Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στηρίξτε τα ταλέντα της ΠΑΟΚάρας!

Η Κ19 του ΠΑΟΚ διανύει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν και έχει μπροστά της μία ευρωπαϊκή πρόκληση.

Attackερ

Στηρίξτε τα ταλέντα της ΠΑΟΚάρας!

Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου, οι οποίοι έχουν ως στόχο να περάσει το κατώφλι της πρώτης ομάδας, αντιμετωπίζουν αύριο την αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ και θέλουν να προκριθούν στους «16» του UEFA Youth League. 

Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα σε αυτή την αγωνιστική προσπάθεια της νεαρής ομάδας του ΠΑΟΚ, με την ΚΑΕ να απευθύνει κάλεσμα, αναφέροντας σχετικά:

Ένα ματς, ένα όνειρο
Υποδομή σημαίνει υπομονή. Επιμελές, προσεκτικό χτίσιμο αθλητών και προσωπικοτήτων.

«Οι πιο χαρακτηριστικές γενιές ποδοσφαιριστών από τη σχολή  του ΠΑΟΚ θα είναι αυτές των παιδιών που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000, καθότι θα είναι παιδιά που θα έχουν εκπαιδευτεί στις ακαδημίες μας οκτώ με δέκα χρόνια», έλεγε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος το 2014. Δεν επρόκειτο για κληρονομικό χάρισμα. Ο διευθυντής του PAOK Academy μιλούσε για τον προγραμματισμό, για την προσήλωση στο πλάνο που επιτυγχάνει τελικά.

Αν μη τι άλλο και καθότι ουδείς μπορεί να αγνοήσει το αποτέλεσμα στον αθλητισμό, αυτή η Κ19 του ΠΑΟΚ οδεύει προς το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη από τον Δεκέμβριο του 2017 και την Τρίτη 19.02 στις 19.00 αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο γήπεδο της Τούμπας, με στόχο την πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League. Είναι και πρόκληση και όνειρο αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι. Είναι και επιβράβευση κόπων. Και επιβεβαίωση ταλέντου και προοπτικής.

Για να φτάσει ως εδώ ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την ΑΕΛ Λεμεσού και την Μινσκ Λευκορωσίας, σε διπλά παιχνίδια. Eίναι η δεύτερη χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17, οπότε απέκλεισε την ακαδημία Πούσκας και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Αγιαξ. Είναι αξιοσημείωτο ότι σ’ εκείνη την ομάδα αγωνίζονταν οι Λύρατζης , Τσαούσης, Μελετίδης, Τζοβάρας, Χατζηστραβόςκαι Γκαργκαλατζίδης.

Τα παιδιά που αποτελούν την Κ19 του ΠΑΟΚ είναι γεννημένα το 2000 και το 2001, συν πέντε που γεννήθηκαν το 1999, από τους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν τρεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σουρωτή, καθώς στην Τούμπα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα η Τότεναμ.

Την τελική 20άδα από την οποία θα προκύψει η αποστολή της ομάδας αποτελούν οι:

Παπαδόπουλος, Ταλιχμανίδης, Συλλέκτης, Χατζηστραβός, Διαμαντής, Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Λύρατζης , Μανιώτης, Μελετίδης, Μιχαηλίδης, Πανίδης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Τάχατος, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Τζοβάρας, Βουτσάς.

Το προπονητικό team της Κ19 αποτελούν οι:

Προπονητής: Πάμπλο Γκαρσία

Βοηθός προπονητή: Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

Β΄ βοηθός προπονητή, αναλυτής: Γιάννης Αμπατζίδης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Βασίλης Πετρόπουλος

Γυμναστής: Θεοχάρης Κομσής

Γενικός αρχηγός: Κώστας Ιωσηφίδης

Ποιοι θα είναι οι «16»  

Στους «16» έχουν ήδη προκριθεί οι Αγιαξ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Χόφενχαϊμ, Λίβερπουλ, Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Ρεάλ και αναμένουν τους νικητές των εξής νοκ άουτ αγώνων:

ΠΑΟΚ – Τότεναμ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λοκομοτίβ Μόσχας

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους

Τσέλσι  – Μονακό

Μονπελιέ – Μπενφίκα

Χέρτα Βερολίνου – Παρί Σεν Ζερμέν

Μίντιλαντ – Ρόμα

Σίγμα Ολομουτς – Λυών

Στα νοκ άουτ παιχνίδια δεν προβλέπεται παράταση. Εκτελούνται κατευθείαν πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.
Επιτρέπονται έως πέντε αλλαγές, με τρεις διακοπές του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ