Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληγιαννίδης "δαγκωτό"!

Ο Βλάνταν Ίβιτς του έδωσε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό και αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όντως από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Δεληγιαννίδης "δαγκωτό"!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος αναδείχθηκε Fans Man of the Match από τον κόσμο, με την ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αναδείχθηκε, από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πανελευσινιακό για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ελευσίνα με μοναδικό στόχο την νίκη, και μάλιστα με πολλά τέρματα, προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ μέχρι τώρα στην σεζόν, και αυτοί τον δικαίωσαν, καθώς μπορεί στο πρώτο μέρος να μην κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να σπατάλησαν 15 τελικές προσπάθειες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το ξέσπασμα. Ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 0-7 και ο Δικέφαλος προκρίθηκε ως πρώτος στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι που δεν υστέρησε κανείς, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, κλήθηκε να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ για πρώτη φορά στην καριέρα του, και τα κατάφερε μια χαρά. Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Δεληγιαννίδης ασχολήθηκε κυρίως με το δημιουργικό κομμάτι, όντας ο παίκτης που μοίρασε τις ασίστ σε Κλάους και Περέιρα, για τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας, ενώ και το γκολ του Κουλούρη, προήλθε από φάση που ξεκίνησε ο ίδιος.

Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App αντάμειψε τον νεαρό άσο και τον έχρισε ως Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης στην Ελευσίνα, με ποσοστό 49,25%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Δημήτρη Πέλκα , τον μοναδικό που κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ