Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος προλάβει!

O ΠΑΟΚ μπαίνει στην εβδομάδα του τελικού και το… ζέσταμα για το μεγάλο παιχνίδι έχει ξεκινήσει.

PAOK24

Όποιος προλάβει!

Στις τάξεις των οπαδών του «Δικεφάλου» επικρατεί πανζουρλισμός, με τον κόσμο να θέλει να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να… σπρώξει την ομάδα με την παρουσία του για να πανηγυρίσει την «κούπα».

Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία των κατόχων διαρκείας να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα τους στη διεκδίκηση ενός από τα «μαγικά» χαρτάκια, μετά και την παράταση που έδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διευκρινίζοντας σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η διάθεση εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για κατόχους διαρκείας, παρατείνεται και για τη Δευτέρα (07.05). Οι κάτοχοι μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια της Τούμπας (09:00-21:00) και από το ίντερνετ (09:30-21:00).

Τη Δευτέρα (06.05) από τις 09:00 ως τις 21:00 έχουν αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις θύρες. Η διάθεση θα γίνει τόσο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, όσο και από το ίντερνετ. Σημειώνεται πως οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες 4 και 4α θα εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Ενημερώνουμε πως θα λειτουργήσουν και τα δύο εκδοτήρια, ενώ οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα εξυπηρετηθούν από τα γραφεία στην Θύρα 1.

Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μπορούν να αγοραστούν σε άλλο όνομα, ή να εκδοθούν στο όνομα του κατόχου και να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικό άτομο, καθώς θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, πριν την είσοδο στο γήπεδο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους κάνοντας εγγραφή στο site της ΕΠΟ, https://www.ticketmaster.gr/gnfc-away, και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Επιλέξτε Θύρα – Καταχωρήστε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό ΑΤ και ΑΜΚΑ) – Στην επιλογή Τύπος Κουπονιού πληκτρολογήστε το ΑΜΚΑ σας – Πατήστε «Αποθήκευση» και στην συνέχεια «Ενημέρωση» – Ολοκληρώστε την πληρωμή.

Μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής τα εισιτήρια αποστέλλονται στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο site σε μορφή pdf. Διευκρινίζεται ότι η επιπλέον επιβάρυνση 1€ αφορά την αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων της TM Hellas.

Για την αγορά του εισιτηρίου μέσω των εκδοτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας, κάρτας διαρκείας και η δήλωση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής

Θύρα

13B €25

14 €15

15 €15

16 €15

17 €10

19 €10

20 €15

21 €15

22 €25

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4α-5-6-7-7Α έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16 & 20

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας των θυρών Vip & VipA έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16, 20 & 22

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον τελικό δεν έχουν οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν δωρεάν.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των διαθέσιμων για τους κατόχους διαρκείας εισιτηρίων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων.

Διευκρινίζεται πως λόγω του περιορισμένου αριθμού ΑΜΕΑ (πάνω από 66% αναπηρία με καροτσάκι), οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν email στο helpdesk@paokfc.gr τη Δευτέρα (07.05) και ώρες 09:00 – 21:00 και θα λάβουν απάντηση με όλες τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων και τονίζεται πως αφορά μόνο όσους στείλουν mail την Κυριακή (06.05).

Εκδρομές και τρόποι μετακίνησης

Τη Δευτέρα (06.05) θα υπάρχει ειδικό κιόσκι στο γήπεδο της Τούμπας όπου όποιος εξασφαλίζει εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ θα μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του στην εκδρομή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο (45€) σε ανεξάρτητο πάροχο υπηρεσιών μεταφοράς, προκειμένου να μεταβεί οργανωμένα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, οι φίλαθλοι για τη μετακίνησή τους στην Αθήνα θα μπορούν να απευθυνθούν και στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, ώστε να εγγραφούν στην αντίστοιχη εκδρομή, εφόσον έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συστήνει στους φιλάθλους της, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, να μην μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα και να εγγραφούν είτε στην εκδρομή του ανεξάρτητου συνεργαζόμενου πρακτορείου, είτε σε αυτές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ.

Κατά την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς θα γίνουν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Διευκρινίσεις:

1. Η τιμή των 45€ για το λεωφορείο είναι ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο αγώνα και απευθύνεται ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας.

2. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των λεωφορείων που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των θέσεων.

3. Προτείνουμε σε όλους που δε θα εγγραφούν στα λεωφορεία της ΠΑΕ (είτε γιατί δεν είναι κάτοχοι διαρκείας είτε γιατί δε θα προλάβουν) να εγγραφούν στα λεωφορεία των ΣΦ ΠΑΟΚ για την καλύτερη ασφάλειά τους όσον αφορά τη μετάβαση αφού δε θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ για μεμονωμένα αυτοκίνητα στο ΟΑΚΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούμπα και Ευρώπη: Τι κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;

Μεγάλες βραδιές, μεγάλα αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την επική ανατροπή και το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ταξίδι του για φέτος στο Europa Conference League και τώρα, μπροστά του υπάρχει η Κλαμπ Μπριζ.

Ο "Δικέφαλος" θα βρει απέναντί του τους Βέλγους, στις 11 και στις 18 του Απρίλη, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Μπριζ και τη ρεβάνς, να ακολουθεί στην Τούμπα.

Τι κάνουν φέτος οι "ασπρόμαυροι", όταν παίζουν μπροστά στον κόσμο τους; Μπορεί στο πρωτάθλημα, στα ντέρμπι, να έχουν απώλειες, ωστόσο, για την ώρα στην Ευρώπη το πρόσημο είναι -αν μη τι άλλο- θετικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει να επιδείξει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε συνολικά 7 αγώνες, από τα προκριματικά μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα φέτος στην Τούμπα:

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ 3-0

ΠΑΟΚ - Χαρτς 4-0

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόχα και δυσωδία! (vid)

Φέρτε πίσω τις Κυριακές που έκαναν πάρτι οι… Βαλλιάνοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

19 Μαρτίου 2000. Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα (25.550 τα "κομμένα" εισιτήρια), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών; Ο Αθηναίος διαιτητής Κώστας Βαλλιάνος, ο οποίος στο 39ο λεπτό απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιώργο Γεωργιάδη για υποτιθέμενο χτύπημα εκτός φάσης στον... οσκαρικό εκείνα τα χρόνια Ανδρέα Νινιάδη, φάση που δεν είδε ούτε ο ίδιος, ούτε οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ούτε όλοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι από την τηλεόραση, παρά μόνο ο βοηθός του!

Αντίθετα, αυτό που είδαν όλοι ήταν πως ο Γιώργος Ανατολάκης έπρεπε νωρίτερα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζήση Βρύζα, όμως στα χρόνια της "Παράγκας", ήταν πιο πιθανό να διακοπεί ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από εισβολή... εξωγήινων παρά να αποβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων".

Με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός πέτυχε στο δεύτερο μέρος δύο γκολ με τον Λάμπρο Χούτο (49΄, 57΄) και πήρε ένα ακόμα... περήφανο διπλό, στον δρόμο για ένα ακόμα... περήφανο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Μπορμπόκης, Χασιώτης, Κατσαμπής (63' Καφές), Τετράτζε, Βενετίδης (68' Καραδήμος), Νάγκμπε (55' Αμπονσά), Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Ναλιτζής, Βρύζας.

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Αμανατίδης (77' Τζιωρτζόπουλος), Ανατολάκης, Κωστούλας, Πασσαλής, Πουρσανίδης, Ζάχοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης (77' Γιαννακόπουλος), Χούτος (88' Αλεξανδρής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανοι για εσένα»

Η υπόσχεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ και τα “μπράβο” από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μπάμπα Ράχμαν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας για τρίτη διαδοχική χρονιά και τέταρτη συνολικά, αναδείχθηκε χθες ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

"Αυτό το βραβείο είναι ένα κίνητρο για μένα να είμαι καλύτερος από χθες και να κερδίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για την αναγνώριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σημαίνει πολλά!" έγραψε ο Βούλγαρος επιθετικός στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σχολιάζει από την πλευρά της: "Είμαστε περήφανοι για σένα".

Σχόλιο όμως στην ίδια ανάρτηση έκανε και ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον Γκανέζο μπακ να γράφει:  "Συγχαρητήρια φίλε μου. Σου αξίζει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ