Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο προσκήνιο και ο Μπόικο!

Μεγαλώνει η αγωνία για τη θέση του τερματοφύλακα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Στο προσκήνιο και ο Μπόικο!

Η μέρα ήταν, είναι και θα είναι κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα του τερματοφύλακα. Οι επαφές είναι πάρα πολλές και η βραδιά μπορεί να αποβεί καθοριστική για την απόφαση ή τις αποφάσεις που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ εξακολουθεί να έχει επαφές με τον Οτσόα και τον μάνατζέρ του, αλλά αυτό που άκουσε σήμερα ήταν μάλλον… εκνευριστικό! Ο Μεξικανός αντί να απαντήσει μετά από όλες αυτές τις καθυστερήσεις, ζήτησε περισσότερα χρήματα. Είναι και αυτή μία απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για να κερδίσει χρόνο.

Αφού αυτή είναι η εξέλιξη, Σαββίδης και Μίχελ είναι σε επαφή για να πάνε παρακάτω. Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι πάντα μία ανοικτή υπόθεση για τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός περιμένει ένα κάλεσμα και αυτό ίσως προκύψει απόψε από τον ΠΑΟΚ. Αυτό το θέμα είναι πλέον στο πιο οριακό σημείο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό…

Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες (με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24) έχει ενεργοποιήσει την περίπτωση του Ντένις Μπόικο! Του Ουκρανού τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, που και παλιότερα απασχόλησε. Ο ΠΑΟΚ συζητάει αυτό το ενδεχόμενο δανεισμού, με την ίδια λογική που συζητούσε για τον Μακ.

Άρα… Απόψε στον ΠΑΟΚ αποφασίζουν οριστικά. Μετά από τις αρνητικές εξελίξεις με τον Οτσόα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα αποφασίσουν να στραφούν στον Ρέι ή και στην περίπτωση Μπόικο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ