Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Ένα καλό μάθημα για εμάς"

Ο ΠΑΟΚ "τσέκαρε" το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, με γκολ του Άκη Κυπραίου 15 δεύτερα πριν το φινάλε.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Ένα καλό μάθημα για εμάς"

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης έκανε λόγο για ένα “καλό μάθημα” μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας:

“Σίγουρα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Ίσως μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, αν και είπαμε πως το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και πρέπει να τα δώσουμε όλα, θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι θα κυλήσει εύκολα και κάπου εκεί είδαμε να μην πηγαίνουν όπως θέλαμε τα πράγματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος στις τελικές μας προσπάθειες και το παιχνίδι να κριθεί στο γκολ. Η σημερινή αναμέτρηση είναι ένα καλό μάθημα για εμάς και πιστεύω ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Θα ψάξει αντίδραση στη Μίκρα

Ήττα του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επηρεασμένη και από την περιπέτεια που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες με τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε αρκετούς παίκτες, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 31-23 στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελικά σειρά των playoffs της Handball Premier.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα των «ασπρόμαυρων» το σαββατοκύριακο 18, 19/5.

Το σύνολο του Στ. Σεϊρεκίδη καλείται να απαντήσει και να ισοφαρίσει, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε τρίτο ματς και πάλι στην έδρα της ΑΕΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και άρχισαν να χτίζουν μια υπέρ τους διαφορά που τους οδήγησε μπροστά με 16-11 στην ανάπαυλα.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει στο σκορ, αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 31-23.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

26-21 στο 55'

25-20 στο 50'

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ