PAOK24Ποδόσφαιρο

"Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού"

Ένα κείμενο που αξίζει να διαβάσεις, για όλα όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες και θα... ζήσουμε το επόμενο διάστημα

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
"Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού"
Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Προσπαθούν να σου "φυτέψουν" ενοχές. Προσπαθούν να "μουτζουρώσουν" την επιτυχία σου. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης γράφει στο periodista.gr για όλα όσα γράφονται και λέγονται από τους "αντικειμενικούς".
Διαβάστε το κείμενο του:

«Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού», αναφέρει ο Σουν Τσου στην Τέχνη του Πολέμου.

Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο οργανισμός, η οικογένεια του ΠΑΟΚ,  ο οποίος οδεύει αήττητος προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη στιγμή που τα αλαζονικά ντόπερμαν του κατεστημένου αλυχτάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Και είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο γήπεδο. Είναι η δεύτερη χρονιά που οι ανταγωνιστές του δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Και σε αυτή τη δεύτερη χρονιά, οι βασικοί ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν ούτε καν να σκοράρουν εναντίον του.

Αυτό λοιπόν είναι πρωταθλητισμός. Και πρωταθλητισμός είναι αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος, ο οποίος ενώ ξεκίνησε με δύο βαθμούς λιγότερους, είναι πρώτος με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος σκαρφάλωσε από την τρίτη στη δεύτερη θέση μόλις πριν από λίγα 24ωρα. Και αυτοί οι δύο βαθμοί λιγότεροι είναι που δίνουν το δικαίωμα σε εκείνους που νιώθουν «μόνιμοι ένοικοι της κορυφής» να ονειρεύονται πως μπορεί και να κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα ανατρέποντας τους κανόνες της ποδοσφαιρικής νομοτέλειας. Και αν πέρυσι κάποιοι έκαναν ότι πέρασε από το χέρι τους για να χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, φέτος παίζουν τα ρέστα τους για να υποβαθμίσουν, να μειώσουν την αξία του δίκαιου που θα γίνει πράξη.

Φέτος, λοιπόν, έχει ενεργοποιηθεί ο πιο χυδαίος προπαγανδιστικός μηχανισμός σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα μέτωπα. Αυτός ο μηχανισμός προπαγάνδας επιδιώκει και επιχειρεί με όλα τα μέσα να απαξιώσει την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και να ενισχύσει στη συλλογική συνείδηση της φίλαθλης Ελλάδας την πεποίθηση ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ δήθεν θα είναι είτε προϊόν συναλλαγής με την κυβέρνηση, είτε προϊόν της παρασκηνιακής λειτουργίας παραγόντων που συσχετίζονται με τους «εξυγιαντές» (όπως λένε) του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Φέτος όλοι «βλέπουν» πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Ωστόσο εκείνοι που ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με την υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου την εποχή της «παράγκας», εκείνοι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις αιτίες που ευθύνονται για το γεγονός πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει την προηγμένη ποδοσφαιρική Ευρώπη,  ασχολούνται ξαφνικά με το αν ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ή όχι. Παλαιότερα πιπίλιζαν την καραμέλα του «ΠΑΟΚ που χάνει κάτω από τα Τέμπη». Τώρα που ο ΠΑΟΚ δεν χάνει ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε δίπλα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε παραδίπλα, τώρα οι προπαγανδιστές υποβαθμίζουν την αγωνιστική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιούν ως μόνιμο στόχο τον ανίκητο Ραζβάν Λουτσέσκου και εξυμνούν το ποδοσφαιρικό «υπερθέαμα» εκείνων που χάνουν και στην Κρήτη και στον Πειραιά και στην Ισπανία και στην Ιταλία.

Βγήκαν από τα λαγούμια τους οι "τιτάνες" της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και επιχειρούν τώρα να εξομοιώσουν το χέρι του Βιερίνια στην Λαμία με 20 χρόνια και βάλε λειτουργίας της παράγκας που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι ενώ δεν έχουν δει τα οφσάιντ που αλλοίωσαν αποτελέσματα υπέρ των «μόνιμων ενοικιαστών» της κορυφής και ενώ κλείνουν τα μάτια στα διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος του ΠΑΟΚ (Βλέπε Κρήτη και Νέα Σμύρνη), επαναλαμβάνουν μονότονα πως το «πρωτάθλημα είναι κανονισμένο». Και δεν το κάνουν αυτό μόνο για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να προστατεύσουν τις διοικήσεις των ανταγωνιστών του ΠΑΟΚ από την αμφισβήτηση η οποία είναι έκδηλη και θα προσλάβει χαρακτηριστικά χιονοστιβάδας στις τάξεις των οπαδών και φιλάθλων των ανταγωνιστών του ΠΑΟΚ. Η συνωμοσιολογία γύρω από το δήθεν «δοσμένο πρωτάθλημα στον χαλίφη» προσφέρει το απαραίτητο άλλοθι σε εκείνους τους ιδιοκτήτες ομάδων που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να αιτιολογούν τη δική τους αποτυχία, αλλά και να δικαιολογούν τη δική τους απροθυμία να ενισχύσουν τις δικές τους ομάδες ώστε να ανταγωνιστούν τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο.

Τι θέλει επίσης να επιτύχει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός; Να δημιουργήσει ενοχικό σύνδρομο για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος που όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Εκείνοι που δεν ντράπηκαν ποτέ θέλουν να καλλιεργήσουν ενοχές στον λαό του ΠΑΟΚ που είχε έτοιμος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μετά από τρεις και βάλε δεκαετίες. Τι άλλο θέλει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός; Να καλλιεργήσει κλίμα εσωστρέφειας στον οργανισμό ΠΑΟΚ, ώστε να τον απορρυθμίσει και να αποσταθεροποιήσει το διαδικαστικό πλαίσιο κανονικότητας στο οποίο εισέρχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είναι μέσα σε όλους τους στόχους, είναι αήττητος στην Ελλάδα, αλλά ο χυδαίος μηχανισμός προπαγάνδας θέλει να καλλιεργήσει ενοχές και ερωτηματικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας δύο επιχειρήματα: "Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλή μπάλα φέτος" και "Ο Ιβάν Σαββίδης έγινε χαλίφης στη θέση του χαλίφη". 

Ξέρει ο μηχανισμός προπαγάνδας πως πρέπει να «παίξει» με το συλλογικό ασυνείδητο του λαού του ΠΑΟΚ. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ έχει υπάρξει το μεγαλύτερο θύμα του ποδοσφαιρικού κατεστημένου στην Ελλάδα. Ο λαός του ΠΑΟΚ γνωρίζει περισσότερο από τον κάθε ένα τι θα πει αδικία. Συνεπώς ο μηχανισμός προπαγάνδας θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως «όλοι ίδιοι είμαστε» και αυτή την εντύπωση να την μετατρέψει σε ενοχή. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην πολιτική, όπως και παντού δεν είναι όλοι ίδιοι. Αυτού του είδους οι εξισώσεις έχουν μόνο έναν αντικειμενικό σκοπό: Να νομιμοποιήσουν τη δράση του θύτη. Και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και στην πολιτική, όπως και παντού όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι θύτες. Και στο αγωνιστικό κομμάτι το ίδιο συμβαίνει. Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός θέλει να καλλιεργήσει την μουρμούρα και την αμφισβήτηση. Μα είμαστε σοβαροί; Πως μπορεί να αμφισβητήσει κανείς μία ομάδα που στις εγχώριες διοργανώσεις έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα; 

Οι προπαγανδιστές είναι οι ίδιοι λοιπόν που τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρά τα διαιτητικά αίσχη που συνέβαιναν στα γήπεδα έβγαζαν πρωτοσέλιδα την επόμενη ημέρα των διαιτητικών σφαγών για την "καρδιά του πρωταθλητή". Είναι εκείνοι που στον βωμό του "στόχου του πρωταθλήματος", ενός στόχου που είχε αγγίξει τα όρια της εμμονής, έκαναν έκπτωση στην κριτική τους για τις ταπεινωτικές ευρωπαϊκές εφτάρες, πεντάρες και τεσσάρες.  

Είναι εκείνοι που είδαν τους πιο απίθανους προπονητές να παίρνουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά δεν τους ένοιαζε η απόδοση της "ομάδας του Προέδρου" που κατακτούσε τα πρωταθλήματα και χαχάνιζαν ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρακολουθώντας το "αφεντικό" να λέει πως "έχουμε να δούμε και τα πλέι οφ". Είναι εκείνοι που, ενώ υποστηρίζουν πως ο Ιβάν Σαββίδης έγινε, δήθεν, "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" αναγνωρίζουν μεν πως υπήρχε "χαλίφης", αλλά ξεχνούν να πουν δυνατά ποιος ήταν αυτός ο "χαλίφης". Πείτε ρε παλικάρια. Πείτε το δυνατά. Ποιος ήταν ο χαλίφης τον οποίο δήθεν αντικαθιστά ο Ιβάν Σαββίδης; Δεν έχει όνομα;

Λοιπόν, ξέρετε πως συμπεριφέρονται; Σαν ξεπεσμένοι αριστοκράτες που χάνουν τα προνόμια. Τα προνόμια δεν αντιστοιχούν αποκλειστικά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, στην κατάκτηση της κούπας. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται και χάνονται. Μόνιμοι πρωταθλητές υπάρχουν μόνο σε τριτοκοσμικά πρωταθλήματα. Γνωρίζουν οι συμμετέχοντες στον μηχανισμό προπαγάνδας, γνωρίζουν και τα αφεντικά τους, πως αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα η ψαλίδα που θα αποτυπώνει τον συσχετισμό της ποδοσφαιρικής ισχύος θα ανοίξει τόσο πολύ, ώστε δύσκολα θα αντιστραφεί αυτή η κατάσταση. Ο Ιβάν Σαββίδης βάζει λεφτά και δημιουργεί τον ανίκητο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει παίξει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ. Φανταστείτε τι θα συμβεί όταν ο ΠΑΟΚ θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ και όταν θα έχει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη. Τι θα κάνουν τότε οι ανταγωνιστές παρακολουθώντας την οικονομική ισχύ του ΠΑΟΚ να εκτοξεύεται; Είτε θα πετάξουν λευκή πετσέτα, είτε θα αναγκαστούν να ξεπαραδιαστούν, ενώ η μουρμούρα θα συνεχίζεται στις τάξεις των δικών τους οπαδών, των δικών τους φιλάθλων. Τι θα κάνουν οι μεροκαματιάρηδες της προπαγάνδας, που είχαν μάθει τόσα χρόνια να λένε και να γράφουν για την «καρδιά του πρωταθλητή»; Πως θα ψελλίσουν ξανά εκείνο το «Βρείτε πρόεδρο να βάζει χρήματα και να επενδύει»;  

Ξέρετε εκεί στον ΠΑΟΚ, εκεί στη Θεσσαλονίκη πόσα μεροκάματα θα χαθούν αν η Αθήνα γίνει μία πόλη της οποίας οι ομάδες θα παλεύουν για την δεύτερη και την τρίτη θέση και δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν μία ομάδα εκτός κέντρου; Δεν ξέρετε. Ξέρουμε εμείς, όμως. Είναι μεγάλη η πελατεία και είναι πολλά τα λεφτά. 

Για αυτό τσιρίζουν οι προπαγανδιστές στα ραδιόφωνα. Για αυτό γράφουν "κατεβατά" σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Η ανατροπή του status που ήθελε τις ποδοσφαιρικές ομάδες του κέντρου να έχουν αναπτύξει ιδιοκτησιακή σχέση με τα πρωταθλήματα και ταυτόχρονα ήθελε τους υπόλοιπους να είναι κομπάρσοι έφτασε στο τέλος. Αφεντικά και υπάλληλοι αντιδρούν σαν κακομαθημένα παιδιά, όπως ακριβώς έκανε τις προάλλες ο Κώστας Σημίτης. Τώρα που οι υπουργοί του προφυλακίζονται, τώρα που έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τα όργια της διαπλοκής (θυμηθείτε τι συνέβη επίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο την εποχή της παντοδυναμίας του Σημίτη), ο αρχιερέας της διαπλοκής αναφέρεται υποτιμητικά στη σημερινή κυβέρνηση τα μέλη της οποίας χαρακτηρίζει «περιστασιακούς ενοικιαστές της εξουσίας». 

Ε λοιπόν, κάπως έτσι το ποδοσφαιρικό κατεστημένο του υδροκέφαλου ελληνικού κράτους αντιμετωπίζει και τη σχέση που σταθερά αναπτύσσει ο ΠΑΟΚ με την κορυφή και τον πρωταθλητισμό, ως «περιστασιακή». Αδυνατεί ο κατεστημένο να συνειδητοποιήσει την αλλαγή που έχει ήδη συντελεστεί. Και αν την έχει συνειδητοποιήσει κάνει τα αδύνατα, δυνατά ώστε να συσκοτίσει τις αιτίες της αλλαγής, να κρύψει τις δικές του αδυναμίες κάτω από το χαλί και να ταΐσει, για λίγο ακόμη, σανό τα πρόβατα. 

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ (του μοναδικού συλλόγου που κάνει οπαδούς από τους οπαδούς της) πρέπει να ενθαρρύνει την αλαζονεία του εχθρού. Να προσποιηθεί πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει απλά να κάνει τη δουλειά του. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή την ομάδα που της έχουν στερήσει τόσα πολλά και που έρχεται για να πάρει αυτό που της αξίζει. Όταν η «αριστοκρατία» αντιληφθεί τι θα έχει συμβεί, τότε θα ζητά μεταγραφή προέδρου. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ απλά θα κάνει πρωταθλητισμό.
Μεξικάνικο «σενάριο» για Ρέι

Μεξικάνικο «σενάριο» για Ρέι

Στους «στόχους» της Πατσούκα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ

Το σχόλιο της ημέρας

Το σχόλιο της ημέρας

Όλα για τη Δευτέρα στο ποδόσφαιρο! Σήμερα το βόλεϊ, αύριο μπάσκετ και χάντμπολ #PAOK #PAOK24

FORZA με αποκαλύψεις που δεν χάνεται!

FORZA με αποκαλύψεις που δεν χάνεται!

Στα περίπτερα αλλά και σε κάθε γωνία της γης η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας!

Αυλαία στο Ποσειδώνιο!

Αυλαία στο Ποσειδώνιο!

Έτοιμος και πλήρης ο #PAOK για τη νίκη με φόντο την εξάδα - Ελεύθερη η είσοδος!

Ώρα να δώσει απαντήσεις!

Ώρα να δώσει απαντήσεις!

Ομάδα και κόσμος μαζί για τη νίκη #PAOK #PAOK24

«Ζορίστηκε» πριν τον ΠΑΟΚ

«Ζορίστηκε» πριν τον ΠΑΟΚ

Δύσκολη νίκη με απουσίες για τον Παναθηναϊκό

Το σχόλιο της ημέρας


Όταν λείπουν οι αρχηγοί


Μείωσε τη διαφορά ο Ολυμπιακός, νίκη για ΠΑΟ


Τυφλός ή Ολυμπιακός; Κόκκινη στον Γκιγιέρμε δεν δόθηκε!


Έγραψε ιστορία ο Παλάσκας!


Έτοιμος για την μάχη στην Λιβαδειά (vid)


Αυτό είναι θέατρο; Το πέναλτι Σισέ που «έπνιξε» ο Διαμαντόπουλος


Με ένεση αγωνίστηκε ο Φιλ Γκος


«Δε φτάνουν 20 λεπτά με τον Παναθηναϊκό»


«Χαοτική η διαφορά...»


"Λύγισαν" τα κορίτσια του ΠΑΟΚ


"Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος"


Τους... "λυπήθηκε" ο Μπαργκάν!


"Από τις πιο σπουδαίες νίκες!"


Έδωσε ό,τι είχε, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι


Υποδοχή από Ιβάν στην Αθήνα! (pics)


"Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη!"


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (live)


«Πάτησε» την ΑΕΚ στη Νεάπολη!


Πρώτη νίκη για Απόλλωνα Σμύρνης


Δεν λείπει ούτε σήμερα ο Βιεϊρίνια!


Με τον κόσμο στο πλευρό του!


Πέρασε και από τη Γλυφάδα ο ΠΑΟΚ!


Τι αλλάζει στη Λιβαδειά


«Έσπασε» τα κοντέρ η Ντουντουνάκη!


Νέα αρχή για Σεπέδα


Να... αποχαιρετήσει με νίκη


«Μαχητικοί και αποτελεσματικοί»


Η επόμενη μέρα έχει... ΑΕΚ


Η αποστολή για Λεβαδειακό


Δοκιμασία στη Γλυφάδα


Κοντά σε συμφωνία με Κρέσπο!


Υπόθεση... επτά λεπτών!


«Μακάρι να το πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά σημασία για μένα έχει ο Ατρόμητος»


«Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ενωμένοι»


Αυτά τα γκολ, είναι τα καλύτερα... (video)


Χιονόμπαλες στον επόπτη! (video)


Σοκ στη Μπουντεσλίγκα!


Πρώτη φορά!


«Γεμίστε το κλειστό της Νεάπολης»


Εξώδικο Τσαχειλίδη στην ΕΠΟ!


Με «συνταγή» Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ


Καρεμπέ: «Μετά τον Οκκά σκέφτηκα να σταματήσω»


«Αισθάνομαι ασφάλεια στον Ατρόμητο, φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ»


Αλλαγές και νίκη η Τενερίφη, αύριο η Τέλεκομ Βόννης


Γκολ και αποκρούσεις στην ομίχλη (video)


Αποδοκιμασίες για Καρυπίδη, Διαμαντόπουλο στο «Κλ. Βικελίδης»


«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει!»


Συνέχεια στο σερί η ΑΕΚ, νίκη για τον Προμηθέα


Παναιτωλικός για Ευρώπη, άλλοι για... Νευροκόπι


Από το... 2019 ο Βιεϊρίνια και Πέλκας


Με Λοτζέσκι, χωρίς Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός


Πάλι σκόρερ ο Δεληγιαννίδης!


«Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε αντίδραση»


«Δεν υπάρχει δικαιολογία, φταίμε!»


«Ήταν δύσκολο ακόμη και να κοιμηθούμε...»


Οι απαντήσεις του Στάνκου


Τσαλόπουλος σε Χριστοφιδέλη: «Ντροπή που δεν αντιδράσατε για Φιλίποφ!»


Μια από τα ίδια...


Να περάσει ο επόμενος...


Το σχόλιο της ημέρας


Όταν λείπουν οι αρχηγοί


Μείωσε τη διαφορά ο Ολυμπιακός, νίκη για ΠΑΟ


Τυφλός ή Ολυμπιακός; Κόκκινη στον Γκιγιέρμε δεν δόθηκε!


Έγραψε ιστορία ο Παλάσκας!


Έτοιμος για την μάχη στην Λιβαδειά (vid)


Αυτό είναι θέατρο; Το πέναλτι Σισέ που «έπνιξε» ο Διαμαντόπουλος


Με ένεση αγωνίστηκε ο Φιλ Γκος


«Δε φτάνουν 20 λεπτά με τον Παναθηναϊκό»


«Χαοτική η διαφορά...»


"Λύγισαν" τα κορίτσια του ΠΑΟΚ


"Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος"


Τους... "λυπήθηκε" ο Μπαργκάν!


"Από τις πιο σπουδαίες νίκες!"


Έδωσε ό,τι είχε, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι


Υποδοχή από Ιβάν στην Αθήνα! (pics)


"Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη!"


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (live)


«Πάτησε» την ΑΕΚ στη Νεάπολη!


Πρώτη νίκη για Απόλλωνα Σμύρνης


Δεν λείπει ούτε σήμερα ο Βιεϊρίνια!


Με τον κόσμο στο πλευρό του!


Πέρασε και από τη Γλυφάδα ο ΠΑΟΚ!


Τι αλλάζει στη Λιβαδειά


«Έσπασε» τα κοντέρ η Ντουντουνάκη!


Νέα αρχή για Σεπέδα


Να... αποχαιρετήσει με νίκη


«Μαχητικοί και αποτελεσματικοί»


Η επόμενη μέρα έχει... ΑΕΚ


Η αποστολή για Λεβαδειακό


Δοκιμασία στη Γλυφάδα


Κοντά σε συμφωνία με Κρέσπο!


Υπόθεση... επτά λεπτών!


«Μακάρι να το πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά σημασία για μένα έχει ο Ατρόμητος»


«Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ενωμένοι»


Αυτά τα γκολ, είναι τα καλύτερα... (video)


Χιονόμπαλες στον επόπτη! (video)


Σοκ στη Μπουντεσλίγκα!


Πρώτη φορά!


«Γεμίστε το κλειστό της Νεάπολης»


Εξώδικο Τσαχειλίδη στην ΕΠΟ!


Με «συνταγή» Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ


Καρεμπέ: «Μετά τον Οκκά σκέφτηκα να σταματήσω»


«Αισθάνομαι ασφάλεια στον Ατρόμητο, φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ»


Αλλαγές και νίκη η Τενερίφη, αύριο η Τέλεκομ Βόννης


Γκολ και αποκρούσεις στην ομίχλη (video)


Αποδοκιμασίες για Καρυπίδη, Διαμαντόπουλο στο «Κλ. Βικελίδης»


«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει!»


Συνέχεια στο σερί η ΑΕΚ, νίκη για τον Προμηθέα


Παναιτωλικός για Ευρώπη, άλλοι για... Νευροκόπι


Από το... 2019 ο Βιεϊρίνια και Πέλκας


Με Λοτζέσκι, χωρίς Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός


Πάλι σκόρερ ο Δεληγιαννίδης!


«Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε αντίδραση»


«Δεν υπάρχει δικαιολογία, φταίμε!»


«Ήταν δύσκολο ακόμη και να κοιμηθούμε...»


Οι απαντήσεις του Στάνκου


Τσαλόπουλος σε Χριστοφιδέλη: «Ντροπή που δεν αντιδράσατε για Φιλίποφ!»


Μια από τα ίδια...


Να περάσει ο επόμενος...


Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Σπάρτη!


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα


Παπαγεωργόπουλος: Δεν καταχράστηκα ούτε 1 ευρώ από την δημόσια ή την δημοτική περιουσία


«Αστακός» το κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ομιλία Τσίπρα


Γκάλοπ MRB: Μπροστά με 8% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


«Έπεσε» ξύλο στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς - Εξωσχολικοί εναντίον μαθητών


Τους έπιασαν στα «πράσα» με 21 κιλά κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Δολοφονία φοιτήτριας στην Ρόδο: Τι δείχνουν τα αποτυπώματα


Γκάλοπ Alco για OPEN: Μπροστά με 6,2% η ΝΔ


Νέα τραγωδία στην Εγνατία Οδό - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες


«Ευαγγελισμός»: Δεν υπάρχουν σημάδια βιασμού του 19χρονου


Αυτά εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη (pics)


Θεσσαλονίκη: Ποιες περιοχές μένουν χωρίς νερό μέχρι τις 17:30


«Πάγκοι» πώλησης ναρκωτικών & φοιτητικά δωμάτια-αποθήκες μέσα στο ΑΠΘ


Γαλλία: 350 αστυνομικοί «κυνηγούν» τον 29χρονο που σκόρπισε το θάνατο


Ζάεφ: Είμαι Μακεδόνας μιλώ μακεδονικά και είναι δικαίωμά μου


Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 17 παράτυπους μετανάστες


Θεσσαλονίκη: Έβγαλε καραμπίνα για μία θέση πάρκινγκ!


Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - 40 συλλήψεις, 100 προσαγωγές


ΟΑΣΘ: Διαψεύδει για ρατσιστικές συμπεριφορές οδηγών - Το κείμενο «προβοκάτσια» (pic)


Τοξικομανής επιτέθηκε σε φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ!


Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της νεαρής στη Ρόδο (vid)


Αθλητές, καθηγητές και φοιτητές κάνουν λόγο για υποβάθμιση των ΤΕΦΑΑ


Σύλληψη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη έξω από τη Θεσσαλονίκη


Συμμορία Ρομά «ρήμαζε» σπίτια σε Θεσσαλονίκη - Σέρρες


«Όχι» του Συμβουλίου Εφετών για αποφυλάκιση του Ξηρού


Τραγωδία στην Επανομή - Καταπλακώθηκε από φοίνικα και κατέληξε


Έκρηξη από γκαζάκια σε Ιερό Ναό στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση δύο φορτηγών - Ένας νεκρός


Κοινωνικό Μέρισμα: Άνοιξε, αλλά υπολειτουργεί η πλατφόρμα


Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση τριών ετών με αναστολή στον 33χρονο που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά


Ρόδος: «Χαμός» με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης


Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 11 από τους 15 συλληφθέντες


Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο, αλλά σώθηκε


Συγκλονίζουν οι ανακοινώσεις του Λιμενικού για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο


Εικόνες ντροπής στο ΑΠΘ, μετά τα επεισόδια της Πέμπτης


15 συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Σκηνικό «πολέμου» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (pics)


Θεσσαλονίκη: Νέα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο με μολότοφ έξω από το ΑΠΘ


Εγκληματική οργάνωση άρπαζε χρηματοκιβώτια από εταιρείες στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο


Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (pics)


Οικογενειακή συμμορία διακίνησης ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη!


Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα ανασύρθηκε από το Θερμαϊκό


Θεσσαλονίκη: «Γυαλιά - καρφιά» το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε ντελιβερά


Συγκεντρώσεις, πορείες και κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή του ντελιβέρα που δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό (vid)


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Πέμπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Συμμορία «ρήμαζε» σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα


Φαβορί η Νοτοπούλου για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Διανομέας φαγητού καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πρώην εργοδότη του


Έγινε viral: Περισσότερα από 2.000.000 «Όνειρα» για τη Λένα Ζευγαρά


Ο Ζάεφ μίλησε για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο


Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή βαριά τραυματισμένο


Θεσσαλονίκη: 500 τόνοι σκουπιδιών «πνίγουν» την πόλη


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Πέμπτη


Βίντεο ντοκουμέντο του OPEN: Μέρα-νύχτα πουλάνε ναρκωτικά στο ΑΠΘ


Ανατροπή στο κύκλωμα χρυσού - Πώς μένει ελεύθερος ο Ριχάρδος


Λαγκαδάς: Εμπρησμός και βανδαλισμοί στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο