Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε ο Σβιντέρσκι! (video)

Την ανακοίνωση της απόκτησης του Κάρολ Σβιντέρσκι μέχρι το 2022, γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας παράλληλα στο PAOK TV και ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πολωνό φορ!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ανακοινώθηκε ο Σβιντέρσκι! (video)

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι με μεταγραφή από τη Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ. Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 9” αναφέρει η ανακοίνωση, που επιπλέον φιλοξενεί το βιογραφικό του Πολωνού επιθετικού:

“O Κάρολ Σφιντέρσκι γεννήθηκε στο Ράβιτς της Πολωνίας στις 23 Ιανουαρίου του 1997 και ξεχώρισε για το ταλέντο του από μικρή ηλικία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Ράβια Ράβιτςπριν αγωνιστεί για το αθλητικό σχολείο UKS SMS του Λοτζ.

Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ και αρχικά αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της 3ης εθνικής κατηγορίας της Πολωνίας.

Οι επιδόσεις του ανάγκασαν τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας να τον καλέσουν για προπονήσεις και σταδιακά να τον κάνουν μόνιμο μέλος του ρόστερ. Την πρώτη του σεζόν, μάλιστα, πρόλαβε ν’ αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια και να σκοράρει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στις 3 Ιουνίου του 2015 κόντρα στην Πόγκον Σέτσιν.

Οι επόμενες τρεισήμισι σεζόν τον βρήκαν βασικό και αναντικατάστατο στη Γιαγκελόνια, με την οποία πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

Συνολικά με τη φανέλα της πολωνικής ομάδας μέτρησε 128 συμμετοχές, 25 γκολ και εννιά ασίστ, με περισσότερα από 5.000 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα, συμμετείχε και σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της χώρας του μέχρι την Κ21, με το όνομα του να βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών σκάουτερ ανά την Ευρώπη.

Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν τόσο η Τζένοα, όσο και η Στουτγάρδη, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει την υπογραφή του και τον Πολωνό να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Καλώς ήρθες Κάρολ!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ