Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε ο Ουάρντα

Κάτοικος Τούμπας θα είναι και πάλι ο Αμρ Ουάρντα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Υπέγραψε ο Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος άσος, όπως διαβάσατε πριν από λίγο μέσα από το PAOK24, βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουάρντα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του είναι γεγονός, ενώ αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Βραζιλιάνου σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ανάρτηση με αποδέκτες όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, έκανε ο Τάισον στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος του Δικεφάλου πόζαρε στο γκράφιτι που είναι αφιερωμένο στον ίδιο, έξω από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας και έγραψε:

"Είμαι πολύ ευγνώμων για τα πάντα που βιώνω στην ομάδα και στην πόλη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη. Ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένεται συνάντηση με Πολιτεία για το VAR

Το θέμα της νέας σύμβασης και η χρηματοδότησή της πέφτει στο τραπέζι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δε θα αργήσει πολύ η συνάντηση της Super League και της ΕΠΟ με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για το θέμα της νέας σύμβασης για το VAR.

Όπως αναφέρεται στην Αθήνα, η ΕΠΟ με επιστολή της ζητάει να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση, μετά την απόφαση που πάρθηκε στις 4 Μαρτίου στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η νέα σύμβαση αναμένεται να κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ (έναντι 15 αυτής που είχε υπογραφεί το 2019) και μέσα σε αυτή αναμένεται να περιλαμβάνεται τόσο το ημιαυτόματο οφσάιντ, όσο και το goal line technology.

Το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με την Πολιτεία να αναλαμβάνει το κόστος, όπως έγινε και στην προηγούμενη σύμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογέτ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει Καζακστάν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και η Ελλάδα, είναι έτοιμη να κερδίσει το Καζακστάν την Πέμπτη στην «Αγιά Σοφιά» κάνοντας το επόμενο βήμα για την παρουσία της στην τελική φάση του EURO 2024.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τη Σούπερ Λίγκα για την αποδοχή του αιτήματος μου. Έτσι είχα την ευκαιρία να κάνουμε δύο καλές προπονήσεις με την ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και τώρα είμαστε μπροστά στον κύριό μας στόχο. Είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο όταν η ομάδα έχει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί όπως συμβαίνει τώρα», υποστήριξε και όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον αγώνα με το Καζακστάν υπογράμμισε…

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο ματς με το Καζακστάν είναι το «κλειδί» και μόνο αυτό κοιτάμε. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τον εαυτό ματς να κάνουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι και οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και φυσικά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παρακολουθούσα τους παίκτες στα παιχνίδια τους, τους είδα στις προπονήσεις των ομάδων τους, ήμουν σε επαφή μαζί τους, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων, γνωρίζουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το Καζακστάν…

«Ξέρουμε τα πάντα για το Καζακστάν. Θα εκπλαγώ εάν αλλάξουν κάτι που δεν το ξέρουμε. Οι παίκτες γνωρίζουν πολλά και πριν το ματς θα γνωρίζουν τα πάντα για το Καζακστάν. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έχουμε μια αρκετά καλή απόδοση εκείνη την ημέρα».

Σε ερώτηση για τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι ότι η αποστολή της ομάδας είναι εύκολη λόγω του ονόματος και της δυναμικής του Καζακστάν ανέφερε… «Το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο».

Σχετικά με το συμβόλαιό του και τι θα απαντήσει εάν η Εθνική πάρει την πρόκριση και η ΕΠΟ του προτείνει ανανέωση της συνεργασίας, εάν εκείνος θα το υπογράψει τόνισε: «Εξαρτάται… από τους όρους του συμβολαίου. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εγώ είμαι ο ίδιος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ