Connect with us

ΑΣ

Το σχόλιο της ημέρας

Ξημερώνει ένα πολύ δυνατό "ασπρόμαυρο" τριήμερο, με τα περισσότερα φώτα να πέφτουν φυσικά στο Ηράκλειο. Είκοσι χρόνια ήταν αυτά. Δεν τα λες και λίγα…

Στέργιος Αναστασιάδης

Το σχόλιο της ημέρας

Ωστόσο, του τελικού στα “Δύο Αοράκια” προηγείται ο σημερινός τελικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Άρτα, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση (17:00). Μπορεί κάποιος να ξεχάσει το πως οι “ασπρόμαυρες” έχασαν το περσινό Κύπελλο; Μάλλον όχι. Τρία χρόνια λοιπόν μετά το δεύτερο και τελευταίο έως σήμερα Κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος στο γυναικείο χάντμπολ, τα κορίτσια του Δημήτρη Δημητρούλια διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουν με το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ραφαήλ Γκαϊδατζής βρίσκεται στην Άρτα για λογαριασμό του PAOK24 και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβεί στο (πολύ όμορφο είναι η αλήθεια) Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών, στο οποίο αναμένεται να βρεθούν και πολλοί φίλοι του Δικεφάλου (για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ). 

Από την πλευρά της, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα τα χαράματα για το Ηράκλειο, εννοείται με τον Φιλ Γκος στην αποστολή της. Ο Αμερικανός ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης και δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τον τελικό, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να ηγείται της αποστολής και την Μαρία Γκοντσάρεβα να συνοδεύει τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του

Τα… προεόρτια του τελικού ξεκινούν σήμερα με την καθιερωμένη συνέντευξη των δύο προπονητών και των δύο αρχηγών (15:00), με τον Νίκο Μοσχοβίτη να σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο Ηράκλειο, μέσω του PAOK24 και του Libero 107,4. 

Με αυτά και με αυτά, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε απολύτως δικαιολογημένα να επισκιάσει τρόπον τινά την ομάδα ποδοσφαίρου. Ας είναι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα στη Ριζούπολη και πως να προετοιμαστούν για να προσθέσουν άλλη μία νίκη στην απίστευτη συγκομιδή τους, τη στιγμή που η… κλάψα συνεχίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αυτούς που οι ομάδες τους είτε αποχωρούν από τους αγωνιστικούς χώρους στο ημίχρονο, είτε ξεγυμνώνονται στα παιχνίδια αποδείξεων, είτε αναδύονται στην επιφάνεια όταν πλησιάζει ο καιρός να τεθούν απέναντι στον Δικέφαλο. Ψυχραιμία παιδιά, όλοι θα πάρετε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει κανέναν σας… παραπονεμένο, μην αγχώνεστε!

Φυσικά, αυτό το τριήμερο περιλαμβάνει δράση και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ΠΑΟΚ, με όλες τους να έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με νίκες!

Υ.Γ. Πραγματικά είναι απολαυστικό να διαβάζεις πως ο μπασκετικός Ολυμπιακός σκέφτεται να… μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα ή στην VTB League, να βλέπεις τους “δεν μας ενδιαφέρει η ποινή που θα μας επιβληθεί” να μετατρέπονται μέσα σε λίγες ώρες σε “τιμωρήστε μας με -1 και όχι με -6” αλλά και να παρατηρείς τους ψεύτες να κάνουν στροφή 180 ημερών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες και να κρύβονται μέσα στις τρύπες τους
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ