Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν Λουτσέσκου-Μάριο Μπράνκο (video)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (19:30), την ώρα που τα μεταγραφικά θέματα "τρέχουν".

Αγάπη Γαβριηλίδου

Τα είπαν Λουτσέσκου-Μάριο Μπράνκο (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, δουλεύουν κι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ματς του Σαββάτου, ωστόσο από την άλλη μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το κομμάτι των μεταγραφών, με την άφιξη του Γιόσιπ Μίσιτς να… ανοίγει το δρόμο.

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι ο Μάριο Μπράνκο έδωσε σήμερα το παρών στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο του PAOKTV, είχε ένα τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στο περιθώριο της προπόνησης, με τους δύο άνδρες προφανώς να τα λένε και για τις μεταγραφές.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, αλλά και όλα όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανοι για εσένα»

Η υπόσχεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ και τα “μπράβο” από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μπάμπα Ράχμαν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας για τρίτη διαδοχική χρονιά και τέταρτη συνολικά, αναδείχθηκε χθες ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

"Αυτό το βραβείο είναι ένα κίνητρο για μένα να είμαι καλύτερος από χθες και να κερδίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για την αναγνώριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σημαίνει πολλά!" έγραψε ο Βούλγαρος επιθετικός στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σχολιάζει από την πλευρά της: "Είμαστε περήφανοι για σένα".

Σχόλιο όμως στην ίδια ανάρτηση έκανε και ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον Γκανέζο μπακ να γράφει:  "Συγχαρητήρια φίλε μου. Σου αξίζει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tετραήμερο ήταν και… πάει!

Η επιστροφή στη δουλειά με “φόντο” το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και το γεμάτο “απουσιολόγιο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Mετά από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης, διάστημα στο οποίο ήταν εντελώς... ελεύθεροι υπηρεσίας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις!

Το ραντεβού των "ασπρόμαυρων" με τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, το οποίο ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 31 Μαρτίου.

Βέβαια, ο Ρουμάνος προπονητής και οι συνεργάτες του βλέπουν σημαντικά γεμάτο το "απουσιολόγιο" της ομάδας, καθώς σήμερα και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα... στερηθούν τους διεθνείς, δηλαδή τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Αντριγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Στέφανο Τζίμα και Παναγιώτη Παναγιώτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν περισσεύει κανένας!

Aυτοί που θα πρέπει να δώσουν “φρεσκάδα” στην ομάδα προερχόμενοι από τον πάγκο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαϊδης" στις 31 Μαρτίου, o ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία των  φετινών του υποχρεώσεων με ένα "τρελό" πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου σε Stoiximan Super League και Europa Conference League και την ελπίδα για... πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες!

Σε αυτή τη σειρά αγώνων, που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή Ελλάδας και τις δύο προκρίσεις που θέλει να πανηγυρίσει ο Δικέφαλος προκειμένου να βρεθεί στον τελικό της 29ης Μαϊου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κυριολεκτικά δεν περισσεύει κανένας!

Μάλιστα, ποδοσφαιριστές όπως οι Γιοάν Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Γιάννη Μιχαηλίδης, Χάρης Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Στέφανος Τζίμας, ακόμα και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, έστω και αν δεν αποτελούν βασικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Ειδικότερα, όλοι οι παραπάνω, τόσο στα παιχνίδια που θα πάρουν φανέλα βασικού όσο και στα ματς που θα κληθούν να βοηθήσουν από τον πάγκο, εκτός του ότι θα πρέπει να είναι άκρως αποτελεσματικοί, θα πρέπει να "φρεσκάρουν" την ομάδα στον μέγιστο δυνατό βαθμό, από τη στιγμή που οι περισσότεροι εκ των υπόλοιπων συμπαικτών τους έχουν "φορτωθεί" αρκετά τη φετινή σεζόν γενικότερα και το τελευταίο διάστημα ειδικότερα!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ