Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο περηφάνια για σένα ΠΑΟΚάρα! (pics)

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί τον οικονομικό αιμοδότη της παιδοογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ.

Attackερ

Μόνο περηφάνια για σένα ΠΑΟΚάρα! (pics)

Στη φετινή παράδοση της ετήσιας επιταγής για την οικονομική ενίσχυση του συγκεκριμένου τμήματος που φροντίζει τα μικρά παιδιά που δίνει από πολύ νωρίς μάχη για τη ζωή τους, έδωσαν το παρών ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ΤΡΟΜΕΡΗ πρωτοβουλία του PAOK Action γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι και μία αφορμή να μας ενώνει:

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη
Το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα παιχνίδι. Επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι. Η αξία της ανθρώπινης ζωής, το δικαίωμα στην ελπίδα και στο όνειρο, η εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά αποτελούν σαφώς πιο σημαντικά κεφάλαια. Και ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη και τη δυναμική του φροντίζει ώστε τα νέα παιδιά να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν τον αγώνα που η μοίρα τους επεφύλασσε. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος.

H θέσπιση του προγράμματος PAOK Action ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που φρόντισε να οργανώσει ο Ιβάν Σαββίδης μόλις ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Ένα πρόγραμμα που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο ισχυρό, όλο και πιο δραστήριο θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Μια από τις βασικές δράσεις του PAOK Action είναι η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Μια… κληρονομιά από τη διοίκηση του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη που ουσιαστικά δημιούργησε την πτέρυγα, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια λειτουργεί χάρη στην ενίσχυση του κ. Σαββίδη.

Τη Δευτέρα (21.01) ο Αντρέ Βιεϊρίνια με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρεκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην παράδοση της ετήσιας επιταγής ύψους 64.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ. Στα έξι χρόνια που ο κ. Σαββίδηςστηρίζει την Παιδοογκολογική Πτέρυγα, έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν κι εργάζονται στην Πτέρυγα προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που παλεύουν για να νικήσουν τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής τους. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η Κλινική λειτουργεί χάρη στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τους παίκτες «οικογένεια».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ