Connect with us

Τα συγχαρητήρια της «Αναδομώ» στα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Η χορηγός εταιρεία «Αναδομώ» έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με αφορμή την παρουσία στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Νίκος Μοσχοβίτης

Τα συγχαρητήρια της «Αναδομώ» στα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά…

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ γυναικών 2018 και του ασημένιου μεταλλίου στο φετινό Final 4 και μάλιστα σε αγώνες επί αθηναϊκού εδάφους.

Παρακολουθώντας την εξαιρετική πορεία σας στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου, χαρήκαμε με όλες τις νίκες σας ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Α.Ο. Σπόρτινγκ στις 8 Οκτωβρίου για τη φάση των «16», στη συνέχεια για τα προημιτελικά στις 23 Δεκεμβρίου με τον Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας και στον πρώτο ημιτελικό στις 23 Μαρτίου με τον Αθηναϊκό ΑΣ Βύρωνα.

Παρ’ όλο που δεν κερδίσατε τον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 25 Μαρτίου, όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είμαστε υπερήφανοι για τη διάκρισή σας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Θ. Κωνσταντινίδης
C.E.O.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ