Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο και καλύτερα ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, μικροπροβλήματα για Δημήτρη Πέλκα και Αλίν Τόσκα.

Νίκος Μοσχοβίτης

Όλο και καλύτερα ο Πασχαλάκης

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Μπαράλες την περασμένη Δευτέρα, υπήρχε ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σήμερα, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης, δείχνοντας ότι ο τραυματισμός του έχει υποχωρήσει σημαντικά.

Όσον αφορά τον Πέλκα… «στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δέχθηκε μία κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε προληπτικά, με την κατάσταση του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία» όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ενημέρωση της, ενώ εκτός έμεινε ο Τόσκα, που ταλαιπωρείται από μία ίωση.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, το πρόγραμμα είχε αρκετή τακτική, με έμφαση στην προσέγγιση του προσεχούς αντιπάλου.

Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο στις 10.30 στην Τούμπα και έπειτα ο Λουτσέσκου θα κάνει γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Προκρίθηκε η Φιορεντίνα και… περιμένει Τούμπα

Έκαμψε την αντίσταση της Πλζεν στην παράταση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Φλωρεντία έλυσαν τις διαφορές τους Φιορεντίνα και Βικτόρια Πλζεν, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, με φόντο ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Conference League.

Η ιταλική ομάδα ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε στην παράταση κάμπτοντας την αντίσταση των Τσέχων που από το 67' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Κάρλος Εντουάρντο Λόπες Κρουζ.

Ωστόσο, η Φιορεντίνα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα με το 0-0 να οδηγεί την υπόθεση πρόκριση στην παράταση.

Εκεί, με το... καλησπέρα οι Ιταλοί βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Γκονσάλες στο 92' να κάνει το 1-0.

Η Φιορεντίνα σφράγισε την πρόκρισή της στο 108' με τον Μπιράγκι που έκανε το 2-0.

Πλέον, η περσινή φιναλίστ του τελικού του Conference League περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ.

Ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών είναι προγραμματισμένος για την Μ. Πέμπτη 2/5 στην Ιταλία με την ρεβάνς να γίνεται είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στο Βέλγιο, ανάλογα με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από τη μάχη της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασπρόμαυρη παράνοια! (vid)

Σημαίες, χαρτάκια και τρομερός παλμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των παικτών του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την πρώτη σέντρα στη μεγάλη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ.

Με σημαίες, χαρτάκια και τρομερό παλμό από τα συνθήματα, όλο το γήπεδο στο... πόδι αποθέωσε τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ντόπαρε ψυχολογικά για το ματς με τους Βέλγους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του PAOK24...

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437081165_6962723253831806_782397877617039613_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ