Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικός ο Χρυσικόπουλος»

Τρεις ήταν οι παράγοντες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι", σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Οι πόντοι που πέτυχε ο Δικέφαλος από λάθη του Άρη, η παρουσία του Χρυσικόπουλου και τα… νεύρα του Λάκι Τζόουνς.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικός ο Χρυσικόπουλος»

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία πολύ καλή βραδιά, εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.  Προσπαθήσαμε να… μαζέψουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Χάσαμε επτά επιθετικά ριμπάουντ και δεχθήκαμε δέκα πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και δεχθήκαμε μόνο δύο.

Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι 24 πόντοι που δεχθήκαμε από λάθη. Επίσης στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις, που είχαν αρνητική εξέλιξη για εμάς. Είχαμε τρία σουτ, το ενδιάμεσο του Κάιζερ που εγώ νομίζω ότι ήταν φάουλ, δύο άστοχα τρίποντα. Μετά δεχθήκαμε στο 82-75 το τρίποντο από τον Γκος, που ήταν λάθος της άμυνας, είχαμε πει ότι θα παίξουμε πάνω σε αυτό το σκριν.

Είχαμε τα νεύρα του Λάκι που δεχθήκαμε τις τέσσερις συνεχόμενες βολές. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μαχητικότητα που δείχνουμε. Την προσπάθεια που κάνουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να δούμε σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, πως συμπεριφερόμαστε, αμυντικά και επιθετικά.

Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ πολύ σημαντικά, κάποια ήταν καθοριστικά. Ο Χρυσικόπουλος επίσης καθοριστικός. Ήταν ώριμος και σήμερα ήταν καταπληκτικός. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι που φεύγει πάνω από 38%-39% και εσύ δέχεται 20 πόντους από λάθη. Ένα στοιχείο που δίνει τις κατοχές είναι όταν παίζεις άμυνα, όταν δεν χάνεις τα ριμπάουντ και όταν δεν κάνεις λάθη.

Εμείς και χάναμε τα ριμπάουντ και κάναμε λάθη και ο αντίπαλος είχε μεγάλη οργανωμένη ευστοχία με πολύ καλή τακτική. ¨Όταν δέχεται τρίποντα με 40%, είναι πολύ δύσκολο αν μην πάει ο αγώνας στους 90 πόντους, από την στιγμή που δίνει κι εσύ 20 πόντους από λάθη»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Τελικός» κόντρα στο Μαρούσι για μία θέση στα Play off

Σημαντικό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο» στο PAOK Sports Arena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ