Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουλούρης… απασφάλισε!

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Ευθύμης Κουλούρης, πήρε την δύσκολη απόφαση του δανεισμού, ακολουθώντας το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Ελένη Μπούντου

Ο Κουλούρης… απασφάλισε!

Στο Περιστέρι συνάντησε τους γνώριμους του από τον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηϊσαΐα, που έκαναν την προσαρμογή του στον Ατρόμητο ακόμη πιο εύκολη, με τον νεαρό επιθετικό να δείχνει με το καλημέρα, τις… διαθέσεις του για τη φετινή σεζόν.

Στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου, ο Κουλούρης σημειώνει και το πρώτο του γκολ, στην ήττα των Περιστεριωτών από την Ντιναμό Μπρέστ (4-3), για τα προκριματικά του Europa League.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημά του στην Super League, αφού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Κουλούρης εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, σκοράροντας και τα δύο γκολ του Ατρόμητου στη νίκη με 2-1 επί των Αγρινιωτών.

Με το πρώτο μισό της σεζόν να φτάνει στο τέλος του, ο Κουλούρης σε 16 εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου, μετράει τον εντυπωσιακό αριθμό των 14 γκολ (!) και των τριών ασίστ, έχοντας σκοράρει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη!

Ο 22χρονος επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, βρήκε τα πατήματά του στο Περιστέρι, γεμίζοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου με χαμόγελα για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δεδομένου ότι στο πρόσωπο του βλέπουν μια αξιόπιστη λύση στο επιθετικό τους οπλοστάσιο που διαθέτει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά και τον Τσούμπα Άκπομ.

Δικαιωμένος νιώθει και ο Κουλούρης, που είδε την επιλογή του να πάει δανεικός στον Ατρόμητο, να του… βγαίνει, αφού στον σύλλογο του Περιστερίου, βρήκε τα πατήματά του… απασφάλισε και πυροβολεί κατά ριπάς, με τελευταίου του… θύμα, μέχρι το επόμενο, τον Άρη, απέναντι στον οποίο σκόραρε ακόμη δύο γκολ…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κλαμπ Μπριζ δοκιμάζει λύση εκ των έσω για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

Αυτός είναι ο νέος προπονητής των Βέλγων μετά την απόλυση του Ρόνι Ντέιλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη για τον Ρόνι Ντέιλα, ο οποίος μετά την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν (2-1) αποτέλεσε αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ. Ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Βέλγικος σύλλογος συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο με κεντρικό θέμα την... επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας με φόντο τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν και φυσικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

H απόλυση Ντέιλα ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να αναφέρουν πως η ομάδα δεν θύμιζε το τελευταίο διάστημα την ομάδα που όλοι έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή για τη ερχόμενη σεζόν και μέχρι τότε σε ρόλο υπηρεσιακού θα προαχθεί ο μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κάτω των 23 του συλλόγου, Νίκι Χάγιεν. Πάντως τα ΜΜΕ από το Βέλγιο σημειώνουν πως ο Ντέιλα ήταν ήδη «τελειωμένος» μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς με την Μόλντε, όταν και επιτέθηκε στη συνέντευξή του σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

O 43χρονος Νίκι Χάγιεν αναλαμβάνει να οδηγήσει την Κλαμπ Μπριζ για το υπόλοιπο της σεζόν, σε μία λύση εκ των έσω, μιας κι ο Χάγιεν εργάζεται από το καλοκαίρι του 2022 στη βελγική ομάδα από διάφορες πόστα (στα τέλη της περσινής σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα). Ασχολήθηκε με την προπονητική από αρκετά μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 32 του χρόνια, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει αρκετές ομάδες χαμηλών κατηγοριών, αλλά και τμημάτων υποδομής.

Ως ποδοσφαιριστής, συνέδεσε την καριέρα του με τη Σεντ Τρούιντεν, η οποία από χθες του δίνει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ και να δοκιμάσει τα όρια και τις δυνατότητες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατάκα του ΠΑΟΚ για Μπάμπα με… Αλ Πατσίνο! (pic)

Η ανάρτηση του «Δικεφάλου» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μία μυθική βραδιά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Conference League!

Μία από τις πιο δυνατές εικόνες εκείνης της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η αντίδραση του Ράχμαν Μπάμπα λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέρμα που πέτυχε, με το οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η φωτογραφία με τον... σεληνιασμένο Γκανέζο έγινε viral με χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ να την κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αυτό γιατί το βλέμμα του περιλάμβανε όλα τα συναισθήματα εκείνης της μέρας αλλά και του...dna της ομάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πριν από λίγη ώρα πόσταρε την εν λόγω εικόνα στα Social Media, συνοδεύοντάς την με την λεζάντα «The eyes Chico, they never lie» (μτφ. «Τα μάτια Τσίκο, δεν λένε ποτέ ψέματα»), μία ατάκα ευρέως γνωστή από την ταινία «Scarface» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Eπίσημο: Παρελθόν από την Κλαμπ Μπριζ ο Ντέιλα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της προσεχούς αντιπάλου των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League, με τους Βέλγους μία μέρα μετά την ήττα από τον Σιντ Τρούιντεν να επισημοποιούν την απομάκρυνση του προπονητή, Ρόνι Ντέιλα.

Η χθεσινή ήττα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, με το κλίμα εντός της ομάδας για τον Ντέιλα να μην είναι καλό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας συγκάλεσαν το βράδυ της Κυριακής έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον του Ντέιλα στον πάγκο της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

H απόλυση Ντέιλα ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να αναφέρουν πως η ομάδα δεν θύμιζε το τελευταίο διάστημα την ομάδα που όλοι έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή για τη ερχόμενη σεζόν και μέχρι τότε σε ρόλο υπηρεσιακού θα προαχθεί ο μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κάτω των 23 του συλλόγου, Νίκι Χάγιεν. Πάντως τα ΜΜΕ από το Βέλγιο σημειώνουν πως ο Ντέιλα ήταν ήδη «τελειωμένος» μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς με την Μόλντε, όταν και επιτέθηκε στη συνέντευξή του σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ