Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ετοιμάζω βαλίτσες κι έρχομαι!»

O ΠΑΟΚ φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού, έχοντας… αγκαλιά τον Τσούμπα Ακπόμ.

Attackερ

«Ετοιμάζω βαλίτσες κι έρχομαι!»

Εκτός από τις προχωρημένες συζητήσεις του «Δικεφάλου» με την Άρσεναλ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 22χρονου φορ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει πειστεί για  συμμετοχή του στο πρότζεκτ των «ασπρόμαυρων».

Ακόμα μία επιβεβαίωση του πολύ προχωρημένου στη συγκεκριμένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι ο Ακπόμ, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, έψαξε να μάθει παραπάνω λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ από τους πρώην συμπαίκτες του στη Σεντ Τρούιντεν, Χαρίση και Κίτσιου.

Μάλιστα ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας βάσει όσων εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους, ενημέρωσε ότι τις επόμενες ώρες ταξιδεύει στην Ελλάδα, σε ένα ταξίδι που θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Προτείνουν Κοτάρσκι στη Σέλτικ!

Πως έχει το όλο θέμα με πρωταγωνιστή τον 24χρονο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στη σωστή του διάσταση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρελθόν από την Σέλτικ, μετά από τρεις σεζόν, θα αποτελέσει τον Ιούνιο όποτε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ο Τζο Χαρτ!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 36χρονος διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας, με τον λογαριασμό "Everything Celtic" στο "Χ", να πηγαίνει αμέσως την ιστορία ένα... βήμα παραπάνω!

"Επιβεβαιώθηκε πως ο Τζο Χαρτ θα αποχωρήσει από τον σύλλογοι στο τέλος της σεζόν και έτσι με ένα "φρέσκο" τιμ για τις μεταγραφές καλείται να μας βρει το νέο νούμερο ένα μας! Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που θα μπορούσαν να μας απασχολήσουν" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο επίμαχο tweet του "Everything Celtic", με τους τρεις τερματοφύλακες που προτείνει ο συντάκτης του να είναι ο 20χρονος Σέρβος Βέλικο Ίλιτς της Μπάτσκα Τόπολα, ο 24χρονος Κροάτης, Νεντίλικο Λάμπροβιτς, της Μπάτσκα Τόπολα και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι!

"Ο 24χρονος είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας αλλά ξεχωρίζει και με τη μπάλα στα πόδια του. Ο Μπρένταν Ρότζερς αγαπάει τους τερματοφύλακες που μπορούν να μοιράσουν την μπάλα και το νούμερο 1 του ΠΑΟΚ το έχει στο ντουλαπάκι του, μαζί με 15 clean sheets επίσης" τονίζεται επιπροσθέτως για τον Κοτάρσκι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2028, χωρίς να υπάρχει σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης!

Εν κατακλείδι: Ούτε τα σκωτσέζικα ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Σέλτικ θέλει τον Κοτάρσκι, καθώς ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο "X" δεν είναι ούτε ιστοσελίδας ούτε εφημερίδας, ούτε ο Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα των "Κελτών", τουλάχιστον για την ώρα, όπως γράφτηκε στο σύνολο σχεδόν του ελληνικού ηλεκτρονικού Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Βραζιλιάνου σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ανάρτηση με αποδέκτες όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, έκανε ο Τάισον στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος του Δικεφάλου πόζαρε στο γκράφιτι που είναι αφιερωμένο στον ίδιο, έξω από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας και έγραψε:

"Είμαι πολύ ευγνώμων για τα πάντα που βιώνω στην ομάδα και στην πόλη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη. Ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένεται συνάντηση με Πολιτεία για το VAR

Το θέμα της νέας σύμβασης και η χρηματοδότησή της πέφτει στο τραπέζι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δε θα αργήσει πολύ η συνάντηση της Super League και της ΕΠΟ με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για το θέμα της νέας σύμβασης για το VAR.

Όπως αναφέρεται στην Αθήνα, η ΕΠΟ με επιστολή της ζητάει να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση, μετά την απόφαση που πάρθηκε στις 4 Μαρτίου στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η νέα σύμβαση αναμένεται να κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ (έναντι 15 αυτής που είχε υπογραφεί το 2019) και μέσα σε αυτή αναμένεται να περιλαμβάνεται τόσο το ημιαυτόματο οφσάιντ, όσο και το goal line technology.

Το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με την Πολιτεία να αναλαμβάνει το κόστος, όπως έγινε και στην προηγούμενη σύμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ