομάδας ειναι αποτελεσμα των επιλογων της διοικησης…τραγικοι χειρισμοι ΠΑΝΤΟΥ….Τωρα ολως τυχαιως θα τα ριξουν ολα στον προπονητη(ο οποιος εχει σοβαρες ευθυνες) αλλα δεν ειναι ο βασικος υπαιτιος της καταστασης….

 

Marina R… Όπως είπε και ένας άνθρωπος σωστός αφού βλέπει αυτά τα τραγικά πράγματα:Πούλμαν πήραμε,παίχτες θα έχουμε να γεμίσει;;;;

 

Nicholas D… Δεν πειράζει ρε ! Ανεβάστε καμία φωτογραφία από τα έργα της Αγιάς Σοφιάς που προχωράνε. Δεν πειράζει έχουμε το Champions League ακόμα !!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

 

George V… Δεν πειραζει , οι φωτος απο την Αγια Σοφια να βγαινουν καλες και ολα τα αλλα εχει ο Θεος . Πριν τελειωσει ο Νοεμβρης εκτος στοχων . Μαλλον αυτος ηταν ο στοχος μην και παρουμε πρωταθλημα παλι κ ξοδευτουμε με τους δανεικους. Κριμα

 

Giannis S…. Μας κάνατε ομάδα “σουργελο”….. Μελισσανίδη ΞΥΠΝΑΑΑΑ επιτέλους, φέρε έναν σοβαρό προπονητή, διώξε τους άχρηστους που είναι μέσα στην ΠΑΕ και ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ !!!!!

 

Bladimhros L… Τα έχετε κάνει μαντάρα εκεί στην διοίκηση Δεν αξίζει πλέον να πηγαίνεις γήπεδο να βλέπεις αυτό το χάλι αφήστε την πιπίλα με το γήπεδο ΟΜΑΔΑ κάντε πρώτα χωρίς ομάδα και στο καινούργιο γήπεδο θα μας γλεντάει και ο κάθε πικραμένος!!

 

Θάνος Μ… ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΠΑΊΧΤΕΣ” ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΛΆ!

 

Γιάννης Π…. Καλοκαίρι έφυγαν οι:

Λάζαρος, Βρανιες, Αραούχο, Γιόχανσον, Κονέ, Μασούντ

 

Ήρθαν οι:

Αλεφ, Μπογε, Πόνσε, Γιαννιώτης και το πούλμαν της Ντόρτμουντ

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αλλά ξέχασα φτιάχνουμε γηπεδο

 

Μάνος Μ… Κλαιω τα λεφτά του διάρκειας.. Δώσαμε από το υστέρημά μας κάποια χρήματα εμείς που δεν μας τρέχουν και άλλοι που δε ξέρουν τι έχουν κουνάνε το δάχτυλο και λένε δεν παίρνουμε παίχτες απλά για να πάρουμε.. Ε και εμείς δε θα πάρουμε διάρκειας του χρόνου απλά για να πάρουμε!

 

Chris T… Ουζουνιδη κάτσε Αγρίνιο σου βρήκα δουλειά, ελα να τιναξουμε ελιές θα πάρεις καλό μεροκάματο

 

Γιάννης Κ… Πρόεδρε, είπαμε από το μουσείο να φεύγουμε με κλάματα όχι από το γήπεδο!

 

Χρήστος Ε… Μελισσανίδη ιδού το δημιούργημα σου! Με τα ψέμματα δεύτερη χρόνια δεν…

 

Kyrmouzoudis K… Στο χωριό μου λένε το εξής..”.με πόρδες αυγά δεν βάφεις” όποιος κατάλαβε κατάλαβε

 

George Χ… Διασυρμος κ απαξιωση απο ολον τον κοσμο της ΑΕΚ!! Ντροπη σας!!

 

Leonidas K… Κανένας στο ποδοσφαιρικο γήπεδο, όλοι μόνο μπάσκετ, εκεί που ο πρόεδρος είναι πραγματικός ΑΕΚτζής

 

‘Δημητρης Τ… . Ευκαιρια να παρουμε και το πουλμαν τις μποκα τωρα….

 

Tsapnidis K… Δυστυχώς η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη…Μπηκαμε στους ομίλους cl…και τα μύρια μένουν “κάβα”…

 

Akis T… Εχουμε καινουργιο πουλμαν χαλαρωστε

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ