Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου»

Δεν έμεινε αμέτοχος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στο άρθρο του Δημήτρη Μπεκιάρη στο periodista.gr με τίτλο "Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού"

Στέργιος Αναστασιάδης

«Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου»

“Δεν θα προσέθετα ούτε τελεία… δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ν´αγιάσει το πληκτρολόγιό του!” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Κυριάκος στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ποστάροντας το εκπληκτικό αν μη τι άλλο κείμενο του Δημήτρη Μπεκιάρη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξέτασαν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Μπλουμ δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι θα είναι ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση και φύγει από το Μπράιτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ