Connect with us

FORZA με αποκαλύψεις!

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να είναι… διαβασμένοι και σωστά ενημερωμένοι, η FORZA βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα.

Στέργιος Αναστασιάδης

FORZA με αποκαλύψεις!

Σε αυτό το φύλλο, μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

Η FORZA αποκαλύπτει όσα συνέβησαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Ο μεταγραφικός πυρετός του τελευταίου 24ωρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κίνηση – ΜΑΤ με την απόκτηση του Νίκου Καρέλη που έρχεται ως δανεικός στην Τούμπα

Καταλυτική η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη για την ενίσχυση της ομάδας την τελευταία ώρα!

Άγνωστες λεπτομέρειες για όλες τις υποθέσεις που απασχόλησαν τον Δικέφαλο και η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη

Η περίπτωση Μάρκοβιτς, οι εξελίξεις – θρίλερ με Πρίγιοβιτς και όχι μόνο!

Η ζωή συνεχίζεται μετά την Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ

Το ταξίδι συνεχίζεται – EUROPA LEAGUE με Τσέλσι, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Βίντι o PAOK

Ο Γαλαξίας αστέρων, η ισόβια πρωταθλήτρια και η παρέα του Παρτιζάνου στο δρόμο του Δικεφάλου

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το ταμείο γεμίζει και στο EUROPA LEAGUE – Τα έσοδα του ΠΑΟΚ – Τα κέρδη και ο μεγάλος στόχος

ΘEMA: Οι απαιτητικές εβδομάδες – Από την Ευρώπη στην Ελλάδα

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τον απέκλεισαν οι αδυναμίες του…

Η ιστορία επαναλήφθηκε – Ένα πάθημα, που δεν έγινε μάθημα

Μνημόνια και… panionios.com

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Άρχισαν τα όργανα – Οι πιέσεις και οι εντυπώσεις

ΘΕΜΑ: Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Mister 77,1%

Γιώργος Τουρσουνίδης, Γιώργος Κούτσης και Διονύσης Χασιώτης σχολιάζουν στη FORZA για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του

ΡΕΤΡΟ: Όταν ο ΠΑΟΚ πάει Νέα Σμύρνη

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Θόδωρος Χαστάς

O Σαρανταλήθειας αποκαλύπτει ότι το σεντόνι είναι του σατανά, ο Αδιάκριτος φυτρώνει κλασικά εκεί, που δεν τον σπέρνουν και το Στραγάλι κατακεραυνώνει αυτούς που σφυρίζουν φάλτσα!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλ Γκος, θέλει φινάλε με τίτλο

Παρασκήνιο από θέση Courtside: Τι έγινε με Χαραλαμπόπουλο και Γιάνκοβιτς, αλλά και τον… Μπόμπι Νάιτ

ΒΟΛΕΙ

Τετ-α-τετ με τον Τάσο Γάτση: “Θέλω να ζήσω το Παλατάκι”

Ποδόσφαιρο Γυναικών : Νέα εποχή με ίδιους στόχους

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Με αποκαλύψεις για τις μεταγραφικές υποθέσεις και όλες τις ειδήσεις!

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να αποδοθούν ευθύνες, προτεραιότητα για εμάς η ασφάλεια των Βέλγων”

Η επιστολή Αγγελούδη για όσα έγιναν στο Βέλγιο και τους οπαδούς της Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, επέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFAΑλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ με υπεύθυνη την αστυνομία του Βελγίου.

Τώρα, έγινε γνωστό και το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής, που αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Την προσεχή Πέμπτη η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Club Brugge, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Στην πόλη μας ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη γιορτή, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να προβάλλουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε ένα φιλόξενο προορισμό.

Δυστυχώς οι μαρτυρίες κατοίκων μας που ταξίδεψαν στη Brugge για τον πρώτο αγώνα, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, συνοδευόμενα από πειστικά βίντεο και αποδείξεις για εκτεταμένη και υπερβολική χρήση βίας από την βελγική αστυνομία.
Οι βέλγικες αρχές δεν πρόλαβαν από νωρίς να εμποδίσουν όσους προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο (η οποία ήταν και η βασική τους αποστολή) και για αντίποινα επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο.

Η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν την πόλη μας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.

Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών.

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Αγγελούδης
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κομβικό παιχνίδι για τις διασταυρώσεις

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φινάλε στο G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 20:00 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή.

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία με τον ΓΣ Περιστερίου, χρειάζεται μόνο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης, προκειμένου να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Υδραϊκού με 7-9, και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς και «βολεύεται» ακόμα και με ισοπαλία.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως μαρτυρούν και τα τελευταία αποτελέσματα της. Εμείς από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα. Εύχομαι ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: “Παιχνίδι ζωής το αυριανό, μας δίνει ενέργεια ο κόσμος”

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την Μπριζ, την Τούμπα και τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το δικό του στίγμα, με φόντο την αυριανή "μάχη" με την Κλαμπ Μπριζ και τοποθετήθηκε για όλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το αυριανό ματς: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, που αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο top level. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και το γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα μας επηρέασε κι έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Τους έσπρωξε και το κοινό τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαρίσει. Σίγουρα δικαιούταν λίγο παραπάνω τη νίκη η Μπριζ, αλλά το ποδόσφαιρο κρίνεται στις στιγμές και τις λεπτομέρειες".

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: "Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι συζητήσεις. Κι εμείς είχαμε παίκτες εκτός αυτή την περίοδο. Δεν έχουν σημασία αυτά. Οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα, ενώ εμείς παίξαμε τρία παιχνίδια. Δεν μπαίνουμε σε ζυγαριά. Ξέρουμε ότι θα έχουμε καλή στήριξη από τον κόσμο μας κι όπως έχω πει πολλές φορές, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο φόβος που αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά η ενέργεια που δίνει ο κόσμος στη δική του ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές που θα πιέζουμε την Μπριζ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προβληματίσει τους Βέλγους".

Για την Κλαμπ Μπριζ: "Δεν μπαίνω σε σύγκριση της Κλαμπ Μπριζ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι δύο ομάδες με εμπειρία, αλλά δε μου αρέσει να συγκρίνω. Η Ντιναμό έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τη δική της ποιότητα και η Μπριζ έχει κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια. Σημαντικό για εμάς είναι να φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε. Ήταν σημαντικό να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μετά το πρώτο ματς. Στόχος είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δυνατή ομάδα, αλλά με λιγότερη πίεση για εμάς. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Το μόνο που μπορώ να συγκρίνω με την Ντιναμό, είναι ότι τότε ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα από άποψη ψυχολογίας, γιατί προερχόμασταν από μία ήττα με 2-0".

Για το αν θεωρεί πως αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φέτος: "Συνολικά δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Πριν από μία εβδομάδα παίξαμε με την Κλαμπ Μπριζ, είχαμε παίξει ντέρμπι στην Ελλάδα με ένταση. Παίξαμε με τη Λαμία που έπρεπε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ενώ η Μπριζ δεν είχε παίξει ματς πριν από εμάς. Τώρα, για εμάς ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αύριο είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά. Για να φτάσουμε εδώ, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλές άλλες ομάδες. Είχαμε και το πρωτάθλημα, όπου κανείς δε μας έδινε ελπίδες. Κάθε παιχνίδι μας έδινε ψυχολογία και ήταν σημαντικό. Το επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας τώρα είναι διαφορετικό και γι' αυτό πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι".

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ