Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται… μεγάλη αλλαγή

Η πρόταση για διπλούς αγώνες θα συζητηθεί από την ομάδα εργασίας που θα συζητήσει και την αναδιάρθρωση.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Έρχεται… μεγάλη αλλαγή

Σκέψεις για κατάργηση των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας, που είναι σε ισχύ από την περίοδο 2014-25, με διπλούς αγώνες από την αρχή μέχρι και τα ημιτελικά από τη νέα χρονιά, υπάρχουν στην ΕΠΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε δουλειά για ΑΕΚ

Αφήνει πίσω του το ματς με την Λαμία ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αφήνοντας πίσω του την γκέλα που τον πληγώνει βαθμολογικά κόντρα στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για του για το κομβικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στην Τούμπα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας;»

Νέα ανακοίνωση Βόλου κατά Άρη και Καρυπίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ Βόλου - Άρη και Αχ. Μπέου και Θ. Καρυπίδη με την ομάδα της Μαγνησίας να απαντά στη διαρροή των «κιτρίνων».

Αρχικά, ο Βόλος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Φακούντο Μπερτόγλιο και όπως ισχυρίστηκε σχετικά «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Οχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα», έδωσε η ομάδα της Μαγνησίας, λίγο μετά την «απάντηση» των «κίτρινων».

Ο Άρης με διαρροή έριξε το μπαλάκι στον Βόλο και τον Αχ, Μπέο, ο οποίος όμως επανήλθε με νέα ανακοίνωση:

«Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να απαντήσουν επίσημα και περιορίζονται σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αλλά αλήθεια τι θα μπορούσανε να πούνε για το συγκεκριμένο θέμα. Ας εξηγήσουν στους ίδιους τους τους εαυτούς πρώτα και εν συνεχεία σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τι δουλειά είχε ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης να τηλεφωνήσει σε ποδοσφαιριστή μας αλλά και να ενημερώσουν και τι ακριβώς συζήτησαν.

Σε ότι αφορά το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βόλου και του Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον Καρυπίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Βόλου, συζήτησε για την ομάδα του και όχι για κάποια άλλη ομάδα.

Ως εδώ. Δεν πρόκειται να δώσουμε άλλη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ