Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να δώσουμε στους νέους στην ομάδα νοοτροπία πρωταθλητισμού»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Τρόικα" στον Libero 107,4 ήταν ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.

Attackερ

«Να δώσουμε στους νέους στην ομάδα νοοτροπία πρωταθλητισμού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι έφτασε τα 1000 γκολ: Είναι ένα δυνατό νούμερο, ένα μεγάλο προσωπικό μου επίτευγμα. Στην ομάδα ο ρόλος μου δεν είναι να σκοράρω, αλλά κυρίως οργανωτικός, να κατανέμω σωστά το παιχνίδι. Το σκοράρισμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αυτό που πέτυχα με κάνει χαρούμενο και να νιώθω πολύ περισσότερο κομμάτι της ομάδας.

Για τα 15 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: Και να προσπαθήσω να τα συνοψίσω σε μία φράση πάντα θα αφήνω κάτι χωρίς ερμηνεία. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός, η καψούρα μου, η οικογένεια μου, όλη μου η ζωή εδώ και 15 χρόνια έχει ΠΑΟΚ μέσα της. Είμαι άλλος άνθρωπος πριν ξεκινήσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και άλλος τώρα.

Για το καλό σερί και τη μάχη που έρχεται με τον Ολυμπιακό: Θα είναι η πρώτη φορά αν κερδίσουμε που θα το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι ένα κίνητρο για όλους μας ξεχωριστά. Το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουμε είναι να βάλουμε τους νέους αθλητές στη λογική του πρωταθλητισμού, όπως είχε γίνει με εμάς όταν είχαμε έρθει μικροί και οι παλιότεροι μας μπόλιασαν στον πρωταθλητισμό. Μία νίκη θα βοηθήσει τους μικρούς να πιστέψουν τους εαυτούς τους και να καταλάβουν που αγωνίζονται.

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του στην ομάδα: Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι πολύ καλές επιλογές. Συνήθως δε χρειάζεται να πάρω τον ρόλο του μεγαλύτερου, κάποιες φορές οι νεαρότεροι θα έρθουν μόνοι τους να ρωτήσουν, τότε και εγώ και οι πιο έμπειροι λειτουργούμε έτσι.

Για τα φετινά του όνειρα: Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους. Φέτος γίνεται μία αλλαγή στην πλεύση, όχι ότι φεύγουμε από τον πρωταθλητισμό, αλλά είπαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται βάσει των ρόστερ και των μπάτζετ που υπάρχουν. Ο ΑΣ επένδυσε σε νέα παιδιά για να έχει ο ΠΑΟΚ μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι νέοι στην ομάδα να έχουν νοοτροπία πρωταθλητισμού.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη: Βεβαίως χρειαζόμαστε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ομάδας του ΠΑΟΚ. Για εμάς που είμαστε και ΠΑΟΚτσήδες μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Τους καλούμε την Τετάρτη στο κλειστό της Νεάπολης να έρθουν να υπερασπιστούν την έδρα μας και μακάρι να τους δώσουμε χαρά και να απολαύσουν το παιχνίδι.

Για το αν έχει κι άλλους προσωπικούς στόχους: Ο προσωπικός μου στόχος συνάδει πλέον με τον ομαδικό, θα ήθελα μέχρι να σταματήσω ο ΠΑΟΚ να πάρει όσο περισσότερα πρωταθλήματα και Κύπελλα μπορεί και αφού σταματήσω η ομάδα να πάρει ακόμα περισσότερους τίτλους, όσους πιο πολλούς θα μπορεί.

Για το αν του λείπουν οι τίτλοι: Η δίψα για τίτλους είναι πάντα μεγάλη. Από το 2017 και το Κύπελλο Ελλάδας γίνεται μία ανανέωση, φέτος έχουμε και νέο τιμ. Οι τίτλοι πάντα λείπουν και σου δίνουν κίνητρο να προσπαθείς.

Για το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα ασπρόμαυρα τμήματα: Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ ξεκίνησε δειλά δειλά λόγω της αλλαγής στο προπονητικό τιμ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ευχαριστιέμαι σαν θεατής αυτό που βλέπω. Αν δε γίνουν τρομερά εξωαγωνιστικά πράγματα θα πάρουμε πάλι και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ασχολούμαι και με το μπάσκετ, είδα τις αλλαγές που έγιναν και ότι το καλοκαίρι το τμήμα πέρασε δύσκολα. Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να το στηρίξουμε λίγο παραπάνω. Εγώ προσωπικά μικρός φώναζα Πρέλεβιτς και Κόρφας και αυτό ισχύει για πολλούς. Είναι πιθανό φέτος να παίξουμε και για την παραμονή, εύχομαι σύντομα να ξεφύγει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ από αυτό τον κίνδυνο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρώτο βήμα σε «θρίλερ» ο ΠΑΟΚ

Έκαμψε την αντίσταση της Πυλαίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 28-27 του ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος της Α1.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους και πάλι στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα την Κυριακή στις 14:00 με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας να είναι γηπεδούχος.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 12-14 στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ όμως να αντιδρά και να επέρχεται η ισορροπία 15-15.

Δυνατές μονομαχίες και στο δεύτερο ημίχρονο με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 18-21. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο γκολ 20-21 και ισοφάρισε 22-22.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν κεφάλι με 25-23 και 27-25, όμως ήταν η σειρά της Πυλαίας να απαντήσει και να ισοφαρίσει 27-27.

Ένα γκολ της Χατζηπαρασίδου στο 58' αποδείχτηκε καθοριστικό με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 28-27.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 8-9, 9-12, 12-13, 15-15 (ημχ), 16-19, 18-21, 21-22, 23-23, 26-25, 28-27

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Κερλίδη 2, Μεντεσίδου 1, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα 2, Καπρινιώτη, Σεβδίλη, Σίλβα 2, Ζενέλι 3, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη, Μπουράτο 6, Μιλόγεβιτς, Τόμασεβιτς 1

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου 3, Ε. Τροχίδου 3, Κουκμίση 4, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 6, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 3, Αργυροπούλου 4, Παναγιωτίδου 2, Γ. Παπαδοπούλου, Α. Παπαδοπούλου 2.

Διαιτητές: Θεοδοσίου- Παπούλιας, Κόκκινη: 52:24 Τσαρτσίου (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 5-9, Πέναλτι: 3/3-2/4

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 14:00.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=1W7XUnXFU_E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κάνει το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να πάρει το εισιτήριο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τις παίκτριες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς έχει φτάσει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η πρόκριση μας στους τελικούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και κυρίως προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ