Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμπούτο με πρόκριση (pics)

Την πρόκριση στους "16" του "Κυπέλλου του Βασιλιά" πήρε πριν από λίγη ώρα η Αλ Ιτιχάντ, κερδίζοντας με 2-1 στην έδρα της Αλ Ουάσμ με γκολ στο… έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ντεμπούτο με πρόκριση (pics)

Η νέα ομάδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρομαρίνιο πέτυχε το 1-1, για να έρθει στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Εϊσα να “γράψει” το τελικό 1-2. 

Σε ότι αφορά το ντεμπούτο του πρώην Σέρβου επιθετικού, ο Σλάβεν Μπίλιτς τον έριξε στη “μάχη” με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πρίγιοβιτς να καταγράφει έτσι την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της Αλ Ιτιχάντ, που σαφέστατα ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσπόντοφ: “Πάνω από όλα οι στόχοι με τον ΠΑΟΚ”

Ικανοποίηση και μήνυμα ενόψει της συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του από χθες, με αφορμή το βραβείο του κορυφαίου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, που κρατάει για μία ακόμη φορά στα χέρια του.

Ο Βούλγαρος άσος, βρίσκεται στο επίκεντρο όπως είναι φυσικό και απολαμβάνει και ο ίδιος αυτή τη στιγμή, καθώς προφανώς πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση.

"Άκουσα τα λόγια του Στόιτσκοφ και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα, να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό, μαζί με την ομάδα μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντεσπόντοφ, σε μία από τις τοποθετήσεις που έκανε μετά την τιμητική εκδήλωση στη Βουλγαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ