Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα Γιάννιινα παίζονται πολλά!

Ο ΠΑΟΚ που καίγεται να ξεπεράσει -επιτέλους- τον Παναθηναϊκό και τους άλλους

Editorial

Στα Γιάννιινα παίζονται πολλά!

Οι Ελληνικές ομάδες έδωσαν αυτό το διήμερο το 17ο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα. Έλα όμως που ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 15… (Το κρατάμε αυτό…).

Είδαμε τον Ολυμπιακό να κερδίζει και πάλι με τρομακτική τύχη, είδαμε Πανιώνιο και Ξάνθη να παραμένουν ψηλά και να κάνουν όνειρα, είδαμε και πάλι την μετριότητα του Παναθηναϊκού με τον βαριεστημένο Μπεργκ και την ΑΕΚ που θα κάνει άλλη μία προσπάθεια –με άλλο προπονητή- να ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Αύριο θα δούμε ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΣ της έκτης θέσης και των 25 βαθμών, με τον ΠΑΟΚ της έβδομης θέσης σήμερα με τους 23 βαθμούς.

Είναι ξεκάθαρο ότι το αυριανό ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία του ΠΑΟΚ και την πορεία του προς τις ψηλές θέσεις.

Κατ’ αρχάς για τους κακοπροαίρετους που θέτουν θέμα σχέσεων των δύο ομάδων, συνδυάζοντάς τες με τα αποτελέσματα, θυμίζω ότι στα τελευταία έξι ματς κόντρα στον ΠΑΣ και ανεξαρτήτως από την έδρα, ο ΠΑΟΚ έχει ΜΟΝΟ μία νίκη! Άρα και αύριο πάμε για μάχη, προφανώς σε προβληματικό αγωνιστικό χώρο.

Αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ περιμένουν ότι θα κάνουν στον ΠΑΣ 28 τελικές όπως στο ματς της Τούμπας, τότε θα πρέπει να ενημερωθούν καταλλήλως, αφού και πολλοί από αυτούς πρώτη φορά θα παίξουν σε αυτό το γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» γι’ αυτή τη νίκη! Είναι πολύ πίσω, αλλά έχει προοπτικές ώστε πολύ σύντομα να φθάσει τον Παναθηναϊκό. Κατ’ αρχάς έχει προοπτικές γιατί διαθέτει καλύτερη ομάδα και παίζει πολύ-πολύ καλύτερα από αυτούς.

(Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα καίγεται και την Κυριακή στο Αγρίνιο, όπως και την άλλη Τετάρτη στην Λάρισα. Οι τρεις αυτές νίκες θα τον φέρουν δίπλα στον Παναθηναϊκό).

Θα αναρωτηθεί κανείς; Και τι έγινε που θα φθάσει τρίτος ή τέταρτος; Αφού όλα στα πλέι οφ θα κριθούν…

Σωστό είναι και αυτό…

Αλλά με αυτή τη νοοτροπία ότι… «όλα θα κριθούν στα πλέι οφ» ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός πεντάδας εδώ και κάτι μήνες! Πόσο ακόμη;

Αν δεν φθάσει τώρα ψηλά, τώρα που έχει σχετικά πιο εύκολο πρόγραμμα, τώρα που παίζει καλά, τώρα που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ υποφέρουν, τώρα που δεν «μπλέχθηκε» ακόμη η Ευρώπη και τα μεγάλα ματς κυπέλλου, πότε θα κάνει σερί νικών ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, για να φθάσει τουλάχιστον πιο ψηλά από τους δύο Αθηναίους;

(Όσον αφορά την πρωτιά, ας μην ξεγελιόμαστε. Όσο ο Ολυμπιακός καταφέρνει να μετράει 13/17 νίκες, τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουν χτίσει νοοτροπία και χωρίς διαιτησία πλέον, τρομάζουν κάθε αντίπαλο. Ακόμη οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ΔΕΝ έχουν καταλάβει πόσο προβληματικοί είναι φέτος με τους… Βιάνες στην άμυνα, ακόμη ΔΕΝ κατάλαβαν ότι δεν έχουν να φοβούνται τις διαιτησίες. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ… Στην Τούμπα θα υπάρχει η ευκαιρία για απομυθοποίηση . Εκεί όπου το σκορ (όχι το αποτέλεσμα) μπορεί να αλλάξει την ιστορία… Για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Αλλά εκείνο είναι ένα… άλλο ματς, ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…).

Άρα… Πρώτη μεγάλη μάχη αύριο στα Γιάννινα, με ομάδα που έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ! Για τα άλλα βλέπουμε…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασπρόμαυρη παράνοια! (vid)

Σημαίες, χαρτάκια και τρομερός παλμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των παικτών του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την πρώτη σέντρα στη μεγάλη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ.

Με σημαίες, χαρτάκια και τρομερό παλμό από τα συνθήματα, όλο το γήπεδο στο... πόδι αποθέωσε τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ντόπαρε ψυχολογικά για το ματς με τους Βέλγους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του PAOK24...

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437081165_6962723253831806_782397877617039613_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόρτερ και Φρίντρικσον στην κατάμεστη Τούμπα!

Βλέπουν από κοντά τη μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη μεγάλη μάχη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League αντιμετωπίζοντας στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ.

Το «κάστρο» του Δικεφάλου είναι κατάμεστο με 30.000 κόσμο να δίνουν βροντερό παρών από νωρίς και να θέλουν να «σπρώξουν» τους παίκτες του Λουτσέσκου σε μια ιστορική πρόκριση.

Την τρομερή ατμόσφαιρα της Τούμπας βιώνουν από πρώτο χέρι και οι δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ JR και Έλβαρ Φρίντρικσον, που μαζί με τον κ. Χατζόπουλο βρίσκονται στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ