Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ακόμα παράσημο!

Σε κούρσα για έναν εξελίχθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τον μήνα Ιανουάριο. Αυτός ο ένας, ήταν ο Τσούμπα Ακπόμ!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ένα ακόμα παράσημο!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 68.53% των ψήφων των φίλων του ΠΑΟΚ και κέρδισε κατά κράτος τους Λέο Ζαμπά και Εβγέν Σάκχοφ, με τη σχετική αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει ως εξής: 

“Έζησε περίπου ένα εξάμηνο στη σκιά της κυνικής αποτελεσματικότητας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δούλεψε, προσαρμόστηκε, περίμενε την ευκαιρία του και μόλις την πήρε φρόντισε να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Η κερκίδα έχει έναν νέο επιθετικό ν’ «αποθεώνει» κι ο ΠΑΟΚ νέο κάτοχο του τίτλου 11888 ΜVP για τον Ιανουάριο. Τον Τσούμπα Άκπομ.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να υπολογίζεις το απρόοπτο. Αν και στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιoβιτς το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού μόνο απρόοπτο δεν ήταν. Τα 18 γκολ που σημείωσε ο Σέρβος φορ στο πρώτο μισό της χρονιάς έφεραν το πλήρωμα του χρόνου και τα 10 εκατ. ευρώ της Αλ Ιτιχάντ που καιγόταν για ουσία.

Εδώ κάπου τελειώνει η αναφορά στον Πρίγιoβιτς και μπαίνουμε στην ουσία. Ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να διασφαλίσει την επόμενη μέρα με προσθέτοντας ένα ακόμα πολύτιμο… εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Τσούμπα Άκπομ εκφράζει μια διαφορετική σχολή σέντερ φορ. Πιο physical, πιο συμμετοχικό στο δημιουργία και στην ανασταλτική λειτουργία, πιο ενεργό εκτός κουτιού, με άλλη σύνδεση με τους δέκα παίκτες πίσω του, με αλλιώτικα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Εδώ τελειώνει και η αναπόφευκτη, αλλά μάλλον άτοπη και σίγουρα άδικη τόσο για τον Πρίγιoβιτς όσο και για τον Άκπομ σύγκριση. Η ουσία είναι πως ο Άγγλος στον πρώτο γεμάτο μήνα στη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, να δει άλλο ένα να του ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ και να μοιράσει τρεις ασίστ. Να γεμίσει το γήπεδο, να κάνει τους αντιπάλους να τον νιώσουν στο πετσί τους και τους συμπαίκτες του να στηριχθούν πάνω του για την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP ο Άκπομ συγκέντρωσε το 68,53% των ψήφων του κοινού και πήρε το πρώτο του ατομικό βραβείο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο ανεβασμένος Λέο Ζαμπά, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο κομβικός αν και αθόρυβος, Εβγέν Σάκχοφ .

Ο Τσούμπα, μάλιστα, με το ονειρικό του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη θέσει υποψηφιότητα και για back to back τίτλο παρότι είμαστε μόλις τα μέσα του μήνα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Nότιγχαμ Φόρεστ: Σκέψεις για νομικές κινήσεις κατά του Γκάρι Νέβιλ!

Για τη δήλωση του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί… μαφιόζικης συμμορίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Να κινηθεί νομικά κατά του Γκάρι Νέβιλ, για τις δηλώσεις του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί... μαφιόζικης συμμορίας, σκέφτεται η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής του Sky Sports, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον.

Υπενθυμίζεται πως "σκληρή" ανακοίνωση κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε χθες και η Premier League, με την βρετανική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να υποστηρίζει πως δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι στο ματς με την Έβερτον, κατηγορώντας ανοιχτά τον διαιτητή του VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υπογραμμίζοντας πως είναι οπαδός της Λούτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ