Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεμινάριο στις ΠΑΕ για το Video Assistant Referre!

Η FIFA έρχεται την άλλη εβδομάδα στη χώρα μας για να ενημερώσει τα στελέχη των ΠΑΕ για το νέο σύστημα που σκοπό έχει τον περιορισμό των διαιτητικών λαθών.

Ελένη Μπούντου

Σεμινάριο στις ΠΑΕ για το Video Assistant Referre!

Εξειδικευμένα στελέχη της FIFA θα βρεθούν την άλλη Τετάρτη (26/7) στην Αθήνα, προκειμένου να παρουσιάσουν στα γραφεία της Super League το περίφημο «Video Assistant Referre», δηλαδή το σύστημα που αναμένεται να εφαρμοστεί πιλοτικά και στη χώρα μας την προσεχή σεζόν ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα διαιτητικά λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ρωμαίος» ο Ίγκορ Τούντορ!

Ο Κροάτης προπονητής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης και υπογράφει συμβόλαιο με τη Λάτσιο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Ρώμη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ίγκορ Τούντορ! Ο Κροάτης προπονητής "προσγειώθηκε" στην "Αιώνια Πόλη" και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Λάτσιο, έχοντας ήδη συμφωνήσει για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2025, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι που παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση των "Λατσιάλι"!

Τον 45χρονο προπονητή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της Λάτσιο και ο ίδιος "πόζαρε" με κασκόλ της νέας του ομάδα, ενώ όπως προκύπτει, στη συμφωνία του με τη Λάτσιο περιλαμβάνεται και οψιόν για προέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026!

Ως ποδοσφαιριστής, ο Τούντορ συνέδεσε το όνομά του με τη Γιουβέντους ενώ τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του στη "Μεγάλη Κυρία" αγωνίστηκε στη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάιντουκ, εργάστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16 και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Καραμπουκσπορ, Γαλατασαραϊ, Ουντινέζε, ξανά Χάιντουκ Σπλιτ, Ελλάς Βερόνα και Μαρσέιγ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε το three peat Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο για τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περασμένη Πέμπτη, πανηγύρισε την πρόκριση στους "8" του Europa Conference League, όντας καθοριστικός προερχόμενος από τον πάγκο. Από σήμερα, μπορεί να υπερηφανεύεται πως για το 2023, είναι ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος φυσικά για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στην καριέρα του, συγκεντρώνοντας 317 βαθμούς στην ψηφοφορία που πήραν μέρος δημοσιογράφοι, ξεπερνώντας τον Ίλια Γκοέφ της Λιντς που συγκέντρωσε 106 πόντους και τον Ιβάιλο Τσότσεφ της Λουντογκόρετς που συγκέντρωσε 87 βαθμούς, όπως δηλαδή συνέβη και πέρσι!

Κάπως έτσι, ο Ντεσπόντοφ ξεπέρασε τους Ιβελίν Ποπόφ και Χρίστο Μπόνεφ οι οποίοι στην καριέρα τους κέρδισαν τρεις φορές το βραβείο του καλύτερου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, με τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ και αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας να βάζει πλέον...πλώρη για να "πιάσει" τον τεράστιο Χρίστο Στόιτσκοφ στις 5 κατακτήσεις και να πλησιάσει τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που σταμάτησε στις επτά!

"Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές, ενώ θέλω να πω πως όποιος από τους τρεις μας κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε" σημείωσε ο "Κύριλλος" του ΠΑΟΚ κατά την παραλαβή του βραβείου του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Aπειλεί με αποχώρηση από την Super Lig η Φενέρμπαχτσε!

H ανακοίνωση των “Καναρινιών” και οι πέντε ποδοσφαιριστές τους που κινδυνεύουν με τιμωρία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έκτακτη γενική συνέλευση στις... 2 Απριλίου συγκάλεσε η Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να αποφασιστούν οι κινήσεις του συλλόγου μετά τα απίστευτα επεισόδια στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ, έπειτα από "ντου" οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, ορισμένοι εκ των οποίων έφεραν μαχαίρια, σφυριά και κοντάρια!

Μάλιστα, η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από την Super Lig της Τουρκίας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Θα εξεταστούν οι δράσεις που θα πρέπει να κάνουμε, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσής της πρώτης ομάδας από τη Super Lig, με βάση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της 17ης Μαρτίου και τα πρόσφατα γεγονότα στο τουρκικό ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές και μέλη της "Φενέρ", ενώ οι Οουστερβόλντε, Οσαγί, Ισμαήλ Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό ενός χρόνου για τη συμμετοχή τους στον "χαμό", από τη στιγμή που συνεπλάκησαν με οπαδούς της Τράμπζονσπορ!

Η αίσθηση που υπάρχει πάντως στην Τουρκία είναι πως οι πέντε ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε δεν θα τιμωρηθούν, με τις απειλές του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης για αποχώρηση από το πρωτάθλημα να αποτελούν πιθανότατα μοχλό πίεσης προς αυτή την κατεύθυνση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ