Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυση του Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας!

Συνέχεια στο ντέρμπι της Τούμπας δίνει ο Ολυμπιακός δεδομένου πως ακολούθησε τη νομική οδό και στρέφεται κυρίως κατά της Αστυνομίας που δεν επέτρεψε την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια.

Στέργιος Αναστασιάδης

Μήνυση του Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας!

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα δοθεί στα δικαστήρια καθώς η πλευρά των «ερυθρόλευκων» στρέφεται κυρίως κατά του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων λόγω της απόφασης να απαγορευθεί η είσοδος στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Και αυτό ενδεχομένως επειδή η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη και η κάθοδος του στην είσοδο των αποδυτηρίων, την στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού είχε αρνηθεί να εισέλθει στο γήπεδο μετά το περιστατικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ηρεμήσει τα πνεύματα…

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λίβερπουλ: Νέα γκέλα και επεισόδιο Σαλάχ – Κλοπ!

Ενταση ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό τεχνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς η Λίβερπουλ αδυνατεί να πάρει το «τρίποντο» της νίκης στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σε αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική της Premier League, και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄) με τον Μπόουεν. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 48΄ με τον Ρόμπερτσον, ενώ στο 65΄ πραγματοποίησε την ανατροπή μετά από αυτογκόλ του Σούτσεκ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μιχαϊλ Αντόνιο στο 77΄.

Το χειρότερο για τη Λιβερπουλ ήταν ο τσακωμός Σαλάχ - Κλοπ την ώρα που ο Γερμανός είχε σηκώσει τον Αιγύπτιο για να τον περάσει στο ματς. Τότε, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε μία έντονη λογομαχία, με τον Σαλάχ να χειρονομεί και να φωνάζει, και τον Κλοπ να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του. Ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός, μάλιστα, προσέγγιζε τον προπονητή του και χρειάστηκε η επέμβαση του Νούνιεζ, ώστε να απομακρυνθεί. Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο, ο Σαλάχ δεν επιχείρησε να χαλαρώσει την κατάσταση, αλλά αντιθέτως απέδειξε ότι υπάρχει τεράστια ένταση στις τάξεις της ομάδας. Περνώντας από τη μικτή ζώνη είπε στους δημοσιογράφους «Θα ανάψει… φωτιά σήμερα αν μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ