Connect with us

ΑΣ

«Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, κυριαρχεί και… τρομάζει!»

Πιο ισχυρός από ποτέ, στα 93 του χρόνια, ο Δικέφαλος του Βορρά, θυμάται τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, γεύεται τις επιτυχίες του παρόντος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, κυριαρχεί και… τρομάζει!»

Το PAOK24 έδωσε το λόγο στους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο στηρίζοντας τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τις περισσότερες φορές μάλιστα χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό κόστος σε χρόνο και χρήμα, και έχοντας την αμέριστη και πολύτιμη στήριξη των Θανάση Κατσαρή και Ιβάν Σαββίδη, οδηγούν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες που δοξάζουν το όνομα του Δικεφάλου σε όλο τον κόσμο!

«Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής παντού!»

Ο έφορος των τμημάτων υγρού στίβου του ΠΑΟΚ, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης ανέφερε στο PAOK24:

«Μετά από τόσα χρόνια, το νερό έχει μπει πλέον στο αυλάκι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι και του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο θα “σφραγίσει” το ότι αυτή είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ και θα είναι η αρχή ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών! Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοδική πορεία και πρωταγωνιστούν με την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τους κυρίους Κατσαρή και Σαββίδη. Γίνεται παντού μία τεράστια προσπάθεια. Ο σύλλογος αποδεικνύει ότι είναι πρωταθλητής όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω από αυτούς και το πιο τρανό παράδειγμα αποτελεί η συγκέντρωση τροφίμων στην Ημέρα ΠΑΟΚ που φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ! Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει και πως στον υγρό στίβο διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά σωματεία στην Ελλάδα! Η δημιουργία νέων τμημάτων τα τελευταία χρόνια μόνο κέρδη μπορεί να φέρει στο σύλλογο, αφού εκτός από επιτυχίες, έρχονται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ νέα παιδιά!

Το πόλο των ανδρών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α1 και το Σάββατο δίνει ένα δύσκολο ματς το οποίο ευελπιστούμε πως η ομάδα θα κερδίσει και θα καταφέρει σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα να είναι στα playoffs. Δεν έχουμε βοήθεια από κανέναν, αφού και το άλλο σωματείο από τη Θεσσαλονίκη που ανέβηκε φέτος στην Α1 δε μπόρεσε να βοηθήσει και έτσι καλούμαστε μόνοι μας να “πολεμήσουμε” τους συλλόγους της Αθήνας. Ευχαριστούμε το PAOK24 για την προβολή και τη στήριξη των τμημάτων μας».

«Άπειρο το ύψος που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ»

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κ. Γρηγόρης Πετρίδης μίλησε στο PAOK24 με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων του συλλόγου, τονίζοντας:

«Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ γίνεται όλο και πιο δυνατός και όλοι τον σέβονται ακόμη περισσότερο. Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη νοικοκύρεψε συνολικά το σύλλογο όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και αδιαίρετος. Ένα είναι το σήμα, ένας ο Δικέφαλος. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος και έχει περάσει στη συνείδηση όλων πως ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Το ύψος που μπορεί να φτάσει ο σύλλογος είναι άπειρο. Στην αρχή θες να κυριαρχήσεις στη γειτονιά σου, μετά στην πόλη σου, μετά στην Ελλάδα και έπειτα σε όλη την Ευρώπη. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος που δειλά δειλά κάνει τα βήματα του για να ακουστεί και στο εξωτερικό.

Ο κ. Κατσαρής είναι ο θεματοφύλακας της περιουσίας και της ιστορίας του ΑΣ ΠΑΟΚ. Στα δύσκολα χρόνια ήταν αυτός που κράτησε την ΠΑΕ από το να μη χρεοκοπήσει. Κάποια στιγμή είναι δεδομένο πως θα θέλει και ο ίδιος να αποσυρθεί και ελπίζω μαζί με τη δική του καθοδήγηση να βρεθεί ένας άξιος αντικαταστάτης. Είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης του συλλόγου.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι υγιείς και να χαίρεται πολλούς τίτλους!».

«Ακόμη καλύτερη η συνέχεια»

Ο έφορος του τμήματος πάλης του Δικεφάλου, κ. Χάρης Μάλλιος έστειλε τις δικές του ευχές και μηνύματα μέσω του PAOK24:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σαν σύλλογος στο υψηλότερο σημείο από ποτέ και όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Μέσα από την καλή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας δημιουργείται μία ευημερία και μία διάθεση για όλα τα τμήματα του συλλόγου να πετύχουν. Θεωρώ πως η συμπλήρωση των 93 ετών είναι το ξεκίνημα μίας νέας καλύτερης πορείας για όλο τον ΠΑΟΚ.

Στόχος για την πάλη του Δικεφάλου είναι να γίνει παγκόσμια! Με μπροστάρη τον Θανάση Κατσαρή και την πολύτιμη στήριξη του Κώστα Αμοιρίδη ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την αυτοκρατορία που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Είμαστε απαιτητικοί με όσους είναι δίπλα μας στον ΠΑΟΚ, αλλά και με αυτούς που στέκονται μακριά μας εκτός συλλόγου».

«Θα γίνει πράξη το όραμα του Ιβάν!»

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κ. Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε στο PAOK24:

«Για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε μία νέα εποχή από τη στιγμή του ερχομού του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα. Κάθε χρονιά είναι πιο δημιουργική από την προηγούμενη και όλος ο “ασπρόμαυρος” οργανισμός πηγαίνει προς το καλύτερο. Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν. Ο σύλλογος δεν έχει ταβάνι και θα γίνει πράξη το όραμα του Ιβάν Σαββίδη να γίνει ο ΠΑΟΚ ένα από τα 20 μεγαλύτερα club της Ευρώπης.

Όσον αφορά το γυναικείο χάντμπολ, κορυφώνεται η δημιουργική δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε τους τελικούς των playoffs για να κατακτήσουμε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω, πως όποιος μπει εμπόδιο στην κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, θα το μετανιώσει πικρά, από όπου και αν προέρχεται. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα!».

«Ο ΠΑΟΚ έχει γιγαντώσει!»

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, κ. Βασίλης Αγγελίδης έστειλε και αυτός μέσω του PAOK24 τα δικά του μηνύματα με αφορμή την ημέρα εορτασμού της ίδρυσης του συλλόγου:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πιο δυνατός και ισχυρός από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ο ΠΑΟΚ έχει γιγαντώσει. Ήταν ένα όραμα μου που εκπληρώνεται η πορεία των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ. Ήδη τα μικρά τμήματα πρωταγωνιστούν τα τελευταία 15 χρόνια, η γυναικεία ομάδα πήρε την υψηλότερη θέση (2η στην κανονική διάρκεια) για πρώτη φορά στην ιστορία της και πιστεύω σύντομα πως θα είμαστε και πρωταθλητές Ελλάδας σε όλα τα αθλήματα!».

«Χρονιά… ευλογία για όλα τα τμήματα!»

Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, κ. Κώστας Βαρδαλής, αναφέρθηκε μέσω του PAOK24 στην επιτυχημένη χρονιά που διανύουν όλα τα τμήματα του Δικεφάλου:

«Η φετινή χρονιά είναι ευλογία για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Από τις πρώτες ομάδες, μέχρι και τις ακαδημίες διεκδικούν και κερδίζουν τίτλους. ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ είναι ένα και όλα αυτά συνθέτουν ένα δυνατό club. Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει τα δεδομένα έχοντας τη βοήθεια των Ιβάν Σαββίδη και Θανάση Κατσαρή.

Σχετικά με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, αναλάβαμε την προσπάθεια τον Γενάρη του 2017 και συνεχίζουμε την αυτοκρατορία των προηγούμενων ετών. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και τα επόμενα χρόνια και παράλληλα να κοιτάξουμε και την ευρωπαϊκή διάκριση. Ευχές σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για καλή Ανάσταση».

«Όλος ο ΠΑΟΚ σε ανοδική πορεία»

Η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, κυρία Τάνια Κεραμυδά, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που διανύει όλος ο οργανισμός του Δικεφάλου, αλλά και το… λιθαράκι που βάζουν οι αθλητές του κλασσικού αθλητισμού σε αυτή την προσπάθεια.

«Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοδική πορεία και όλο αυτό είναι θετικό για το σύνολο του συλλόγου. Τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως θετικά για το στίβο του Δικεφάλου του Βορρά, κάτι που περιμένουμε να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διασυλλογικού παίδων, αφού υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρσι. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και εμείς σαν τμήμα για να φέρουμε επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Διοίκηση, προπονητές, αθλητές – αθλήτριες και γονείς λειτουργούμε σε ένα άψογο και οικογενειακό κλίμα, πάντα έχοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του ΑΣ ΠΑΟΚ».

«Ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο ψηλά!»

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στο PAOK24:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός από ποτέ και εύχομαι μέχρι να φτάσει στα 100 του χρόνια να ανέβει ακόμη πιο ψηλά! Η πυγμαχία του Δικεφάλου κάνει και αυτή τη δική της προσπάθεια για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Εύχομαι σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να έχουν την υγεία τους και να καμαρώσουμε τον ΠΑΟΚ ακόμη ψηλότερα».

«Ο Ερασιτέχνης… γεννάει νέα ΠΑΟΚτσάκια!»

Ο έφορος του τμήματος σκάκι του ΠΑΟΚ, κ. Σάββας Μάτσας, μίλησε στο PAOK24 με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου αναφέροντας:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχώς μεγαλώνει και δυναμώνει και αυτό αποδεικνύεται από τα νέα τμήματα που δημιουργεί ο ΑΣ τα τελευταία χρόνια, αλλά και την ποικιλία που αυτά προσφέρουν, αφού δεν απευθύνονται μόνο στη σωματική διάπλαση, αλλά και στην πνευματική όπως συμβαίνει με το σκάκι. Αυτή η προσπάθεια είναι άλλωστε που φέρνει νέα ΠΑΟΚτσάκια στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Εύχομαι κάθε χρόνο και άλλοι άνθρωποι πέρα από όσους βοηθάνε ήδη να στηρίζουν έμπρακτα όλα τα τμήματα και αθλήματα του συλλόγου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ